USA - THE PARTY
USA - THE PARTY www.advarselspartiet.dk

Præsenteret her  22. september 2011

THE PARTY = BACHMANN = VINDER PRØVEVALG = I USAAct! for America - Home

Sharia finans = jihad   =  Hvem ejer hvem  - økonomisk ???

Mark Steyn on Danish TV: European elites drew wrong conclusion after WWII

Lidt om islams globale udbredelse.
http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU


http://www.youtube.com/watch?v=T463qFGsans
http://www.google.dk/       http://www.wikipedia.dk/  


http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php  

Mere om New World Order: Varer over 60 minutter.
http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU


Menneskerettighederne i Islam, Cairo-deklarationen - Velkommen til ...


BACHMANN VINDER PRØVEVALG    ( Citat  fra DR )

Præsidentkandidaten = Michele Bachmann = har vundet det republikanske prøvevalg i USA skriver nyhedsbureauet Reuters.

Tea Party-favoritten Bachmann vandt en kneben sejr foran kongresmedlem Ron Poul, som kom ind på andenpladsen . Michele Bachmann fik 4823 stemmer, hvilket svarer til næsten 28,5 procent af de ialt 16.892 stemmer i denne tidlige test for republikanerne. Ron Poul fik 4671 stemmer.

På tredjepladsen kom den tidligere guvenør i Minesota Tim Pawienty med kun 2293 stemmer
.  

Citat slut.   Mellemøst-mønstre


www.Radiodua.dk    _  om og fra  - den virkelige verden

 


            ER DU DANSKER  ???  HVORDAN VED DU DET  ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

                 VIL DU FORSVARE = SANDHEDEN = MED DIT LIV ???JESUS = HAR SAGT = JEG ER = SANDHEDEN og VEJEN og LIVET
 
Sandheder skaber tit konflikter = og sandhedernes udfordring er - at forholde sig til virkelighedens kendsgerninger - samt stå fast på sine Nationale rettigheder. Det kræver naturligvis en regering - der tør se sandheden og virkelighedens kendsgerninger i øjnene = og tør træffe sine politiske beslutninger - ud fra disse kendsgerninger. Tør vore danske politikere forsvare sandheden med deres liv som indsats ??? Kristendommen - er ikke et = fredsprojekt - = men en tro der bygger på sandheden. Kort sagt = sandheden er vejenHvad kæmper = THE PARTY BEVÆGELSEN = for ???

Har det som = THE PARTY BEVÆGELSEN  = kæmper for i USA af betydning for den førte Politik i Danmark ??? Ja - hvad kæmper = THE PARTY BEVÆGELSEN I USA for ??? Kan svaret findes på dette link. Hvem kan vurdere dette  ??? Vil de danske medier mon servicere det danske folk med yderligere = sande = informationer. Har det som foregår i = THE PARTY BEVÆGELSEN = relevans for Danmarks forsatte eksistens - som selvstændig - med sin egen Grundlov ???Mere om New World Order: Varer over 60 minutter.
http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU1. maj 1776 grundlagde Adam Weishauph  Illuminati-broderskabet.
En tilfældighed måske ??? 
at socialdemokratiets festdag - også den 1. maj 
???

Besøg eventuelt = Grundlovsforeningen =
www.danskkultur.dk  og evt. http://www.danskkulturdebat.dk

 - den der ikke vedkender sig sin fortid
forstår ikke sin nutid og har ingen fremtid.

ET FOLKS KULTUR = ER DETTE FOLKS DAGLIGE VANER.
Bør det - det danske folk - udskifte sine daglige vaner ???EN GOD LÆRESÆTNING FRA = GRUNDLOVSFORENINGEN

Det er mit ønske - at alle unge = UNDER 21 ÅR = vil følge dette gode råd - fra Grundlovsforeningen = Dansk Kultur = og tænke lidt over - deres egne  danske daglige vaner - samt forske i Danmarks historiske fortid - for bedre at kunne udregne - hvad fremtiden bringer. I burde kunne finde mange historiske oplysninger inden den ( 1. oktober 2016 ) for der sker jo noget hver dag - også Politisk - og når alt kommer til alt - det er jo = JERES FREMTID = det drejer sig om. Her er to = links - hvor jeg anser oplysningerne - for at være pålidelige. Jeg kan jo vurdere forkert - så i må undersøge - om det er = sandheden = i bliver præsenteret for - eller en - løgn - der er forklædt som = sandhed = og det er hvad - der gør Politik interessant - men også livsfarligt - fordi Politkere der tager forkerte beslutninger - kan betyde en Nationalstats tilintegørelse - og gøre en Nations indbyggere til slaver - for nye herskere.

Besøg eventuelt  http://www.patrioten.org/ErCLAES KASTHOLM ved at danne et nyt journalist-forbund???
www.DR.dk/galtiDanmark  - se - DE SEKS FILM = på = DR

http://www.patrioten.org/

CSC strejken tydeliggør behovet for en national IT-virksomhed


EN - KOMMUNALREFORM = FRA 1400 TIL 300 Kommuner.Hvis i unge = UNDER 21 ÅR= ønsker debat-oplæg på jeres ugentlige debatmøder - så er det oplagt - at bruge disse 6 film - som debatoplæg. For eksempel = da Danmark lavede en kommunalreform i 1972 cirka - hvor Danmarks 1400 kommuner blev til kun 300 kommuner. Hvad betød det for nærdemokratiet i Danmark - at der i en periode gik 10 landbrug fallit og 7 små erhvervsdrivende måtte dreje nøglen om hver dag i den periode. Det er et udgangspunkt for en politisk debat - der berører og måske afgør = JERESFREMTID. De 300 kommuner er senere reduceret til kun 98 kommuner. Hvilke Politiske partier = lagde stemmer til Kommunalreformen i 1972 ???

http://www.sappho.dk/      http://www.islam-info.dk/

I POLITIK SKER INTET TILFÆLDIGT   www.Google.dk

Det var USA's Præsident Rosevelt ( en af dem ) der har udtalt dette = I Politik sker intet tilfældigt.  Det forstår jeg på denne måde = uanset hvilke love der bliver vedtaget i Folketinget - så har de altid et formål - selv om dette formål ikke er let at gennemskue. Først en følelsesmæssig politisk reaktion  - for eller imod - men senere - når forstanden bliver koblet på - og en ny politisk lov er gennemført - så kan logikken i lovforslaget se helt anderledes ud. Det kræver lidt dybere analyser - med regelmæssige mellemrum. Demokrati kræver - at du og dine venner følger med i - hvad der sker rent Politisk.

GLOBALE INDFALDS-VINKLER

Da flyvemaskiner og internettet gør verden global - så kan Politiske beslutninger i andre lande - også betyde noget - for Danmarks fremtid. Omsat til dansk - så betyder det = JERES FREMTID = og for at forstå - alt hvad der sker Politisk - rundt om på jordkloden - så kræver det faktisk en =
POLITISK TÆNKETANK. Så måske var det en ide - at finde et ( tænketank-navn ) til jeres ugentlige - eller jeres regelmæssige Politiske analysemøder.

HVAD I ( MÅSKE ) KAN GØRE ???

I kan selv oprette en = 123hjemmeside = og der samle jeres politiske opfattelser - om forskellige Politiske emner. Husk dato og årstal. Oppe til højre - der er en anvisning på - hvordan det kan gøres. Man kan også bruge en = 123hjemmeside = til andre interesser. En eller anden hobby. Så det er en god måde - at opøve sine færdigheder på internettet. Det er vist nok gratis i de første tre måneder. Husk i øvrigt på - at der er noget der hedder - ophavs-rettigheder. Det er meget vigtigt at vide - hvad man må tage - fra andre hjemmesider. Det - jeg har lagt ud på internetet - kræver jeg ingen ophavsret på. Men 34 journalister har anklaget mig for - at have krænket deres ophavsret - på følgende hjemmesider. 

www.kulturpartiet.dk
www.Forsvarspartiet.dk
www.sagenskerne.dk
www.fornyelsespartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk
www.feriepartiet.dk
www.pokerpartiet.dk
www.Tavshedens-Tyranni.dk

DANSK JOURNALISTFORBUND

Det er på vegne af 34 rekvirister - at Dansk Journalistforbund stiller økonomiske krav. Først indgik jeg et forlig - med en enkelt kvindelig journalist. Hun krævede 4000 kroner - og jeg er lige blevet færdig med at betale sidste afdrag. Dernæst kom de 34 krav - også denne gang kommer kravet igennem = Dansk Journalistforbund. Da der lige pludselig kommer 34 krav på en gang - cirka et kilo  - A-4 = sider - så har jeg tænkt lidt over - hvorfor der pludselig kom 34 krav på en gang - fra DANSK JOURNALIST-FORBUND. Ja - hvorfor
???

TRE - TRINS - RAKETTEN

1. FØRSTE TRIN. Jeg indgik forlig og betalte.

2. = I - DANSK JOURNALIST FORBUND - Har de måske tænkt derinde i forbundet -= Vi har fundet en landsby-tosse - der uden videre - indgår forlig på 4000 kroner - uden modkrav eller forsvar = så derfor ringer Journalist-forbundet måske til nogle af sine venner - og siger - her er en landsbytosse - der bare indgår forlig - og bare betaler. Så venner - her er penge at score - skal du med på vognen - Vi har fundet en Landsby-tosse der bare betaler - og sagen er helt oplagt ??? Jeg mødte op i byretten i herning ( uden advokat ) sådan nogen findes ikke i min min nærmeste omgangskreds. Både den kvindelige Dommer og den kvindelige anklager - var efter min opfattelse - vældig sympatiske. Jeg erklærede mig skyldig i anklagen - ganske enkelt fordi jeg var skyldig. Jeg vil som kristen naturligvis ikke fornægte sandheden. Tilsammen - har de økonomiske krav været så store - at - jeg er ruineret for resten af mit liv. Det var jeg nu i forvejen - så der er forskellen ikke så stor.

2. ANDET TRIN  -  FORSAT

Jeg mødte op i Herning Byret ( uden advokat ) for dem er der ikke nogen af - i min nærmeste omgangskreds. Jeg erklærede mig skyldig - i at have brugt jornalistisk materiale - jeg ikke havde ophavsret til. Som kristen vil jeg naturligvis ikke fornægte sandheden. Ud over bødekravene - krævede den kvindelige anklager - at jeg nedlagde min hjemmeside -
www.oplysningspartiet.dk  - Jeg fjernede så over 370 indlæg fra min hjemmeside - oplysningspartiet. Jeg har senere skrevet nogle få sider på oplysningspartiet igen. Iøvrigt var den kvindelige dommer - og den kvindelige anklager - meget sympatiske mennesker. Dem tror jeg - at jeg kunne have hygget mig med - hvis de havde været mine borddamer - ved en middag på Christiansborg.

2 ANDET TRIN - FORSAT

I Byretten i Herning krævede anklageren - at jeg fjernede = det af mig ulovligt anvendte materiale - fra mine hjemmesider. Det lød jo logisk nok. Da jeg så sagde - at det ville tage noget tid. Cirka 1. kilo ulovligt anvendt materiale - der skulle findes og fjernes - straks - så var det en opgave - som jeg ikke mente - at jeg kunne klare med mine begrænsede evner. Med 7 års skolegang - og dumpet til en eksamen - så håbede jeg på en aftale om en tidsfrist - med den kvindelige anklager - men hun var ikke modtagelig for mine argumenter. Men hun udfører vel bare sit arbejde - ud fra den -jura - som - Det Danske Folketing - er ansvarlige for. Jeg startede min første hjemmeside op -
www.Pokerpartiet.dk  den 15. juni eller den 15. juli 2007 - det var tilfældigvis samme dag som - Margrethe Vestager - blev valgt til formand for de Radikale.  Jeg startede Pokerpartiet med at præsentere mig selv under overskriften = Præsentation. Det betyder - at jeg i over tre år havde oprettet den ene hjemmeside efter den anden i over tre år - så jeg troede sommetider - at der var - ytringsfrihed her  i Danmark. Men over tre år - uden anklager for overtrædelse af oprethavsloven - så tænkte jeg - at hvis jeg brugte journalisters materiale - så var det enten lovligt - eller journalister måske tænkte - nu får jeg fremført materiale - helt gratis - i en sammenhæng - der giver artiklen historisk relevans. Det er jo meget naturligt - at journalister ønsker - at sandheden i deres artikler - når så bredt ud som muligt. Dette er jo også muligt - indtil Dansk Journalist-forbund - kom på banen - og måske henvendte sig til journalister - og sagde til dem - at nu måtte der trædes i Karakter. Det er nu svært at administrere den ytringsfrihed - inden for lovens grænser - med kun 7 års skolegang. Tre års brug af mine hjemmesider - uden anklager om noget ulovligt - er åbenbart ikke tid nok til - at danne præsedens.

3. TREDIE TRIN

Nu er der så kommet krav om erstatning - for ulovligt brug af journalistisk materiale - på disse hjemmesider =

www.kulturpartiet.dk
www.Forsvarspartiet.dk
www.sagenskerne.dk
www.fornyelsespartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk     seneste nyt.
www.advarselspartiet.dk
www.feriepartiet.dk
www.pokerpartiet.dk
www.Tavshedens-Tyranni.dk

PAUSE - NU ER DER GUDSTJENESTE PÅ = DR 1.
GUDSTJENENSTEN  SLUT = PAUSEN SLUT

3. TREDIE TRIN = FORSAT

Der er nu kommet krav om fjernelse - af alt det journalistiske materiale - jeg ikke har ophavsret til - på de oven for - nævnte hjemmesider - og slutningen på den næste Retssag i Herning Byret - kan ende med - at jeg må nedlægge samtlige disse hjemmesider. Jeg forsøger at holde ud - så længe det muligt. Men lov er lov - og lov skal holdes. Denne oplysning er - givet - søndag ,den 14. august klokken = 11:40. Jeg har forsøgt at advare det danske folk - imod kræfter udefra der styrer vores danske samfund. Jeg ved ikke hvornår studerende på huminaores - studerer DRs  - interview af TOM TANCREDO og Mørkets Fyrste. Jeg mener hans navn var = RICHARD PERLE. Hvornår vil humaniores analysere formålet med deres uddannelse - og hvem der har planlagt denne uddannelse - i forhold til en global plan = om en ny verdensorden. Danmarks kvikkeste ungdom ( studerende ) - stiller naturligvis logiske spørgsmål - og forsøger at finde de fakta - der besvarer spørgsmålene.   Det har jeg hermed forsøgt. Hvem kan spille rød og blå front ud mod hinanden - og styre den politiske udvikling i Danmark - Medens den danske befolkning skændes indbyrdes  ??? HVEM ER BANGE FOR SANDHEDEN  ???

Hvem er bange for - sandheden - i den politiske debat herhjemme i Danmark ??? Det må være dem - der har noget - at skjule. Hvordan kan hemmeligheder skjules - i et oplyst demokrati - som det danske ??? Hemmeligheder kan skjules i = loger.

1. maj 1776 grundlagde Adam Weishauph 
Illuminati-broderskabet.
En tilfældighed måske ??? 
at socialdemokratiets festdag - også er den 1. maj 
???
USAs uafhængigheds-erklæring ( eller ) Forfatning er også fra 1776 

Var det -  Frimurer-loger - der organiserede både kommunismen i Rusland  og demokratiske Partier i det kristne europa = for at skabe evig utilfredshed - imod de siddende Regeringer i Europa. Jeg ved det ikke - men tanken er opstået i min hjerne - på grund af den evige kritik fra Venstrefløjen - uanset om det går godt eller dårligt i Vesten. Det er selvfølgelig en utopisk tanke - at en sådan erobrings-strategi - er udtænkt i en Frimurer-loge - for cirka 300 år siden. Det der er indbygget i Venstrefløjens ideologier - er grænseover-skridende ideologier - der tilsyneladende altid har til formål - at nedbryde National-staterne.HVAD ER MULIGT = HVAD ER FAKTA ???

Er det muligt - at USAs Præsidenter - og Politiske ledere i Danmark - og i EUs 27 Nationalstater - styres af hemmelige loger ???  Lad mig igen præsentere  = Adam Weishauph =

1. maj 1776 grundlagde Adam Weishauph  Illuminati-broderskabet.

Hvorfor har mange af Danmarks studerende Humanister - aldrig hørt om denne globale plan = for en ny verdensorden
???

EN GLOBAL PLAN - FOR EN NY = VERDENSREGERING

Hvilken politisk struktur ønsker en ny = verdensregering
???

1. At afskaffe alle eksisterende regeringer
2. At afskaffe al privat ejendom
3. At afskaffe arveretten
4. At afskaffe Nationalfølelsen
5. At afskaffe alle religioner
6. At afskaffe familien
7. At danne en verdensregering


Kan den se således ud  ???

En ny verdensorden kræver penge. Hvem har dem ???

Rothschild.com - Welcome to Rothschild - [ Oversæt denne side ]

www.Bilderberggruppen.dk 

Er bilderberggruppen en slags frimurer-loge ???
BLOMSTEN AF DANMARKS UNGDOM

Som etnisk dansker fra 1945 - så ved jeg naturligvis godt - at blomsten af = Danmarks Ungdom = er Danmarks studerende - så derfor tror jeg - at Danmarks Ungdom  kan besvare dette spørgsmål = Hvorfor er kun få af Danmarks studerende bekendt med denne plan
???

HVEM ER = TAVSHEDENS TYRANNER  ???

Vi er taknemmelig til The Washington Post, The New York Times, Time Magazine og andre store publikationer, hvis direktører har overværet vore møder og respekteret deres løfter om diskretion i næsten fyrre år. Det ville have været umuligt for os at udvikle vores plan for verden, hvis vi havde været underlagt offentlighedens bevågenhed i disse år. Men verden er nu meget mere sofistikeret og parat til at marchere i retning af en verdensregering. Den overnationale suverænitet af en intellektuel elite og verdens bankfolk er sikkert at foretrække frem for nationale automatiske bestemmelser, praktiseret i tidligere århundreder.
[1]Som David Rockefeller sagde, i sin ofte citerede tale ved et møde med den Trilaterale Kommission i 1991: "Vi er taknemmelig til The Washington Post, The New York Times, Time Magazine og andre store publikationer, hvis direktører har overværet vore møder og respekteret deres løfter om diskretion.   Citat slut.

http://www.tagryggen.dk/ Da denne takketale er udtalt i 1991 = og det er takken for = 40 års tavshed - så kan denne plan for = en ny verdensorden - være udtænkt før 1951. Lige nu skriver vi 2011. Det betyder at denne plan om en ny verdensorden må være udtænkt før 1951. Hvordan denne plan - skal gennemføres - det vides ikke - men = Henry Kissinger - har engang udtalt - hvis du vil styre hele kloden - så skal du kontrollere =

Klodens madvare-forsyning
og
Klodens ernergi-forsyning.

Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt, af Kim AndersenKÆRE STUDERENDE 

Ligner disse 7 Punkter = jeres drøm om fremtiden = og den verden - i gerne vil leve i ??? 
Hvis de ikke gør det - så kan i studerende jo begynde med = at oprette en = .123hjemmeside = og derefter overføre alle de links - som der er på mine hjemmesider. Derefter skulle i studerende have et udgangspunkt = for jeres egne personlige studier - når disse hjemmesider bliver lukket ned. Jeg viser lige mine hjemmesider = en gang mere =

www.kulturpartiet.dk
www.Forsvarspartiet.dk
www.sagenskerne.dk
www.fornyelsespartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk
www.feriepartiet.dk
www.pokerpartiet.dk
www.Tavshedens-Tyranni.dk    denne side. 

Denne opfordring med at overføre Links - fra disse internetsider - til senere studier gælder naturligvis også - for resten af Danmarks befolkning - og ikke kun for = Danmarks studerende - som jeg forventer - at de ved lidt mere - end resten af Danmarks befolkning. Det kræver studier - og de links - jeg har fundet gennem godt ( fire år ) de kan bruges som et udgangspunkt eller en begyndelse = for jeres faste ugentlige studier. 

De bøger - jeg har læst - de kan også overføres til en 123hjemmeside - og en sådan kan oprettes - fra denne internetside = fra øverste højre hjørne. Der står  =
PRØV GRATIS = KLIK HER  Desuden er der også bøger - som jeg anbefaler at læse. De kan også overflyttes til en - 123hjemmeside - og læses når tiden og pengene tillader det.  Jeg har i godt 4. år = selv personligt betalt udgifterne til mine hjemmesider - så formålet med mine hjemmesider = har ikke været at tjene penge - men at forsøge - at advare det danske folk. 

Jeg vil også gøre opmærksom på - at alt det som jeg personligt har bidraget med - på disse hjemmesider = er tilgængelig for alle. Jeg vil ikke kræve penge fra nogen som helst - ifølge loven om ophavsrettigheder. Jeg går ind for = ytringsfrihed = for alle.

Med Venlig Hilsen =  Poul Leo Nielsen  alias  Saxo-Poul. ET PERSONLIGT LILLE PIP 

Jeg synes det kunne være en interessant ide - at Danmark oprettede et = internet-leksikon-museum = og begyndte med mine = 9. hjemmesider. 
Tilladelsen er hermed givet = Poul Leo Nielsen.Mine beskedne 7 års skolegang bevirker - at det derfor ikke har været muligt for mig - at oversætte mine hjemmesider til Engelsk eller andre sprog. Det må være en opgave for dem - der behersker det Engelske = og andre sprog. Lad mig også lige gøre opmærksom på - at jeg er en = kristen dansker.JESUS = HAR SAGT= JEG ER = SANDHEDEN og VEJEN og LIVET

         

DER FINDES OVER 2600 KIRKER I DANMARK

Det betyder efter min opfattelse = at det danske folk har en = Kristen Kulturarv.
Har du en anden vurdering af Danmarks Kulturarv ??? Har værdi-kommissionen en anden vurdering af Danmarks Kulturarv ???

 • Kirker i Danmark - en billeddatabase


  På dette link - kan du besøge de fleste - af de godt 2600 kirker - der findes rundt omkring i dit fædreland - og beundre hvad =  dine danske forfædre har præsteret. 

   
        Mark Steyn on Danish TV: European elites drew wrong conclusion after WWII

  http://www.youtube.com/watch?v=T463qFGsans  DANSK KULTURARV GÅR LANGT TILBAGE

  Her ser vi Jellingestenen - som betegnes som Danmarks dåbsattest - til minde om dengang vi danskere blev gjort kristne. ???  Danmark har været en kristen Nation i over 1000. år. Det kan du læse nærmere om på dette link =

  www.fortidensJelling.dk   


  .

  Harald Blåtands runesten


  HER SER VI DANMARKS = KRISTNE  DÅBSATTEST = JELLINGESTENEN.  VORES KRISTNE GUD SIGER = HÆVNEN HØRER MIG TIL


  Derfor skal vi kristne ikke hævne os. Efter min vurdering - så er vores styrke = sandheden og modet til at stå fast på = sandheden = og det gælder især vore danske Folketings-politikere. Da sandheden ikke kan nævnes - i en dansk retsal om islam - kan det fra mit kristne synspunkt = kun være fordi = Løgnens ideologer = hersker i vore danske retsale. Her er et - af flere eksempler - af dem - der er anklaget efter lovparagraf 266b  =

  Staten versus Hedegaard
  D. 26. april var Lars Hedegaard i landsretten, anklaget for hate speech af den danske stat.
  Læs alt om sagen

  Søg evt. efter = 266b = på = http://www.google.dk/   HVEM ER BANGE FOR = SANDHEDEN 
  ???

  Det forklarer mesteren = Joseph Goebbles her = hvorfor =

  Løgnens konspiration...

  "Løgnen kan kun blive opretholdt så længe, STATEN kan skærme mennesker fra løgnens politiske, økonomiske og militære konsekvenser. Derfor bliver det livsvigtigt for STATEN at bruge al dens magt til at undertrykke menings-forskelle - for sandheden er løgnens dødsfjende, og i forlængelse heraf bliver sandheden  STATENS største fjende." (Nazi-propaganda- minister Joseph Goebbels i tiden 1933-45)  http://www.sandheden.net/ 

  Hvordan undgår løgnen direkte konfrontation med sandheden???  Jo - vore danske Politikere gav = YTRINGSFRIHEDEN = mundkurv på = allerede i 1971 - da 266b - blev indført i Dansk Lovgivning - og på den måde har = løgnen - i 40 år - undgået direkte konfrontation med = sandheden. Koranens indhold - er på den måde - blevet holdt skjult = for Danmarks befolkning i cirka 40 år. Du kan læse mere om = Koranens indhold - på disse links. Jeg vil gøre opmærksom på - at Koranen bruger ( løgnen = Taqiya ) som et religiøst arbejdsredskab.

 •  www.islam-info.dk     Koranen      artikeldatabase.

  Anklaget uden forsvar = ved hjælp af
  sandheden
  Kronik:   
  En anklagets sidste ord - om §266 b 
  Hvad gør man så - man fortæller sandheden  uden for retten.  Jeppe Juhl, journalist (Cavlingprisen 1989)

  Den 22. juli blev jeg i Politikens øjne ”højreekstremist". En pervers nordmand havde kastet politisk tryllestøv ud over mig.  http://www.sandheden.net/ 

  Siden = Thomas Evangeliet = blev fundet i 1945 - har det været meget svært tilgængeligt for kristne - på grund af ophavsrets-loven.  Det er ganske interessant - for det var også opretshavsloven - der henvises til - når det gælder mine hjemmesider.

  Det er også ganske interessant - at det er = Dansk Journalistforbund - der står bag - TRE-TRINS-RAKETTEN - som vil føre til - at mine 9. hjemmesider bliver fjernet fra internettet. JO - meget tyder på at = sandheden = skal inddæmmes ved hjælp af = mundkurv = på = YTRINGSFRIHEDEN. Det er min vurdering. Hvad er din vurdering ???  KORANEN RUMMER = LØGNENS EVANGELIUM.

  www.islam-info.dk     Koranen      artikeldatabase.

  www.islam-info.dk  et internet-leksikon om Koranens indhold.

  Besøg evt. - teksterne under disse overskrifter.

  KVINDER  Her findes ( Sura 33.59 ) og ( Sura 24.13 )
  KOLONIALISME
  REN UREN
  TØRKLÆDE
  TAQIYA = islams lovlige forviringsløgn.
  TØRKLÆDER
  VANTRO
  STENING
  JIHAD  = at udbrede islam med vold-om nødvendigt.
  APOSTAT
  APOSTASI
  ÆGTESKAB
  BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM

  Her bør tilføjes - at Koranen ikke indeholder ( DE 10 BUD
  )
  Her bør tilføjes - Koranen betragter de kristne som vantro
  Ja alle - der ikke er muslimer - anser Koranen for vantro.

  Islam bruger løgnen ( Taqiya-Taqija ) som religiøst arbejdsredskab.

  Min bemærkning = En religion der bruger løgnen - som religiøst arbejdsredskab - opfatter jeg således =

  KORANEN RUMMER  =  LØGNENS EVANGELIUM

  MVH.  Poul Leo Nielsen  alias   Saxo-Poul.  Kristendommen er forkyndelse af sandheden, men sandheden kan der ikke stemmes om. Den kan kun adlydes.= Søren Krarup.

  DANMARK ER ENDNU EN KRISTEN NATION - MED OVER 2600 FUNGERENDE KIRKER  =  MEN HVOR LÆNGE  ???

  JESUS = HAR SAGT
  = JEG ER = SANDHEDEN og VEJEN og LIVET

           

  DER FINDES OVER 2600 KIRKER I DANMARK

  Det betyder efter min opfattelse = at det danske folk har en = Kristen Kulturarv. Har du en anden vurdering af Danmarks Kulturarv ??? Har værdi-kommissionen en anden vurdering af Danmarks Kulturarv ???

  Kirker i Danmark - en billeddatabase


  KRISTENFORFØLGELSER I VERDEN - AFSNIT D - Niels Erik Søndergårds ...


  Lidt mere oplysning findes på dette link =  www.forfulgt.dk

  Kristen-forfølgelser i verden  2 - er nu udkommet.

  ISBN 978-87-91107-35-1

  Udgivet på
  Forskningsforlaget
  Rafael  2011

  n.e.s@youmail.dk
  hvorfra bogen kan sendes
  over internettet

  Som det kan konstateres - ved at læse disse bøger - så bliver kristne myrdet i muslimske lande.  Hvorfor
  ??? Det begynder at være tankevækkende - at Europas kristne kulturarv er udskrevet af = Lissabon-Traktaten i EU.

  Løgnens konspiration... 

  "Løgnen kan kun blive opretholdt så længe, STATEN kan skærme mennesker fra løgnens politiske, økonomiske og militære konsekvenser. Derfor bliver det livsvigtigt for STATEN at bruge al dens magt til at undertrykke menings-forskelle - for sandheden  er løgnens  dødsfjende, og i forlængelse heraf bliver sandheden  STATENS største fjende." (Nazi-propaganda- minister Joseph Goebbels i tiden 1933-45)

  Vil = sandheden - om Koranens indhold i muslimske lande - kunne afsløre - at Koranens religiøse budskaber = er baseret på løgne ???  Min vurdering er - at det er baggrunden for - at kristne myrdes i muslimske lande - det er at løgnenafsløres i de muslimske lande - og kan undergrave muslimernes religiøse lederes autoritaritet . Det er min vurdering. Hvad er din vurdering ???  Sådan kan det se ud - når kristne jages i muslimske lande =   Muslimer i Elfenbenskysten brænder levende kristne.  Hvem ønsker mere muslimsk indvandring til Europa???

  En kronik skrevet af socialdemokraten = Mogens Jensen.
  Kronik: Gør plads til islam i Europa   hvorfor???
  Er denne opfordring godkendt af = EU-Kommissionen ???

  Hvad er formålet med denne = Politiske opfordring  ???

         

  Kan formålet være fri muslimsk indvandring - også til Danmark???

  DANMARKS DEMOKRATI ER STJÅLET = OVENFRA = GENNEM AFTALER SÅ HEMMELIGE = AT DANMARKS BEFOLKNING ENDIKKE VED DET.  Det er min vurdering = hvad er din vurdering???

  http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php 

  FORTIELSEN FORBEREDER= LØGNENS IDEOLOGIER        

  http://www.siaddk.wordpress.com/

  Menneskerettighederne i Islam, Cairo-deklarationen - Velkommen til ...

 • Hvem har øverste prioritet = Euromediterrannien-aftalen = eller Menneskerettighederne i Cairodeklarationen  ???


 • Videoer til et delt folk

  Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
  38 min. - 10. okt 2008
  video.google.com

  Jamen, så lad dog uretten fortsætte

  Dato: d. 19.02.11, 00:07
  Af: Morten Uhrskov Jensen
  Emner:

  På sin egen djævelske vis er der noget lindrende ved, at danskerne snart vil blive klar over, at Danmarks selvstændighed vedrørende udlændingepolitikken på alle tænkelige områder er blevet afhændet af politikerne. EU bestemmer nådesløst vores familiesammenføringspolitik. Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol bestemmer vores flygtningepolitik, og FN beslutter, hvem vi skal tildele statsborgerskab.

  Mellem 400 og 500 statsløse palæstinensere kan nu frit og kvit få dansk statsborgerskab. Jamen, hvad nu hvis nogen af dem er dømt for grov kriminalitet? Glem det, i hvert fald næsten. Kun hvis det er lykkedes at få en dom på fem års fængsel eller mere, eller man er dømt for en forbrydelse mod landets sikkerhed, kan det automatiske statsborgerskab  afvises.    Citat slut.  Mere nysgerrig = prøv 
  www.Google.dk   eller  http://www.wikipedia.dk/  JESUS = har sagt = JEG ER = SANDHEDEN og VEJEN og LIVET.

  DANMARK = har været en = kristen Nation i over 1000 år.

  http://www.fortidensjelling.dk/ 


  .

  Harald Blåtands runesten


  HER SER VI _ BEVISET_  DANMARKS KRISTNE DÅBSATTEST = JELLINGESTENEN.  HVOR LÆNGE KAN= SANDHEDEN
  = TIES IHJEL???

   http://www.radioholger.dk/   
                 
  SANDHEDEN skal gøre eder FRIE


  HVEM ØNSKER AT TIE= SANDHEDEN = I HJEL  ???  DET ER = EU = DER ØNSKER MERE PLADS TIL = ISLAM I EUROPA.

  STØRSTEPARTEN AF = DANMARKS BEFOLKNING ER IMOD.


  40 ÅRS CENSUR I EUROPA = FOR OMTALE AF KORANENS INDHOLD  IFØLGE RACISMEPARAGRAF =  266b

  Jeg præsenterer en af de mange anklagede  =

  Staten versus Hedegaard
  D. 26. april var Lars Hedegaard i landsretten, anklaget for

  hate speech af den danske stat.
  Læs alt om sagen


 • Desværre kan jeg ikke Engelsk. Derfor kan jeg ikke oversætte dette til Engelsk - eller andre sprog.  Til gengæld kan jeg oplyse at - dem - der oversætter min hjemmeside til Engelsk eller andre sprog - dem vil jeg aldrig anklage  efter ophavsretsloven.

  Med venlig hilsen = Poul Leo Nielsen  alias  Saxo-Poul

  Mine sider vil som bekendt blive nedlagt = ikke på grund af = YTRINGSFRIHEDEN = men på grund af loven om = ophavsret. Jeg er anklaget af = Dansk Journalist-forbund = på vejne af 34 medlemmer = og hvem vil ikke gerne tjene lidt lette penge ??? Det har jeg stor forståelse for - i en global pengefikseret verden.  Nå - vi skal jo mødes i Byretten i Herning.

  Med Venlig Hilsen = Poul Leo Nielsen  alias  Saxo-Poul. • Videoer til mogens glistrup

  Mogens Glistrup på slap line (1af2)
  9 min. - 9. nov 2008
  Uploadet af sorensenallan


  Præsenteret her  28. april 2010

  ET ØNSKE FRA EN DØD


  "Jeg forlanger ikke, at I skal gribe til våben
  mod tyrannerne. Jeg forlanger ikke, at I skal gå på gaden og demonstrere imod dem. Jeg beder Jer kun om at holde op med at DELTAGE i løgnen."

  Solsjenitsyn
  http://www.eticha.dk


 • Vil du høre en dansk fædrelandssang ??? 

 • Så besøg www.danskfolkeparti.dk  Desværre kan jeg ikke Engelsk. Derfor kan jeg ikke oversætte dette til Engelsk.  Til gengæld kan jeg oplyse - at jeg aldrig vil anklage nogen efter ophavsretsloven.

  Mine sider vil som bekendt blive nedlagt = ikke på grund af = YTRINGSFRIHEDEN
  = men på grund af loven om = ophavsret. Jeg er anklaget af = Dansk Journalist-forbund = på vejne af 34 medlemmer = og hvem vil ikke gerne tjene lidt lette penge ??? Det har jeg stor forståelse for - i en global pengefikseret verden. Nå - vi skal jo mødes i Byretten i Herning.

  Med Venlig Hilsen = Poul Leo Nielsen  alias  Saxo-Poul.


  MINE TANKER OM HELLIGÅNDEN

  Jeg forestiller mig - at når et barn bliver født her på jordkloden  - så er det helliånden - der giver liv til dette barn. Derefter er det op til barnets forældre - at barnet bliver opdraget til - at være et kristent menneske. For at forældre kan leve op til denne opgave - så har vores kristne Gud - givet barnets forældre = ( DE 10 BUD
  ) = Som et udganspunkt for denne opdragelse.  Jeg præsenterer dem ganske kort her =

  1   Du må ikke have andre guder
  2   Du må ikke misbruge herren din Guds navn
  3   Du skal holde hviledagen hellig
  4   Du skal ære din far og mor
  5   Du må ikke slå ihjel
  6   Du må ikke bryde ægteskabet
  7   Du må ikke sjæle
  8   Du må ikke afgive falsk vidnesbyrd mod din næste
  9   Du må ikke begære din næstes hus
  10 Du må ikke begære din næstes hustru eller folk eller fæ
      
  eller noget,der hører din næste til  FORÆLDRENES ANSVAR

  Hvis alle børn i et samfund - bliver opdraget af deres forældre - efter disse ( 10 BUD
  så kommer hele samfundet også til - at fungere rimeligt med en lav kriminalitet. Det kommer også det enkelte barn til gode under sin opvækst. Helligånden har givet barnet livet ved fødslen - og så er det op til forældrene ansvar - hvordan denne livets gave skal forvaltes.

  MENNESKET ER SKABT I GUDS BILLEDE

  Da mennesket er skabt i Guds billede - formoder jeg - at mennesket er blevet udstyret med en fri vilje. Forældre kan derfor ( efter min opfattelse ) selv vælge - om de vil opdrage deres børn efter den kristne børneopdragelse - eller forældre kan vælge - at opdrage deres børn - på en anden måde. Helligånden har også sørget for - at børn er religiøse væsener - forstået på den måde - at børn søger efter et religiøst ståsted ( noget at tro på ) efterhånden som de vokser op. Derfor er det forældrenes opgave - at retlede deres børns religiøse kraft - således at de bliver kristne. For at børnene kan lære at forstå kristendommens budskab - efterhånden som de samler livserfaring - så har vores Kristne Gud denne anvisning =

  Sandheden er vejen
  = til større indsigt i Kristendommen.

  Kristendommen er ikke et (  fredsprojekt ) men en opdragelse til - at barnet kan kende forskel på =
  Sandhed og løgn. = samt være modige nok til - at stå fast på = sandheden = når det fristes. For at barnet - når det bliver voksent - kan vide at det befinder sig på ( sandhedens lige vej
  ) så er her de 7 største fristelser - som en kristen voksen - skal kunne modstå. De kaldes også = De 7 dødssynder. 

  www.Google.dk     www.wikipedia.net   DE 7, DØDSSYNDER  

  De 7, dødssynder= ser således ud =

  HOVMODIG             Lucifer   = Djævelen selv
  GRÅDIGHED            mammon = dansen om guldkalven
  UTUGT                   Asmodeus = luxuria
  MISUNDELSE           Leviathan   = invidia
  FRÅDSERI               Beetzebub   = Gula
  VREDE  
                    Satan       =  vrede
  DOVENSKAB            Belphegor = dovenskab


 • Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE