UNDER FORKLÆDET
UNDER FORKLÆDET www.advarselspartiet.dk

Præsenteret her  22. juni  2010

UNDER DEMOKRATIETS FORKLÆDE

Hvad sker der under Demokratiets Forklæde ??? Hvor findes den nøgne sandhed = når det gælder mystiske Politiske beslutninger = der præsenteres i et "Demokratisk samfund" som fuldbyrdede kendsgerninger.

ER DU MELLEM = 12 ÅR og 16 ÅR ???

Er du mellem = 12 ÅR og 16 ÅR = her i 2010 = så bør i følge den forsatte politiske udvikling i Danmark = og i Europa = meget - meget - nøje = fordi det er = JERES FREMTID = det drejer sig om. Håber i kan kende en Diktatorisk udvikling, hvis den finder sted  i dit fædreland ???

Stop Islamiseringen af Danmark

Mogens Lykketoft og Uffe Ellemann inviterer nazi-sympatisører igennem DUS

med 4 kommentarer

Fra holocaustfornægtelses-konferencen i Iran 2006 som DUS nu ønsker at sættes i forbindelse med


Idag d. 21. juni har DUS (Dansk Selskab for Udenrigspolitik) her til eftermiddag på Kunstindustrimuseet i København inviteret lederen af det iranske islamiske republiks officielle holocaustfornægtelsesinstitut IPIS. Et institut der plejer omgang med det officielle Ku Klux Klan og Arian Front. Neo-nazi-ledere fra både USA og Tyskland har været inviteret til at tale i Teheran som hovedtalere i 2006 til en holocaustkonference arrangeret af IPIS.

DUS lægger hermed åbenbart en ny udenrigspolitisk linie, hvor det er OK for folk som Uffe Ellemann, Tøger Seidenfaden, Mogens Lykketoft, Suzanne Brøgger, Kjeld Hillingsø (tidl. general) at pleje omgang med racister og nazister. Det er en sort dag for Danmark hvor meningsdannende danskere mødes med nazisympatisører og holocaustfornægtere.

Islamkritikere er tit uden grund blevet sat i forbindelse med racisme og ekstreme højreorienterede, men nu mødes alle de islamvenlige kulturpersonligheder med holocaustbenægteren nummer 1, der er personlig venner med nazister og Ku Klux Klan.

Vi kan hermed kun slutte, at disse personer på nedenstående liste som er med i DUS, sympatiserer og støtter op om grupperinger som Arian Front og nynazister i hele verden.

Merete Ahnfeldt-Mollerup
Bodil Nyboe Andersen
Suzanne Brøgger
Michael Ehrenreich
Uffe Ellemann-Jensen
Victoria Bernstorff
Troels Frøling
Kjeld Hillingsø
Erik Hoffmeyer
Anne E. Jensen
Samuel Magid
Anne Knudsen
Suzanne Lassen
Steen Langebæk
Anna Libak
Mogens Lykketoft
Zubair Butt Hussain
Siegfried Matlok
Ida Nicolaisen
Herbert Pundik
Tøger Seidenfaden
Vibeke Sperling
Niels Thygesen

MELLEM 12 ÅR og 16 ÅR OG JERES FREMTID

Jeg ved ikke, om jer der her i 2010 = er mellem = 12 ÅR og 16 ÅR = har mulighed for = at styre = Danmarks fremtid = og JERES EGEN FREMTID = efter den = 1. oktober 2016 ???

I unge = der er mellem 12 ÅR og 16 ÅR = her i 2010 = hvis i har adgang til en computer, så har i muligheden for, i små hemmelige grupper = hvor i mødes en gang om ugen = at i gennemgår disse personers karriereforløb enkeltvis = for til sidst = at sætte de enkeltes karriere- forløb ind i en historisk fortløbende sammenhæng, for at få et overblik over, om der tegner sig et overordnet mønster i den historiske udviklingshistorie her i Danmark ???  JERES FREMTID = ligger sandsynligvis i hænderne = på de her nævnte personer. I unge bør kunne danne jer et overblik over disse menneskers gøren og laden = inden den 1. oktober 2016 = god fornøjelse med det = med venlig Hilsen = Saxo-Poul.

JERES POLITISKE HÅNDJERN = KAN I LÆSE OM HER 

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

Besøg evt. også  www.Siad.dk    www.Google.dk

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE