LIDT SELVERKENDELSE
LIDT SELVERKENDELSE www.advarselspartiet.dk

Præsenteret her  21. juni 2010

LIDT SELVERKENDELSE

”Vi er et folk, som ikke arbejder”

 

Imam forklarer åbenhjertigt, hvorfor muslimer hører til verdens fattigste

 

De muslimske indbyggere i det sydlige Thailand føler sig diskrimineret, fordi den provins, de bor i, er landets fattigste.

De muslimske indbyggere i det vestlige Kina føler sig diskrimineret, fordi den provins, de bor i, er landets fattigste.

De muslimske indbyggere i det sydlige Filippinerne føler sig diskrimineret, fordi den provins, de bor i, er landets fattigste.

De muslimske indbyggere i Serbiens sydlige provins Kosovo følte sig diskrimineret, fordi den provins, de bor i, er Serbiens fattigste. (Nu har de med USA's hjælp løsrevet sig fra Serbien, men det er de ikke blevet rigere af).

Albanien, som er det land i Europa, der har den største muslimske befolkningsandel, er samtidig Europas fattigste.

Indien blev i 1947 delt i en muslimsk del (Pakistan og Bangla Desh) og en hinduistiske del (Indien). I dag er den muslimske del samtidig den fattigste del.

I Europa inklusive Danmark er de områder, muslimske indvandrere har slået sig ned i, landenes fattigste.

 

Hvordan kan det være, at muslimer altid befinder sig i verdens fattigste egne?

Hvordan kan det være, at et land som Saudi Arabien, som rummer enorme olierigdomme, befinder sig helt nede på en 43. plads målt på bruttonationalprodukt per indbygger? (CIA Factbook)

 

Det giver en arabisk imam en præcis forklaring på i en fredagsprædiken, som kan ses i tekstet udgave på YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=TJ73cfT8Ljk

 

Hans prædiken bringes nedenfor i dansk oversættelse.

 

Vi bruger tog og fly, men de er ikke vore tog eller fly. Vesterlændingene fremstiller dem og eksporterer dem til os. Det er sandt nok, vi kan købe de mest fantastiske ting i verden, til vore hjem og til os selv. Vort folk kan købe de mest luksuriøse biler, Rolls-Royce, eller Mercedes 500 eller 700 - med alle former for luksus. Vi ejer dem, men vi fremstiller dem ikke. Vi fremstiller ikke så meget som en enkelt skrue i nogen af disse biler. Andre gør det for os.

 

Indkomsten i hele den arabiske verden inklusive de olieproducerende lande når ikke op på niveau med et europæisk land som f.eks. Spanien – for slet ikke at nævne lande som Tyskland, Frankrig, England eller Italien. Bare Spanien, som ligger i bunden blandt de industrialiserede europæiske lande, - ikke et eneste arabisk land når op på højde med Spanien. Hvordan kan det være?

 

Fordi vi ikke arbejder. Og hvis vi arbejder, så gør vi det ikke professionelt.

I et arabisk land blev der lavet en undersøgelse af, hvor lang tid den gennemsnitlige offentligt ansatte bruger på at arbejde. Gennemsnittet var 27 minutter per dag.

27 minutter. Resten af dagen drikker han kaffe eller læser avis eller går ærinder her og der. Kun ganske få mennesker arbejder. Resten gør ikke.

I midten af 1970’erne var jeg i Tyskland. Vi ankom om morgenen. Jeg spurgte den mand, som kørte mig fra lufthavnen, hvordan det kunne være, at gaderne var tomme. Hvordan kunne det være, at der ikke var masser af mennesker i gaderne, som der er i vore lande?

Han svarede: folk er på arbejde. Efter kl. 7 om aftenen kørte han mig til hotellet, og jeg så, at gaderne var tomme. Jeg spurgte: hvad foregår der? Gaderne er tomme igen!

Han svarede, at nu er folk kommet hjem fra arbejde. Nu er de trætte, så nu ønsker de kun at spise deres aftensmad og se tv-nyhederne. Og så går de i seng.

For tidligt næste morgen skal de op og arbejde hårdt igen.

De pendler i mere end en time frem og tilbage fra arbejde. Bortset fra en times frokostpause, arbejder de hele tiden.

 

Vi er et folk, som ikke arbejder. Hvordan skal vi kunne udvikle os, hvis vi ikke arbejder? Og når vi endelig arbejder, gør vi det ikke professionelt. Vi bliver ved med at sige: tag det roligt, senere, senere. Islam lærer os, at vi skal gøre tingene professionelt. At gøre tingene professionelt er en religiøs pligt. Profeten sagde, at Allah gav os besked på at beskæftige os med alt. Han gav os besked på at være nøjagtige og professionelle. Alt skal gøres professionelt. Hvis du dræber, så gør det professionelt, og hvis du slagter, så gør det med dygtighed. Selv når man dræber, skal man gøre det ordentligt.

 

Desværre beskæftiger vi os hverken med militær eller civil produktion. Vi importerer alt, fra nåle til raketter. Sådan er det hos os. Vi har indtil nu ikke fremstillet en eneste motor i vore arabiske lande. Vi samler dele, men har ingen rigtig fremstillingsvirksomhed. Indien har fremstillet en bil og endda en flyvemaskine. Vi går stadig rundt i ring. Som en okse, der trækker en kværn eller et vandhjul, indtil den er tilbage, hvor den startede.

 

Hvordan er det kommet dertil, at den zionistiske bande overgår os, selvom de er så få? De har overgået os i kraft af viden, i kraft af teknologi, og i kraft af styrke. Den har overgået os i kraft af arbejde. Vi kunne se ørkenen foran os, men vi gjorde ikke noget ved den. Men da de overtog den, skabte de ørkenen om til en grøn oase.

Hvordan skal en nation, som ikke arbejder, kunne udvikle sig?!

 

 

 

 

Besøg evt. www.dendanskeforening.dk

http://dk.mc271.mail.yahoo.com/mc/compose?to=mail@dendanskeforening.dkET FOLK ???  ( EN IDEOLOGI ??? )  DER IKKE ARBEJDER = DER BREDER SIG UD OVER JORDKLODEN = OG HAR GJORT DET I 1400 ÅR = KUNNE MAN TÆNKE SIG LEVEDE PÅ = NAS = PÅ ANDRE FLITTIGE FOLKESLAGS = ARBEJDS-INDSATS = PÅ EN ELLER ANDEN MÅDE.

Er der = universitets-studerende = der har forsket i = hvad muslimer har levet af = i de 1400 år = hvor der har levet muslimer her på jordkloden ???    www.Google.dkHISTORIE-FORSKNING AF ISLAM

Hvis der skal forskes i islams 1400 år gamle historie = og hvad muslimer har levet af = i disse 1400 år = så gør det noget sværere =  for = historie-forskerne = at forske i muslimernes 1400 år gamle historie = fordi muslimernes historie ikke er optaget på film, og derfor ikke kan ses direkte på film = eller på video. Det betyder naturligvis ikke = at det udelukker at der laves en film = om islams 1400 år gamle historie. Det svære kan være, at finde en skuespiller = der vil spille Muhammed = på en dokumentarfilm = der dækker hele islams 1400 år gamle historie.

DET DANSKE FILMINSTITUT

Hvordan = Det Danske Filminstitut = vil finde en skuespiller = til at spille = Muhammed i første afsnit af denne Dokumentarserie = om = hvad muslimer levede af under Muhammeds ledelse indtil hans død i år 632 = det er vist ikke opklaret endnu. Hvis der ikke findes en skuespiller i Danmark = der vil påtage sig denne filmrolle = så risikerer = Det Danske Filminstitut = at det bliver Hollywood = der får inspillet denne film først. Nå = det må = Det Danske Filminstitut = selv finde en løsning på.

KOMMENDE  DANSKE  SKUESPILLERE

Hvis der findes danske skuespillere der overvejer, at spille rollen som =  Muhammed = i den første film om, hvad muslimer har levet af i 1400 år = så kan de læse den bog = der hedder Muhammeds liv = så de kan få et indtryk af = hvad rollen som Muhammed indeholder = og hvad skuespilleren må formodes at skulle leve op til = for at kunne spille rollen som Muhammed.BOGEN  =   MUHAMMEDS  LIV 

er forfattet af Ibn Ishaq og oversat til Engelsk af professor A. Guillaume og oversat til dansk af =
HENRIK RÆDER CLAUSEN  og er udgivet af  
Forskningsforlaget  RAFAEL. ISBN 87-91107-19-9K


TIL ORIENTERING = MUHAMMED ER FORBILLEDE FOR ALLE MUSLIMER.Hvem får indspillet denne Dokumentar-film først =
Det Danske Filminstitut eller HOLLYWOOD ???BØGER DER OPLYSER

I KRIGENS HUS  udgivet af historikere og islamforskerne HELLE MERETE BLIX, TORBEN HANSEN og LARS HEDEGAARD. Udgivet af forlaget HOVEDLAND

MOD MØRKET er skrevet af  HELLE MERETE BRIX og udgivet af TRYKKEFRIHEDSSELSKABETS BIBLIOTEK.
http://www.bibliotek.trykkefrihed.dk/
Hos TRYKKEFRIHEDSSELSKABET anbefales der meget aktuelle bøger.LØSE RYGTER OM KORANENS INDHOLD

Jeg har hørt et rygte om, at islam tillader, at muslimer indtager opium. Det kan naturligvis bekræftiges = eller det kan afkræftiges af islams imamer.Besøg eventuelt dette internet-leksikon =
www.islam-info.dk  om Koranens indhold ???
artikeldatabase.   Koranen -
Berømt fresco ønskes ødelagt

Flere muslimske organisationer i Italien kræver, at en berømt kirkeudsmykning fra middeladeren destrueres, ellers truer de med at ødelægge kirken.

Det berømte fresko af Giovanni da Modena malet i 1415 i den store basilika i Bologna, viser Muhammed, der kastes i helvede. Maleriet er en illustration til Dantes Guddommelige Komedie, idet han i et guddommeligt syn ser Muhammed blive straffet i helvede.HVAD BETYDER ET SÅDANT ØNSKE = FOR EUs FREMTID  ???Det er nok kun Danmarks kommende elite = De Studerende = der kan besvare dette spørgsmål = eller Flemming Jensen eller Jesper Klein.GUNNAR HEINSOHN - BREMEN  findes på  www.Google.dk


 
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE