ÆRLIGHED VARER LÆNGST
ÆRLIGHED VARER LÆNGST www.advarselspartiet.dk


Præsenteret her  21. november 2010Profil af =  MORTEN UHRSKOV JENSEN

Fra sit ståsted som dansker og vesterlænding skriver Morten Uhrskov Jensen om emner, der berører den vestlige kulturkreds og dens muligheder for fortsat at hævde sig som en selvstændig civilisation.

Baggrund:
Morten Uhrskov Jensen er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det national-konservative tidsskrift Nomos.

Andet:
Forfatter til bogen "Et delt folk" om den danske udlændingepolitik 1983-2008.
ÆRLIGHED VARER LÆNGST     www.Google.dk

 
Jyllands-Posten/Morten Uhrskovs blog
 
Med ærlighed kommer man længst

Dato: d. 20.11.10, 22:11

Af: Morten Uhrskov Jensen

Den overskrift skulle Helle Thorning-Schmidt og Peter Skaarup tage til sig i stedet for at fortsætte deres massive vælgerbedrag. Det her går indtil videre helt efter bogen, desværre. Venstre, de konservative og Dansk Folkeparti stikker vælgerne blår i øjnene med deres nye udspil til »stramninger« af udlændingepolitikken. »Stramningerne« vil ikke have nogen som helst effekt på grund af EU´s regler.

Socialdemokraterne og SF på den anden side af hegnet burde vel egentlig være svært interesserede i at afsløre VKO´s fup og fidus. Men nej da. De to partier vil heller ikke indrømme over for danskerne, at vi ikke længere kan føre en selvstændig udlændingepolitik, når det gælder familiesammenføringer. Dels ville en sådan indrømmelse betyde, at S og SF´s accept af den »stramme« udlændingepolitik ville fremstå som det, den er; et fata morgana, en luftspejling, eftersom der ikke findes en stram politik på området, de to partier kan kopiere. Dels ville de to partier være nødt til at indrømme, at den danske selvstændighed sådan i bredeste almindelighed er overgået til Bryssels bureaukrater. Folketinget er reduceret til et sogneråd.

Ond tro
Så begge lejre fortsætter frejdigt med at hævde det modsatte af de faktiske forhold i jernindustrien. Man plejer vist at kalde den slags noget grimt. I torsdags var DF´s Peter Skaarup i 18:30 TV-avisen på DR1, hvor han skamløst fastholdt, at de nys foreslåede »stramninger« ville virke. Lyt især til Peter Skaarups sidste bemærkning. Det er tæt ved at være sort tale. Ros i øvrigt til studieværten for at presse ham.

Og i dagens JP fremturer den måske kommende statsminister Helle Thorning-Schmidt med sin del af vælgerbedraget. Hun udtaler i forbindelse med det danske retsforbehold, at
»Jeg tror, at danskerne lægger meget vægt på, at vi selv beslutter vores udlændingeregler«.

Tænk, det tor jeg også, at danskerne lægger vægt på. Og derfor er det lidt ærgerligt, at Helle Thorning-Schmidt »glemmer« at fortælle danskerne, at EU´s opholdsdirektiv tilsidesætter retsforbeholdet, hvorfor dette forbehold ikke er det papir værd, det er skrevet på.

Om at narre
Man kan som bekendt narre hele folket noget af tiden, og man kan narre noget af folket hele tiden, men man kan ikke i længden narre hele folket hele tiden.
Måtte danskerne - når de opdager det her, og det gør de, tro mig - blive ualmindelig knotne på de politikere, der undlader at fortælle dem sandheden om den katastrofale indflydelse, som EU har på Danmarks udlændingepolitik.

Indtil det sker, kan man kun opfordre mennesker som Peter Skaarup og Helle Thorning-Schmidt til at begynde at fortælle den fulde sandhed.

Som det er nu, bliver deres næser længere og længere for hver dag, der går.   Citat slut.www.Sappho.dk   
www.radiodua.dk 
www.islam-info.dk  
www.Nomos-dk.dk
www.RadioHolger.dk
http://www.spydet.blogspot.com/
Far JensenH, 6100 | Skrevet: 21. nov 10 kl. 01:32

REDNINGS-FORSLAG TIL REDNING AF DANMARK

Er der nogen som er med på at starte en demokrati-bevægelse som kan tænde lys i mørket og gengive det danske folk indflydelse og medbestemmelse mht. Danmarks videre skæbne……. Er der nogen som har indset at uden en særlig indsats ender Danmark i grøften??

Vi er nu nogle stykker som er klar med en stor arbejdsindsats, en bevægelse, en net-avis/hjemmeside og med en masse gode idéer.

Vi har ladet os inspirere af bl.a. Vaclav Havels Tjekkoslovakiske demokrati-bevægelse. Som startede i en national, demokratisk og kulturel situation som virkede håbløs, som var helt fortvivlende, og hvor Havel i flere år var fængslet og frarøvet alle rettigheder. Alligevel endte det godt, kommunisterne blev smidt på porten og demokratiet sejrede.

Vores bevægelse vil have disse hovedformål:

Punkt 1: Handelsmæssige ordninger og aftaler med EU og de europæiske lande, ligesom Schweitz har det. Men slut med at lade Danmark fjernstyre fra Bruxelles.

Punkt 2: Som minimum skal de 4 forbehold naturligvis fastholdes og plejes.

Punkt 3: Alle konventioner hvori vi underkaster os FNs fjernstyring af indvandringen mv. skal opsiges.

Punkt 4: Danmarks grænser skal genoprettes og Danmark skal selv bestemme hvad der kan tillades af indvandring og trafik.

Punkt 5: Vi skal have os et ægte, oplyst, direkte og effektivt folkestyre i stil med det schweitziske. Altså et styre hvor hyppige folkeafstemninger afgør tingene.

Punkt 6: En række totalitære tiltag skal forhindres, så vi danskere ikke ender i et kafkask BIG-MOTHER og BIG-BROTHER samfund hvor staten er alt og borgeren intet.

Punkt 7: Demokrati-bevægelsen skal på alle aktuelle områder arbejde for at beskytte de danske borgere mod alle mulige overgreb, tåbeligheder og uretfærdigheder mv.

Punkt 8: Der skal oprettes en oplysnings-tjeneste og net-avis som kan være med til at holde partierne i ørerne, og som kan afsløre og påtale det, når danskernes frihed, økonomi, velfærd og sikkerhed bringes i fare af uansvarlige ministre eller myndigheder. (Og yderligere vil vores landsdækkende pressetjeneste også kunne komme til at danne en modvægt til DR mv.)

F.eks. ville vores D-B aldrig gå med til at lade Karen Ellemann importere den dødsensfarlige GIFT som hun forsøger at få flyttet fra Australien til Danmark. Og det er altså ikke gram eller kilo vi taler om, men tusindvis af tons. I dokumenter omtalt som en slags “plastic-affald”, men i realiteten stoffer så farlige at de kan udslette alt liv i miles omkreds, i tilfælde af uheld. (KE synes ikke at have fattet sagens alvor)

D-B vil også kæmpe for patienters rettigheder. Alt, alt for tit får de syge eller kvæstede en ussel eller skandaløs behandling.

Og vi vil forsvare familien og hjemmet, den kristne kulturarv, den personlige frihed og retssikkerheden og meget mere. Også økonomien, konkurrence-evnen, erhvervslivet og de mindre virksomheder samt håndværkere og vognmænd, vil vi kunne gøre meget godt for, hvis bevægelsen får vind i sejlene. Rigtig meget endda.

Vi kunne fortælle længe endnu om vores idéer. Som vil kunne blive til stor gavn og nytte for millioner af danskere. Ja, uden en D-B tror vi at Danmark ender i kaos og elendighed. Vi er allerede sakket langt bagud på mange områder, i forhold til omverdenen.

En D-B har mange fordele i forhold til et parti. Vores bevægelse vil ihvertfald være uafhængig af alt med partier, ideologier, religioner, levebrødspolitikere og udanske/ufolkelige interesser.

Man kan være sikker på een ting: uden en særlig kraftanstrengelse for at hjælpe Danmark og folkestyret på ret køl, vil tryghed, frihed, velstand og velfærd m.m.m., få trange vilkår fremover.

HVEM VIL VÆRE MED TIL AT REDDE LANDETS FREMTID, NU HVOR VI ER KLAR TIL AT GÅ I GANG MED VORES TEA-PARTY OG DEMOKRATI-BEVÆGELSE??HVEM LEDER EFTER SANDHEDEN - JOURNALISTER  ???HVEM LEDER EFTER SANDHEDEN ??? POLITIKERNE ???
ER DER NOGET I DEN POLITISKE DEBAT - DER I - DR DEBATTEN - MED CLEMENT KJERSGAARD - DER TYDER PÅ - AT POLITIKERNE I FOLKETINGET HAR EN VIDEN - SOM DANMARKS JOURNALISTER IKKE ER I BESIDDELSE AF - ELLER IKKE FORSTÅR - PÅ GRUND AF EN  MANGLENDE GRUNDVIDEN - DER GØR - AT DANMARKS JOURNALISTER ( IKKE KAN ) TOLKE VIRKELIGHEDENS KENDSGERNINGER ???

MANGLER NOGLE JOURNALISTER ET GLOBALT OVERBLIK ???Besøg eventuelt   =  www.oplysningspartiet.dkKORANENS ( SURA 33.59 )

De urene kan forulempes
"...de skal trække deres tørklæde sammen omkring sig, så at de kan kendes (som ærbare, rene) og så de ikke forulempes" (Sura 33.59). (De ærbare , rene skal kendes så de ikke forulempes ligesom de urene).

Hvilken  betydning tillægger Danske Journalister - Koranens ( Sura 33.59 ) -  for muslimer i Danmark. ???

Hvordan fortolker  imamer i Danmark = Koranens ( Sura 33.59 ) ???

www.islam-info.dk   læs evt. under overskriften - KVINDER

Hvordan fortolker imamer i muslimske lande (  Koranens Sura 33.59 )

Havde tørklædet betydning i Iran - da Ayatollah Khomeini - vandt med  revolutionen i 1979 i Iran  -  under gade-kampene ???

Hvilke Danske journalist kender svaret på dette spørgsmål ???http://www.bibliotek.trykkefrihed.dk/

Hvor mange kvindelige journalister har læst disse bøger =

MOD MØRKET - 2008
af -
  HELLE MERETE BRIX
ISBN 973-87-989198-7-2

www.Sappho.dk KAI SØRLANDER  har skrevet bogen 
FORSVAR FOR RATIONALITETEN
filosoffens bog er udkommet på INFORMATIONS FORLAG
isbn 978-87-7514-1890 udkom 2008

http://video.google.com/videoplay?docid=4964287996415079727MORTEN  UHRSKOV JENSEN har skrevet bogen
ET DELT FOLK som er udgivet på forlaget LYSIAS
ISBN 978-87-989198-5-8  UDKOM 2008

Videoer til et delt folk
Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
23 min. - 25. sep 2008
Uploadet af Snaphanen dk

video.google.com
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com


Findes der virkelig ( journalister og Politikere ) der ikke har læst denne bog ???

Ekstra Bladet Krimikort - 21. nov

Søg eventuelt på   =   www.Google.dk 


Det bliver spændende at se - hvordan islam vil forsætte sin nye nytænkning af islam - i Danmark og i Europa - og måske også globalt. Vil en sådan nytænkning kræve - forandringer i teksterne i Koranen  ??? Hvordan har vore danske journalister overvejet,  hvordan processen af en sådan reformation af Koranen vil forløbe ???  Hvilke skriftsteder i Koranen skal skiftes ud - for at der bliver dannet en speciel Europæisk islam ???

Kronik: Gør plads til islam i Europa    hvorfor ???

Hvad opnår Europa ved at gøre plads til islam i Europa ???                                       

Besøg evt. www.nomos-dk.dk  hvis din sjæl tørster efter viden ???Kvinde er du = UNDER 21 ÅR ??? er du dansker eller muslim ???
Mark Steyn on Danish TV: European elites drew wrong conclusion after WWII

http://www.youtube.com/watch?v=T463qFGsansFra vores danske kulturarv  = 
www.fortidensJelling.dkER DU UNG = OG =  UNDER 21 ÅR = HER I 2010

Spørgsmålet om islam er en militær hær - der er ved at erobre Danmark og Europa - ved hjælp af krigslist - er især et spørgsmål der berører især - JERES FREMTID - og jeg håber at i ved hjælp af selvstudier - inden den - ( 1. oktober 2016 )  kan analysere om islam er en ( totalitær ideologi ) der i virkeligheden er forklædt som religion ???  I unge kan bruge disse links - som udgangspunkt for = JERES PERSONLIGE ANALYSER = og hvis i er ( 2 til 5 ) kammerater, der mødes en gang om ugen - foran en computer og udveksler informationer - så burde i kunne afgøre - inden den ( 1. oktober 2016 ) om de muslimer der findes i Danmark - er del af en erobringshær - uden de selv ved det ???

OPLYS EVENTUELT - DIG  SELV - YDERLIGERE - PÅ DISSE LINKS

www.kulturpartiet.dk
www.Forsvarspartiet.dk
www.sagenskerne.dk
www.fornyelsespartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk
www.feriepartiet.dk
www.pokerpartiet.dk
www.Radiodua.dk

http://www.google.dk/

Da jeg er født i 1945 - så er det ikke min fremtid det drejer sig om - men jeres. Jeg er af den opfattelse - at mange af de muslimer - der er her i Danmark - er en del af en hær - der er her for at erobre Danmark - men min vurdering kan naturligvis være forkert ???  Det bør være mere interessant - FOR JER - at analysere fordi det er - JERES FREMTID - det drejer sig om.

Held og Lykke - med jeres analyser - MVH. Saxo-PoulFredsaftalen ved Hudaybiyah = En fredsaftale med Muhammed

En afgørende begivenhed i Muhammeds liv var = fredsaftalen ved Hudaybiyah. Muhammed var draget mod Mekka med en betydelig styrke, og muslimernes håb om endelig at generobre den by, de var blevet smidt ud fra seks år tidligere, var stort. De blev  imødegået af Mekkas indbyggere, og efter nogle kampe indgik Muhammed - til muslimernes store forbløffelse - ikke bare en fredsaftale, men han fraskrev sig samtidig profetværdigheden i aftalens slutdokument.
 Muhammed beroligede dog muslimerne med, at den slags aftaler med vantro ikke har stor betydning uanset, at de er nedfældet på skrift, for hvis muslimerne frygter svig fra modpartens side, kan den slags aftaler brydes ensidigt.
 Dette har stor betydning som eksempel for islamiske ledere i dag. Yasser Arafat forpligtede i Oslo-aftalerne palæstinenserne til at anerkende staten Israel, fjerne anti-semitistisk materiale fra deres skoler og gennemføre andre tillidsskabende foranstaltninger. Dette skulle ske som forbereddelse til en endelig fredsslutning med Israel, men vakte stor utilfredshed blandt palæstinenserne. Arafat brugte på palæstinensisk TV Muhammeds eksempel i Hudaybiyah til at forklare, at den slags aftaler med vantro ikke nødvendigvis skal overholdes. Den dag i dag ( 2010 ) er hovedparten af Oslo-aftalerne ikke overholdt fra palæstinensisk side. Citat slut.Her er så det - globale Overblik =

Besøg evt. http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

og hør om 266b racismeparagraffen ( arkiv ) ( august )

  Besøg evt. http://www.radioholger.dk/ 


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE