MOSKE I ARBEJDE
MOSKE I ARBEJDE www.advarselspartiet.dk

Præsenteret her 20. november 2010

MOSKE I ARBEJDE 

 
Ekstra Bladet
 
Norges moskeer bruges som terrorceller
 
Norske Moskeer drives af penge fra Iran og prædiker had mod vesten. Formålet er at gøre klar til terror, siger NRK, der har talt med en anonym kilde i Moske i Oslo. Er situationen den samme i Danmark?

11:36 - 10. nov. 2010 | Anders Kjærulff
 
Mahmoud Ahmadinejad, Irans præsident, ved en tale i FN. Hans styre financierer Moskeer over hele verden. I Norge mener de, moskeerne bruges som terrorceller.

- Imanerne bliver sendt herop for at sprede det iranske styres holdninger. De gemmer sig bag religion for at kunne sprede fjendskab mod vesten. Menigheden bliver præget ideologisk, for at de kan udføre terrorhandlinger, hvis der bliver givet ordre til det, siger den ene af NRKs, det norske statsfjernsyns, tre anonyme kilder.

Køber moskeer
Ifølge NRK står Iran direkte bag køb og bygning af moskeer i Norge. Og sørger for, at placere den rigtige Iman på stedet.

Den norske Islam-Ekspert ved Menighetsfakultetet, Jan Opsa, er meget bekymret over udviklingen. Den truer nemlig også eksil-iranere i landet:
- Iran får et brohovede i denne del af Vesten. De fleste Iranere her er kritiske overfor deres hjemland, men regimet er megete interesseret i at følge med i hvad der sker i de iranske eksilmiljøer, siger Opsal.

Laver terrorceller
- Den hadpropaganda mod vesten, der kommer fra moskeerne, kan være med til at legitimere voldelige aktioner mod vestlige mål. Den kan også stimulere dannelse af små og lukkede grupper, der vil handle på baggrund af det had, der bygges op, siger Jan Opsa.

Den norske regering er meget opmærksom på problematikken og har tidligere forbudt blandt andet Saudi Arabien at give tilskud til Moske-byggerier.

Ahl-ul-Beyt
De norske Imaner kommer fra missionsbevægelsen Ahl-ul Beyt, en shiamuslimsk institusion med Irans øverste leder Ayatollah Ali Khamenei som leder. Det var denne organisasjonen som i 2005 købte moskeen i Oslo. Organsationen er også sat i forbindelse med moskebyggerier i Danmark. Moskeen på Vibevej i København NV kaldes af herboende iranere for 'søstermoske' til den norske.

Samme bagmænd?
Ahl-ul-Beyt er en verdensomspændende iransk statslig organisation og moskeen på Vibevej tilhører officielt foreningens afdeling i Danmark & den tidligere iranske ambassadør, skriver foreningen Vibevej 25, der i aften holder debatmøde om den norske udvikling.

Norsk udenrigsminister: Gå til politi
Justisminister Knut Storberget beder alle om at gå til politiet, hvis de oplever had-prædikener mod vesten i Norske Moskeer.
- Vi har ikke brug for den slags mennesker i Norge. Og det er en alvorlig strafbar handling hvis man opfordrer til eller rekrutterer til terror, siger Knut Storberget til NRK.

Er du bange for at danske moskeer kan ende som terrorceller, hvis f.eks. Iran står for driften?   Citat slut.MIN OPFATTELSE

Ifølge Muhammeds hensigt med den første - Moske - Allahs Profet byggede - så var det - at en Moske - altid skulle bruges til at opbygge terrorceller i  ( Krigens område ) hvilket er der - hvor landets befolkning endnu ikke har underkastet sig Koranens sharia-love.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE