FARLIG FODBOLD
FARLIG FODBOLD www.advarselspartiet.dk

Præsenteret her  16. juni 2010

FARLIG FODBOLD

 
Jyllands-Posten
 
Islamister dræbte VM-seere

Af  MIA QVIST ANDERSEN

Offentliggjort 15.06.10kl. 18:51
 
Radikale islamister slog to somaliere ihjel, fordi de fulgte med i en VM-kamp.
 
Episoden fandt sted lørdag aften i Suqa Holaha, der er et område i den nordøstlige del af Mogadishu i Somalia. Her fulgte en gruppe mennesker med i VM-kampen mellem England og USA, indtil de pludselig blev angrebet. Det fortæller øjenvidner på stedet til CNN.

Senere på aftenen udtalte et medlem fra den radikale islamistiske gruppe, at det er anti-islamisk at se VM i fodbold.

Et vidne fortæller, at islamister 'stormede huset' og skød mod de mennesker, der så fodbold. To blev dræbt, mens 10 andre blev tilbageholdt af islamisterne.

Advarer en sidste gang
Det er endnu uvist, hvilken radikal gruppe der stod bag angrebet. CNN skriver, at det er sjældent, at somaliske islamister tager ansvaret for angreb, men at de i stedet advarer folk og straffer folk, der ikke respekterer advarslerne.

"Fodbold er en arv fra primitive vantro, og vi kan ikke acceptere, at folk ser det. Derfor advarer vi nu en sidste gang dem, der ser det," siger Sheikh Mohamed Abdi Aros, som er talsmand for den radikale gruppe, Hizbul Islam.

Hizbul Islam har også tilbageholdt mindst 30 VM-seere i Afgoye, som er en lille by 30 kilometer syd for Mogadishu. Historien melder ikke noget om, hvorvidt disse personer stadig er tilbageholdt.

Farligt at se fodbold
"Min ven og jeg så kampen mellem Argentina og Nigeria hjemme hos mig i lørdags," fortæller Ibrahim Ade, som bor i Afgoye.
Pludselig hørte de to venner skud.

"Vi slukkede fjernsynet og gik uden for. Her så vi mindst 30 mennesker, der var blevet tilbageholdt af Hizbul Islams folk, fordi de havde set den samme kamp," fortæller han.

Ibrahim Ade siger, at det er meget risikabelt at følge med i VM-fodbold i de områder, som islamisterne kontrollerer.

Citat slutHVAD SIGER KORANEN ???

Alle - der har læst bogen - Muhammed liv - ved, at enhver muslim skal arbejde for, at islam gør hele jordkloden islamisk.  Da islam tillader den muslimske løgn = Taqiya = hvor det gavner islams sag, så bruger en imam = sin fortolkning af Koranens militære = Suraer = eller rettere = vers fra Koranens suraen til -  at forsvare islam.

IKKE ALT TÅLER = DAGENS LYS

Da islams = Taqiya = lovlige løgn = ikke tåler dagens lys - så alle kan se sandheden om islam, så bruger en imam = ( fortielsens kunst ) = ( eller Taqiya ) = ( eller trusler ) = ( eller mord ) for at forsvare = (  Koranens Tavsheds-kultur )

Bsøg evt = www.islam-info.dk = Koranen  = artikeldatabase.

Dødsdom for at glemme Koranen på toilet
skrevet af meddelelse gennem Ritzau

Dødsdømt for at glemme Koranen


19. apr. 2007     En ægyptisk mand, der lever i byen Arar i det nordlige Saudi Arabien, er blevet dømt til døden med begrundelsen, at han har vanhelliget Koranen. Den såkaldte vanhelligelse skete, da byens apoteker, glemte Koranen på et toilet i den lokale moske.   Ifølge Reuters har han erklæret sig skyldig. Han blev dømt til døden for at have overtrådt de sharia-regler som er bestemt af Allah gennem Koranen. I Saudi
Arabien henrettes de fleste dødsdømte ved halshugning. (ifølge DR og Ritzau)  Citat slut.

Læs under = Koranen = linje 4.  Koranen

ISLAMS  DOMSTOL

Nu er spørgsmålet også, hvorfor Apotekeren blev dømt til døden. E r det fordi en "vantro" kunne finde Koranen, og derefter opdage = at Koranens indhold afslørede Koranens militære hensigter ???

Det anbefales i Koranen, at en "vantro" skal fratages Koranen = hvis en vantro ses med Koranen.  Hvorfor må du selv regne ud. = En glemt Koran på et offentligt toilet kunne naturligvis falde i hænderne på en "vantro". En militærlovgivning i krig = går ikke ud på at være = retfærdig - - - nej = den går ud på, at opretholde diciplinen i hæren. = og en imam finder så det skriftsted i Koranen = der fastholder den militære diciplin.

MØDOMSKONTROL = VED HJÆLP AF ÆRESDRAB

Mødomskontrol = ved hjælp af æresdrab = har også til formål, at opretholde den militære diciplin i islam. Når det gælder mænd = så har Koranen døds-straf = for at forlade hæren islam = det kaldes = APOSTAT eller APOSTASI. Disse to eviggyldige = forhånds-ordrer i Koranen = tjener også til, at opretholde diciplinen i islam = samt sikre = ingen deserterer fra hæren islam.  Hvad er resultatet af din analyse ??? Jeg kan jo have fortolket islam  forkert ???


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE