GAMLE MÆND OG GUD
GAMLE MÆND OG GUD www.advarselspartiet.dk

Præsenteret her  22 oktober 2010

GAMLE MÆND OG GUD

GAMLE MÆND DER IKKE TROR PÅ GUD.

Der findes jo gamle mænd der ikke tror på Gud - og det er jo en ærlig sag - for hvis man ikke tror - ja så tror man ikke.

DRØMMEM OM UDØDELIGHED

Selv om man ikke tror - så kan man jo godt drømme om en form for udødelighed. Hvordan opnår man så udødelighed - hvis man ikke tror på noget.

HVAD GØR DE TROLØSE ???

Hvad gør de troløse = Nihilisterne - humanisterne og andre uden tro - for at opnå - en eller anden form for udødelighed ???

DEN KLARE FORSTAND og SNUSFORNUFTIGE FORNUFT.

Hvis den klare forstand og den snusfornuftige fornuft - udelukker et liv efter døden - hvad gør disse troløse personer så - for ligesom at kompensere for deres forstands snusfornuftige fornuft - der siger - at når vi er døde - så er vi bare døde - punktum. Forsøger disse mennesker at kompensere for den manglende tro - ved at skabe - eller være del af en ideologi - der er stærk nok til - at blive den stærkeste ideologi her på jordkloden.

UDEN TRO

Den manglende tro - vil den udelukke mennesker fra at deltage i religiøse debatter, som foregår på visse internet-sider - så som på denne her internet-side =

www.Tagryggen.dk 

JEG ER SANDHEDEN OG VEJEN

Jeg mener at kunne huske - et eller andet sted - at Jesus har sagt - jeg er sandheden og vejen. Nu er det så - at jeg bliver i tvivl om - om Danmarks journalister har gjort sig ( umage ) - for- at finde ( sandheden ) i konflikten mellem - Palæstina og Israel.

FORTIELSENS KUNST

Hvis man ikke er troende - så er det måske ligegyldigt - om man som journalist skriver sandheden eller - undlader at skrive sandheden. Er det muligt - efter en eller anden ( Totalitær Ideologi ) at undlade at skrive sandheden - fordi man finder sandheden ligegyldig ???

VIRKER FORTIELSER ???

Det kan der være delte meninger om - men fortielser skal nok ses i den sammenhæng - som relaterer til det indhold - som fortielsen skal ses i forhold til.

Hvor mange mennesker i Danmark havde hørt om ( Barcalona-erklæringen i 1995 )  og hvordan den i 2008 blev forvandlet til = Euromediterranien-aftalen.

HVEM KENDER INDHOLDET

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

NÅR FORTIELSENS KUNST VIRKER

Når et folk ikke får at vide at - EU - har truffet nogle afgørelser - om Danmarks og Europas indbyggeres fremtid - som disse oprindelige folkeslag ikke kender til - så må konklusionen være at - FORTIELSENS KUNST VIRKER - for magthaverne.

Hvad har Europas befolkninger ikke haft mulighed for - at tage stilling til ??? Hvad betyder disse ( fortiede oplysninger ) for Danmarks og Europas befolkninger ???

Når Europa er blevet forvandlet til et Eurabia - hvor alle national-grænser er fjernet - så må det betyde - at enhver der i dette område som fremtidens Europa = Eurabia omfatter - kan bosætte sig i Danmark - og derefter kræve - at få de samme sociale ydelser - som alle andre etniske danskere får udbetalt. Her er lige et kort over fremtidens planlagte = EU - Område =

Er min opfattelse af fremtidens Europa =  et Eurabia = uden Nationalgrænser ???  Da den multikulturelle kult - påstår - at der ikke er noget der hedder - dem og os - så må det betyde - at alle der bor i blå område - der flytter til Danmark - har krav på sociale ydelser i Danmark. Er det noget som - Danske Aviser - vil sætte journalister til - at skrive om ???
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE