ANSTÆNDIGHEDENS GRÆNSE

www.advarselspartiet.dk 31.august 2012

ANSTÆNDIGHEDENS GRÆNSE  =  HVOR GÅR DEN  ???

                  ER DU KRISTEN  ???  HVORDAN VED DU DET  ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

                    VIL DU FORSVARE = SANDHEDEN = MED DIT LIV ???


KRISTENDOMMEN  er som bekendt forkyndelse af  SANDHEDERNE.


Hvor går grænsen for anstændighed ?

Sindene kom for alvor i kog hos de franske politikere, da det blev kendt, at fodboldspilleren Zlatan Imbrahimovic ville modtage en rekordstor årsløn på 104 millioner kr. i sin nye klub Paris Sanit-Germain.

"I en tid, hvor alle andre i verden strammer bæltet, er disse tal ikke imponerende, de er uanstændige," udtalte den franske budgetminister Jeröme Cahuzac. Medierne har været fyldt med beretninger om europæiske bankdirektører og erhvervsledere, som kunne forlade deres skrantende eller fallerede virksomheder med hidtil usete honorarer og bonusser, mens de sydeuropæiske lande især kæmper med stor arbejdsløshed og budgetnedskæringer, og resten af Europa lider under den økonomiske nedtur.  Når krisen kradser, kommer værdidebatten op til overfladen.

Er anstændighed forsat et nøglebegreb i den europæiske og danske folkesjæl, eller har vi for længe siden overskredet grænsen ? Indbrudstyve går ind og røver et dødsbo efter en familietragedie. Folketinget påtvinger kirken, hvor Guds ord burde forkyndes, et ubibelsk vielsesritual. Spillelyst opmuntres og lottomillioner fordeles, mens unge må på afvænning. Sjofelheder og nedgøring af religiøse værdier er blevet en folkesport ført an af medier og underholdningsbranchen. Hvor er vi på vej hen ?

Med focus på fremtiden søger Korrespondanceskolen gennem sine kurser at skabe en modvægt mod tidens nedbrydning af anstændighedens grænser.

I anstændighedens navn og med venlig hilsen

Sven Hagen Jensen 

www.Korrespondanceskolen.dk 

Sven Hagen Jensen = Forstander for Korrespondanceskolen og Præst.


 DEN FØRSTE EUROPÆER - OG MÅSKE DEN SIDSTE ?

Er Europa på vej ned i en dyb krise? Det spurgte Clement Kjersgaard om i en debat på Folkemødet for nylig på Bornholm. Kriser har præget den europæiske scene lige siden middelalderen, hvor Bernhard af Clairxaux ellers søgte at skabe en ny europæisk bevidsthed. Har Europa glemt sine historiske rødder? Er Daniels forklaring på en babylonsk herskers drøm ved at gå i opfyldelse ?


 


Brian Patrick McGuire skriver i sin bog om Bernard af Clairvaux: "Europa har siden 1100-tallet været kendetegnet ved en enorm energi og optimisme med hensyn til individers og fællesskabers muligheder for at forvandle landskabet og sætte deres fingerafgtryk på omgivelserne. Med Bernard som bannerfører fyldte cistercienserne kontinentet med klosterbygninger, landbrug, ordensvedtægter og internationale kontakter. Min biografi om Bernard, den første europæer, er ment som en påmindelse om vor kulturs søgen efter orden, forandring og forening med det guddommelige."

De sidste ord i samme bog konkluderer: "Det europæiske menneske er ambitiøst og stræbsomt. Denne egenskab indgår eller beskrives sædvanligvis kun i en verslig sammenhæng og ofte som noget negativt, der har ført til erobringer og myrderier. Men det rastløse og søgende kan også optræde positivt og udtrykke sig i en spirituel dimension. Sådan var Bernard: Den vanskelige helgen og den første europæer".

Efter en folkeafstemning om dansk medlemskab af EF den 2. oktober 1972, hvor et flertal på 63,4 % stemte ja, blev Danmark medlem af EF, det senere EU.

www.DR.dk/galtiDanmark     

Blev danskerne lokket med på et falsk Grundlag    ???  Se de seks film

Siden den første danske folkeafstemning om EU, har danskerne været til stemmeurnerne fem gange i forbindelse med ændringer af EF/EU traktaterne. De fleste gange har en markant procentdel af danskerne været modstandere af de fremsatte forslag til ændringer, og den økonomiske krise, som også Danmark er blevet trukket med i, har ikke gjort modstanden mindre. Med rette spekulerer man på om Angela Merkels Tyskland reelt har taget magten fra alle andre, om Sydeuropa er på vej mod en egentlig depression, om krisen risikerer at splitte EU, og hvis EU bliver en superstat, skal Danmark så forsat være med ?

Alt dette er vel i virkeligheden forudsagt i Dan 2, hvor kongens drøm forklares og ender med følgende udsagn: "Når du så, at jernet var blandet med ler, betyder det, at de skal blande sig gennem ægteskab, men de holder ikke sammen, ligesom jern heller ikke lader sig blande med ler. I de kongers dage skal himlens Gud oprette et kongerige, som i al evighed ikke skal gå til grunde, og intet andet folk skal få kongemagten. Det skal knuse og tilintegøre alle de andre kongeriger, men selv skal det bestå i al evighed. Du så jo sten blive revet løs fra bjerget, men ikke ved menneskehånd; den knuste jernet, kobberet, leret, sølvet og guldet. Den store Gud har kundgjort kongen, hvad der skal ske i fremtiden. Drømmen er sand, og dens tydning står fast."

Den første europæer er for længst lagt til hvile. Det samme vil ske med Europa, for Gud har andre planer. Når Kristus vender tilbage her til jorden er det for at samle borgerne i Guds rige til en fremtid, hvor alle handler efter kærlighedens lov.

Walder Hartmann                                        Citat slut.


VÆR MED PÅ - BIBEL-WEEKEND

Den 5. - 7. oktober 2012 på Himmerlandsgården

PROGRAM

Weekenden begynder med registrering og indkvartering fredag den 5. oktober kl. 16.00 - 18.00, aftensmad kl. 18.00 og åbningsmøde kl. 1930. Vi slutter med middag kl. ca. 12.00 søndag den 7. oktober, hvorefter der er hjemrejse.

Det daglige program begynder med morgenandagt kl. 8.00, morgenmad kl. 8.15 og slutter af med aftensang og hygge omkring kl. 20.45.

Dagen igennem er der bibelforedrag, sangstunder, mulighed for samtaler gåture i naturen, bibelkonkurrencer samt de nødvendige pauser og faste måltider. Og der vil blive arrangeret noget spændende og specielt for de børn, der kommer.

Et mere detaljeret program kan ses på  www.kskolen.dk  eller rekvireres fra Korrespondanceskolen på tlf. 4558 7770.

 

Alle, som fejrer jul, kommer i helvede   =   artikeldatabase.

Her kan ( Unge Kristne ) finde spørgsmål om ( Islam ) til kurset

"Fredens Religion" - siger = Alle som fejrer Jul Kommer i Helvede.

 www.islam-info.dk     Koranen      artikeldatabase.

www.islam-info.dk  et internet-leksikon om Koranens indhold.


 Hvordan lyder Kærlighedens lov ??? Skal børn opdrages efter denne lov ???

Du kan eventuelt finde inspiration til dine helt private religiøse spørgsmål = på følgende hjemmesider = og  naturligvis til spørgsmål angående den sidste europæer =


Texe Marrs - Satan in the Vatican (1/6) - YouTube

Hvem kunne dog finde på at forbyde europæere i at læse i Bibelen ???

The Forbidden Book - History of the English Bible (1 of 7) - YouTube

www.youtube.com/watch?v=uRNOW-xVzHU17. jan 2010 - 9 min. - Uploadet af Anastasis300
http://www.amazon.com/gp/product/B000E9X36U?ie=UTF8&tag=fratnoth-20&l... DISCOVER THE ...
 
 

www.sagenskerne.dk  

www.oplysningspartiet.dk 

www.advarselspartiet.dk

www.wikipedia.net  www.endtime.net  www.Google.dk  www.Tagryggen.dk

 


  Kender du de = Kristne Skikke = og = højtider = som er = Det Danske Folks = kulturarv  ???

 Besøg evt.  www.danskultur.dk  og lad din inspirere ???

 


 

www.Korrespondanceskolen.dk 

Som forstanderen på Korrespondanceskolen   Sven Hagen Jensen  kort har nævnt = så påtvinges Kirken et ubibelsk vielsesretual.  Dette kan du læse mere om = på denne internetside = hvor du også kan læse = Paragraf 4. = i Danmarks seneste Grundlov

www.danskkulturdebat.dk    Vi mødes mellem ,den  5. og 7. oktober 2012.

 


Hvem kan huske Danmarks dåbsattest  www.fortidensJelling.dk  og evt. Kongerækken ???

 


Johannes-evangeliet  =  Kapitel 14. =  Vers 6.

JESUS = HAR SAGT = JEG ER = VEJEN og SANDHEDEN og LIVET ;

INGEN KOMMER TIL FADEREN UDEN VED MIG.  Sagt for cirka 2000 år siden.         

DER FINDES OVER 2000 KIRKER I DANMARK 

Besøg eventuelt vores = Kristne Kulturarv = på dette link
 ??? Måske er værd at overveje om slægtsforskning en god  = familie-hobby  ???

  • Kirker i Danmark - en billeddatabase   Forsøg evt. slægtsforskning her.

  • På dette link - kan du besøge de fleste - af de godt 2000 kirker - vore forfædre har bygget rundt omkring i vort fædreland - måske er du døbt eller konfirmeret i en af disse kirker  ???

     
            OPLYS DIG SELV = PÅ DISSE LINKS = GOD FORNØJELSE TIL ALLE.

 TAK = til Forstander = Sven Hagen Jensen = for det Venlige og inspirerende besøg.     Med Venlig Hilsen = Poul Leo Nielsen.  

 


 Hvor går anstændighedens grænse ???   www.spydet.blogspot.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE