BART DEBIE
BART DEBIE www.advarselspartiet.dk

Præsenteret her  19. juni 2010

HVEM ER = BART DEBIE ???       www.Google.dk
ØVELSES-OPGAVEN FOR DIG MELLEM = 12 til 16 = ÅR

Her er en specialopgave for dig, der er mellem = 12 ÅR og 16 ÅR = og denne specialopgaves udfordring henvender måske mest til dem = der overvejer at blive = spioner = ( hemmelige agenter ) eller journalist eller forfatter eller = Justitsminister i Danmark.

SPECIALOPGAVEN

Specialopgaven går ud på, at finde ud af = hvem ( BART DEBIE ) er, og mest muligt om hans liv og skæbne. Så vidt jeg ved = så var = Bart Debie = en belgisk Politiofficer.

SPIONEN = DEN HEMMELIGE AGENT

Hvis du overvejer, at blive ( hemmelig agent ) = så er det din opgave, at finde ud af mest muligt om = BART DEBIEs = liv = uden han selv opdager, at du opdager alt om hans liv - karrierer - interesser - daglige vaver = Politiske holdninger = og andre relevante oplysninger.

JOURNALISTEN

Hvis du overvejer at blive ( journalist ) så finder du alle relevante oplysninger om = BART DEBIE = og du kan eventuelt ringe til ham = eller besøge ham, og optage et interview med ham. Hvis historien om = BART DEBIE = er rimelig interessant, så kan du så forsøge om du kan sælge historien til en eller anden avis som om du allerede nu var en = ( free lance Journalist ) Hvem vil købe en sådan livshistorie om = BART DEBIE = INFORMATION eller JYLLANDSPOSTEN eller en helt anden avis ???

FORFATTEREN

Forfatteren eller forfatterspiren = foretager også lidt research på Google , inden du finder ud af, om der er stof nok = til at du kan skrive en spændende bog om denne mand = BART DEBIE = og det kræver måske en forbindelse til et = BOGFORLAG = som du kan mistænke for = at ville trykke en sådan bog.

JUSTITS-MINISTEREN

Er du mellem = 12 ÅR og 16 ÅR = her i 2010, og overvejer du, at blive øverste chef for lov og orden her i Danmark = og øverste Chef for Politiet, så er din største interesse naturligvis, at undersøge om = BART DEBIE = har overtrådt loven, og hvis der er tilfældet = så skal du naturligvis undersøge, om han har fået en rimelig straf.

JOURNALISTERNES  =  SPICE GIRLS

Det er også muligt, at i er 3 eller 4 eller 5 piger = mellem = 12 ÅR og 16 ÅR = der slår jer sammem i en slags ( journalistisk ) fælles arbejdsgruppe, og så senere beslutter i jer til, opgavens indhold.

TIL DE INSPIREREDE MELLEM = 12 ÅR og 16 år =

HELD og LYKKE med opgaven eller opgaverne. Med venlig hilsen =
Poul Leo Nielsen  alias  Saxo-PoulDE BLÅ BARATTER I = DANMARK

Hvordan aflønnes de = BLÅ BARETTER i = DANMARK =  og kan der ligge en god = journalist-historie = gemt her = hvis i gennemgår = DE BLÅ BARATTERS = historie fra begyndelsen ???www.Siad.dk 
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE