FRIMÆRKETS HISTORIE
FRIMÆRKETS HISTORIE www.advarselspartiet.dk

Præsenteret her  19. juni 2010

FRIMÆRKETS UKENDTE HISTORIE = DEN KENDER JEG IKKE.Hvad kom først = Postvæsenet eller frimærket ??? Det ved jeg heller ikke.

Hvem ejer Danmarks Postvæsen = her i 2010 =
Det ved jeg heller ikke.  Er det ikke lige meget ???Kæmpebonus på millionbeløb til postchefen

Dansk Folkepartis trafikordfører, Kim Christiansen, retter nu henvendelse til trafikminister, Hans Christian Schmidt (V), for at få en forklaring på, hvorfor Post Danmarks afgåede generaldirektør, Helge Israelsen, har modtaget op mod ti millioner kr. i forbindelse med sin afgang. Kim Christiansen finder det urimeligt, at Post Danmark udbetaler så store bonusser samtidig med, at virksomheden er i gang med en afskedigelsesrunde.

”Afsløringen af at Post Danmarks nu afgåede general direktør, Helge Israelsen, har fået en bonus på op mod ti millioner kr. i en tid, hvor virksomheden afskediger og en del af de ansatte strejker for at få en løn, der bare matcher inflationen, virker det fuldstændigt urimeligt, at der udbetales så stor en bonus. Jeg vil derfor bede trafikminister Hans Christian Schmidt redegøre for, hvordan det hænger sammen,” siger Kim Christiansen.   Citat slut.    

Besøg evt. http://www.spydet.blogspot.com/Burde prisen på frimærker ikke sættes lidt op, således at Direktørers aftrædelsesløn kan forhøjes med et par millioner. Det er måske kun noget der sker = når Danmark mister fælles værdier til = multinationale selskaber = og belønningen for det legale tyveri = skal belønnes ??? Har Danmark ellers flere fælles værdier = som de Multinationale Selskaber er interesseret i ??? Hvad med DSB ??? 

Hvilken forskel er der på Danmark og en udplyndret bananrepuplik i Afrika = når et Multinationalt selskab har ribbet landet for alt, og efterlader forureningen til den lokale befolkning ???

Nå skidt nu med det = vi Danskere er jo et af verdens lykkeligske folkeslag, så hvad betyder = undskyld = hvad betød vores danske fællesværdier ???Jeg kommer til at savne Danmarks Frimærker = De breve jeg modtager her i 2010, er der ikke frimærker på. Så det er jo kedelige breve. Det skal dog ikke få mig til, at opgive min økonomiske fremtidsdrøm = nemlig at dø som en gældfri person.  Nå - vi har jo alle vore økonomiske drømme. De store Bankers  og andre Direktør-drømme om de helt store bonusser og fratrædelsesbonusser, er sandsynligvis udsat 5 til 10 år = i denne omgang = men ingen siger, at disse Direktør-drømme ikke kan opfyldes = inden for en kort år-række - - vel  ???

Besøg evt  www.Google.dk  og søg på = Clement i Amerika

og lyt til Clements interview af = Joseph StiglitzHej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE