VIGTIG ADVARSEL
VIGTIG ADVARSEL www.advarselspartiet.dk

Præsenteret her 5. april 2012    www.kulturKloeften.dk

VIGTIG ADVARSEL TIL ALLE INDBYGGERE I DANMARK     

EU = vil fifle = 9. grundlovsændringer = igennem = i forbindelse med en folkeafstemning om  = Danmarks fire. EU-forbehold.  

Tro det = eller lad være ???  

Det er = Danmarks Ungdoms fremtid = det drejer sig om.

www.Euro-med.dk  Hvad = Unge under 30 år = bør vide. 

Hør derfor dette interview af = Anders Bruun Laursen          ER DU DANSKER 
???  HVORDAN VED DU DET  ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

       VIL DU FORSVARE = DANMARKS GRUNDLOV = MED DIT LIV  ???DEN DER HAR MULIGHEDEN = HAR ANSVARET

Den der har muligheden = har ansvaret = når ledelsen svigter sit ansvar = over for sin befolkning. Derfor denne advarsel - til det folk = jeg er en del af =  

Dette er min advarsel til = alle danskere = uanset om de Politisk føler sig mest hjemme på Venstrefløjen = eller på højrefløjen.

Dette er min advarsel - til alle = kristne og muslimer - og andre troende = der forsat ønsker at =

Danmarks Riges Grundlov af 1953 =

forsat skal bestå = og ikke skal udskiftes med = EUs overnationale direktiver = som =
EU = vil lokke = Danmarks befolkning til at godkende = gennem manipulerende lusk = under dække af = Danmarks nuværende 4 forbehold.

DERFOR DENNE KRAFTIGE ADVARSEL OM = ALDRIG = ALDRIG   

AT OPGIVE = DANMARKS 4 FORBEHOLD = OVER FOR =

EUs = fiflerier = med at = gemme 9 grundlovsændringer = under en folkeafstemning om = Danmarks nuværende 4. EU forbehold.

Anders Bruun Laursen = forklarer nærmere på dette link =

www.Euro-med.dk  Hvad = Unge under 30 år= bør vide.

Hvem vil stemme for = at de =
Unge under 30 år =
skal være =
EUs = Lønslaver = i al fremtid =
ved at afskaffe = Danmarks 4 forbehold - over for = EU  ???Der er nogle unge = der har tænkt sig om = der ikke er begejstret for = EU = og derfor har dannet sig = deres eget Politiske Parti = Besøg eventuelt =

www.danskernesparti.dk     http://www.uriasposten.net/ Her kan alle tænkende = Unge under 30 år = oplyse sig selv yderligere =

Lidt om = Barcalona-erklæringen fra 1995 = der blev til =

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.phpHar du mistet din nysgerrighed = tilhører du de levende døde ???
 
Hvad betyder = Agenda 21 = i din kommune = http://www.google.dk/ Som kristen søger søger jeg ikke efter at få ret. Jeg søger efter = Sandheden = for at vide hvad der foregår i den Nationalstat = der er mit fædreland.

Kristendommen er forkyndelse af sandheden, men sandheden kan der ikke stemmes om. Den kan kun adlydes.=Derfor kan det være interessant at vide = hvad  = Jesus = sagde om = Sandheden = for cirka 2000 år siden.

http://www.sandheden.net/  

Så hvilke = Sandheder = kan det være interessant = at vide her i 2012 ???

Det kan jo være interessant at vide hvilken bank = der er stor nok til at låne = Nationalstater penge. Det kan denne bank =

Rothschild.com - Welcome to Rothschild - [ Oversæt denne side]

Hvad kan det betyde for fremtiden = at Rothschild-banken ingen afdeling har i = Iran ???

Jeg forestiller mig - at det er Nationalstaternes indbyggere = der betaler lånene tilbage = samt renterne. Hvad er din vurdering ???Når jeg besøger denne her hjemmeside = så interesserer jeg mig ikke for = om det er en højreorienteret hjemmeside = jeg besøger = eller om det er en venstreorienteret hjemmeside = jeg besøger. Det der interesserer mig = det er om jeg bliver præsenteret for = Sandheder = og dem findes der som bekendt nogle af = både på Venstrefløjen og på Højrefløjen.

http://www.siaddk.wordpress.com/

Kan du kende forskel på en = Løgn = og en = Sandhed
= eller er det lige meget - for dit vedkommende  ???http://www.wikipedia.dk/  http://www.google.dk/  http://www.wikipedia.net/ Hvem bestemmer i Danmarks Folketing over lovgivningen ???  Er det i Virkeligheden = overnationale institutioner = der bestemmer lovene i Danmark = igennem det = Metodologiske system ???

Videoer til et delt folk

Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com

Jamen, så lad dog uretten fortsætte

Dato: d. 19.02.11, 00:07
Af: Morten Uhrskov Jensen
Emner:

På sin egen djævelske vis er der noget lindrende ved, at danskerne snart vil blive klar over, at Danmarks selvstændighed vedrørende udlændingepolitikken på alle tænkelige områder er blevet afhændet af politikerne. EUbestemmer nådesløst voresfamiliesammenføringspolitik.Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol bestemmer voresflygtningepolitik, ogFN beslutter, hvem vi skal tildelestatsborgerskab.

Mellem 400 og 500 statsløse palæstinensere kan nu frit og kvit få dansk statsborgerskab. Jamen, hvad nu hvis nogen af dem er dømt for grov kriminalitet? Glem det, i hvert fald næsten. Kun hvis det er lykkedes at få en dom på fem års fængsel eller mere, eller man er dømt for en forbrydelse mod landets sikkerhed, kan det automatiske statsborgerskab  afvises.    Citat slut.
http://verdenversion2.dk/nyside/index.php/filmnwo/58-morkets-lakajer.html

På dette = link = der omtaler = Daniel Estulin= ganske kort hvordan det = Metodologiske system = fungerer. Jeg forestiller mig = at det = Metodologiske system = fungerer i kombination med = hvordan en = frimurer-orden = der ønsker global magt = hverver sine tilhængere ??? Kommende frimurere skal jo aflægge et løfte = for at blive en del af = Frimurer-ordenens broderskab. Dette løfte kunne jo godt lyde således = 

evig tavshed og ubrydelig troskab og adlydelse af de højerestående medlemmer og ordenens statutter.

Derefter er det lederen på Pyramidens top - der vælger sin efterfølger - så i et Politisk Parti - så vælger partilederen sin efterfølger - uanset hvem vælgerne stemmer på. Hvis det er broder-ordenen illuminatis Stormester - der giver ordrerne til samtlige Partiledere - i Danmarks folketing = gennem Bilderberggruppen = så kan det måske forklare = hvorfor så mange forskellige Partiledere gik ind for = at Danmark i 1972 = burde melde sig ind i ( EF nu EU ) ??? Læs eventuelt mere om = illuminati-broderskabet = her =

Illuminati-ordenen - Wikipedia, den frie encyklopædiDE 9. GRUNDLOVS-STRIDIGE ELEMENTER

Lag mig lige nævne advarslen = om = ( De 9. grundlovs-stridige elementer ) =  igen. Der er 9 elementer i
= Danmarks Riges Grundlov af 1953 = der strider imod = Lissabon-Traktaten = og som = EU = ønsker fjernet. Disse ( 9 Grundlovs-stridige elemener ) er lagt ind i = Danmarks 4forbehold = imod Lissabon-traktaten. Hvis Danmark igennem en folkeafstemning = ønsker Danmarks 4 forbehold fjernet = så betyder det = at disse = ( 9 Grundlovs-stridige elementer ) også bliver fjernet = og det betyder at =Danmarks Riges  Grundlov = juridisk set = er sat ud af kraft.

Dette bør huskes = ved en kommende Folkeafstemning = hvor der skal stemmes = om = Danmarks 4 forbehold = skal fjernes = eller forsat bestå ???www.RadioHolger.dk  www.Sappho.dk  www.RadioDua.dk Da Danmark i 1972 =  blev lokket med i ( EF nu EU ) på et falsk Grundlag. Er det en = Løgn = eller er det en = Sandhed ??? Hvad er din vurdering = efter at have set film nummer 1. ???

www.DR.dk/galtiDanmark  - se FILM nr. 1 og 6 = på  DR
Er CLAES KASTHOLM ved at oprette et nyt Jourbalist Forbund???EUROPAS KRISTNE KULTURARV = SANDHEDEN = KASSERES

Enhver der har læst denne bog = og den korte = Præambel = på side 57 har bemærket = at Europas ( Kristne Kulturarv ) ikke er nævnt i = Præamblen. Det betyder ( efter min opfattelse ) at Kristendommens Fundament  ( Sandheden ) er udelukket som = retslige beviser = for noget som helst = i den gældende = Lissabon-Traktat. Hvordan holder denne ( Lissabon Traktat ) så ( Sandheden) på afstand i Danmark ???

Jo - det gøres ved hjælp af =
Censur Paragraf 266b = som blev indført som lov = allerede i 1971. Herefter er det ligegyldigt = om du er en = Løgner = eller du er en = Sandru = person = for det er sagen = uvedkommende. Der findes flere eksempler på = at = Censur Paragraf 266b = holder = Sandheden = på afstand = Her er et eksempel på = hvordan = Løgnen = undgår direkte konfrontation med = Sandheden ???

Anklaget uden mulighed for forsvar = ved hjælp af sandheden Kronik:    En anklagets sidste ord - om §266 b 
Hvad gør man så - man fortæller sandheden  uden for retten.Her er forklaringen på = at repræsentanter for Totalitære ideologier = ønsker at holde = Sandheden = på afstand.

Løgnens konspiration...

"Løgnen kan kun blive opretholdt så længe, STATEN kan skærme mennesker fra løgnens politiske, økonomiske og militære konsekvenser. Derfor bliver det livsvigtigt for STATEN at bruge al dens magt til at undertrykke menings-forskelle - for sandheden er løgnens dødsfjende, og i forlængelse heraf bliver sandheden  STATENS største fjende." (Nazi-propaganda- minister Joseph Goebbels i tiden 1933-45)At = løgnen = er øverste Juridiske instans i = EU = er skjult igennem
 = Fortielser. Vil du vide mere om = Lissabon-Traktaten = så kan jeg anbefale = alle Unge under 30 år = at læse denne bog =

Hvem planlagde vejen til ( den ultimative magt )  igennem = FORTIELSEN ???

EU den rigtige historie den skjulte dagsorden


Mere om New World Order: Hvem styrer den ???
http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU

Du kan selv finde mere = Jim Marrs = på = http://www.google.dk/ 

Rule By Secrecy: Jim Marrs-Full Length - YouTube

www.youtube.com/watch?v=Y3HksCZqmck24. feb 2011 - 122 min. - Uploadet af mysticdave666
In this astonishing video, celebrated reporter and New York Times bestselling author Jim Marrs painstakingly ...Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE