ISLAM OG VIDEN
ISLAM OG VIDEN

Præsenteret her 21. oktober  2010

ISLAM OG VIDEN

Islams største fjende er efter min opfattelse viden, og især viden om, islams Profet - Muhammeds liv - som ( forbillede ) for alle muslimer - som giver tilladelse til - alt det som Muhammed gjorde - da han levede. Sådan opfatter jeg religionen islam.

ALLAH - den eneste sande gud.

MUHAMMED - ER  =

budbringeren af Allahs budskab -

lærer - og ( eksempel ) og ( forbillede )

for alle muslimer - på jordkloden.

igennem de handlinger - som Muhammed
udførte i levende live - her på jordkloden.KORANEN - rummer ALLAHs  egne ord

disse ord i Koranen - står i Koranens ( kapitler ) - som i Koranen kaldes en - ( Sura ). Da Koranen rummer - Allahs egne ord - så gælder Koranens indhold for alle muslimer her på jordkloden.

SUNNAHER  -  ER  MUHAMMEDS EKSEMPEL 

Da Muhammed er eksempel i ( ord og handlinger ) som det perfekte forbillede for mennesker, så SUNNAH-er - bruges til at styre muslimers liv og tilbedelse.

KORANENS INDHOLD ( PLUS ) SUNNAHer = ER =

SHARIA - LOVTRADITION

Sharias Lov-tradition er baseret på ( koranen Sunnah og hadith ) er her svar på alle muslimers spørgsmål , fra tøj, ægteskab, arv , etc til martyraktioner.

ULAMAEN

Lovkyndige er mænd med viden ( Ulama ) der har autoritet til at fortolke Sharia og anvende den på aktuelle begivenheder og emner. Afgørelser udgives som fatwa,er  der er juridisk bindende for alle muslimer.

HVAD OMFATTER ULAMAENS - MAGT.

Juridisk magt
Religiøs magt
Politisk magt
Økonomisk magt
kulturel magt
militær magt

Det betyder efter min opfattelse - at al religiøs og verslig magt = ( er samlet i islam ) = og administreres af de religiøse lovkyndige - der er en del af denne ( Ulema ) der er dommere om jordiske konflikter nede på det jordiske plan - hvor størstedelen af den nuværende menneskehed lever. Det betyder efter( min opfattelse ) - at alle jordiske love og religiøse tanker - og deres udbredelse på jordkloden - hører under = ( Ulamaens ) guddommelige ansvar.

HØR FILOSOFFEN  =   KAI SØRLANDER

KAI SØRLANDER  har skrevet bogen 
FORSVAR FOR RATIONALITETEN
filosoffens bog er udkommet på INFORMATIONS FORLAG
isbn 978-87-7514-1890 udkom 2008

http://video.google.com/videoplay?docid=4964287996415079727BLEV JEG KLOGERE - EFTER DETTE FOREDRAG  ???

Efter min egen opfattelse - så blev jeg mere oplyst - for filosoffen pegede på - at da Muhammed levede - da samlede Muhammed al magt hos sig selv. Det var både - religiøs og verslig magt - eller sagt på en anden måde - al jordisk og himmels magt - var samlet på et eneste sted. Hvad betyder det så ??? Det betyder efter min opfattelse - at der er en forskel på en ( Kristen Dansk Folkekirke ) og en ( Moske ) - her i Danmark.


 
VIDEN OM KIRKER

I en ( Dansk Folkekirke ) - der udbredes det religiøse budskab - kun med ordet - og ikke ved sværdet. De verslige love - der gælder i Danmark - udstedes i Folketinget på Christiansborg , og herfra styres sværdets magt - hvilket betyder - hvordan soldater og politi bruger våben - og efter hvilke regler.

VIDEN OM MOSKEER

Ud fra den oplysning - filosoffen - ( Kai Sørlander )  fremkom med i sit foredrag - så bruger islam en ( Moske ) til at udbrede sit religiøse budskab - med ordet - men også med sværdet. Derfor er en Moske ikke blot en kirke - ( men en moske ) men er efter min opfattelse også - at betragte - som et militært hovedkvarter. Det betyder - ( efter min opfattelse ) at islam bruger politiet og militæret - til - at udbrede sit religiøse budskaber også fra en moske  - og planlægger fra moskeen - hvordan moskeens værtsland  kan  svækkes - på følgende områder -

Religiøs
Politisk
Økonomisk
kulturel
militær
juridisk

hvilket også er - hvad der sker i Danmark og i Europa og i USA og globalt. Da jeg er født i Danmark som etnisk dansker, så er det Danskernes normale vaner - jeg ønsker at forsvare - og danskernes normale vaner er vores danske kultur. Det er der - jeg kan medvirke til - at gøre en konkret forskel - nemlig her i Danmark.

ER ISLAM VEN ELLER FJENDE ???

Er islam ven eller fjender af Danmark og etniske danskere som mig. Det spørgsmål - må enhver dansker tage personlig stilling til - fordi vi lever i et demokratisk samfund. Enhver dansker der passivt undlader at tage stilling til islam - giver plads til islams skikke - og enhver dansker har naturligvis ret til - at være ligeglade - om det bliver islams religion og islams parallel-lovgivning, der skal være officiel lovgivning her i Danmark. Er islam ven eller fjende ??? Mit svar er dette - ud fra mit erfarings-grundlag.

ER ISLAM FJENDE ELLER VEN ???

Mit erfarings-grundlag når det gælder muslimer personligt - så kan jeg ret godt - ja særdeles godt lide de muslimer - som jeg har haft fornøjelsen af - at omgås i over 10 år. Men de næste generationer - af muslimer, som er stærkt påvirket af imamer - begynder at kræve islams regler indført i Danmark - og kræver at mine daglige vaner skal ændres - og så er det jeg skal til at tænke over om - Islams daglige vaner - er bedre end de regler og vaner - som jeg har levet efter i over 50 år ??? Det er et spørgsmål, hver enkelt dansk indbygger, må tage personlig stilling til.

TRO og VIDEN

Jeg tænkte således - det må undersøges lidt nærmere. Så finder man ud af - at der findes over 1. milliard muslimer her på jorden - og uanset hvilket af disse muslimske lande de lever i - så er udgangspunktet deres Koran. Tilsyneladende er det således - at jo mere uvidende en muslim er om Vestens værdier - jo stærkere troende - er muslimer, så derfor ser imamer - og andre af islams religiøse ledere ingen grund til - at oplyse muslimer, hvilket efter min opfattelse er meget forståeligt - for jo klogere mennesker bliver - jo mere brokker de sig. Så hvorfor oplyse muslimer, når det fører til mere indre utilfredshed ???

OIC = Organization of the Islamic Conference

Afghanistan Albanien Algeriet Aserbajdsjan Bahrain Bangladesh Benin Brunei Darussalam Burkina Faso Cameroun Comorerne Djibouti Egypten Elfenbenskysten Forenede Arabiske Emirater Gabon Gambia Guinea Guinea-Bissau Guyana Indonesien Irak Iran Jordan Kasakhstan Kirgisistan Kuwait Libanon Libyen Malaysia Maldiverne Mali Marokko Mauretanien Mozambique Niger Nigeria Oman Pakistan Palæstina Qatar Saudi-Arabien Senegal Sierra Leone Somalia Sudan Surinam Syrien Tadsjikistan Tchad Togo Tunesien Turkmenistan Tyrkiet Uganda Usbekistan Yemen

www.Durban2.dk 

Disse muslimske lande har forsøgt at inføre ( islams Paralel-lovgivning ) i FNs systemet - således at OIC - Kunne indføre islams sharialove i FNs menneskerettigheder. OIC - har haft repræsentanter i FN - systemet siden 1969. som næsten ethvert skolebarn på over 12 år -  er blevet orienteret om af deres skole-lærerinde . Der er selvfølgelig enkelte mandlige skolelærerere der ikke har denne viden - og derfor ikke kan formidle denne viden videre - til deres elever. Disse lærere har sikkert heller aldrig hørt om = Cairo-deklarationen - og  ved derfor heller ikke i hvilket årstal den blev vedtaget. Måske er denne plan lykkedes i al hemmelighed - ved at bestikke nogle af Vestens FN - Politikere ??? Hvad er det så for nogle religiøse love - som islams Religiøse ledere ønsker indført i - FNs - menneskerettigheder ??? Du kan læse lidt om Koranens religiøse budskaber på dette intenet-leksikon =

www.islam-info.dk      Koranen      artikeldatabase.

En lang tænkepause - som du også godt må benytte.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE