KONSPIRATIONSTEORIER
KONSPIRATIONSTEORIER www.advarselspartiet.dk

Præsenteret  her første gang  =  9. juni  2010

KONSPIRATIONSTEORIER  1. =  den første

OPGAVE 1.  =   SAMMENSÆT EN NY RELIGION

For cirka 1400 år siden = før der var rænkt på = EU og FN = da gik der nogle Arabiske filosoffer og religiøse forskere rundt, og mente at = kønsdriften = var stærkere end = troen på en Gud.

Så var der en filosof der tænkte = hvis man kan forene kontrol med menneskers kønsdrift = med troen = på en gud, så ville det på det lange stræk = historisk set = blive den stærkeste kraft.

Spørgsmålet var så = hvordan kunne en religion = hvor kønsdriften var den benzin, der drev værket = kontroleres på det lange stræk.

Religion er tanker oppe i hovedet, så naturligvis skal disse tanker ensrettes, som foregår oppe i folks hoveder, for at denne religion = kan holde i over 1000 år.

Hvis tanker skal ensrettes = så skal al oplysning holdes nede.

FORFATTEROPGAVEN eller FORFATTERKONKURRENCEN

Din forfatteropgave er nu, at sammensætte en religion, der kan holde sammen på menigheden i over 1000 år.

Religionens målsætning = al magt på jorden.

www.Sappho.dk    

TILLYKKE MED OPGAVEN  =  God fornøjelseKONSPIRATIONSTEORI 2

OPGAVE 2

Tiden er 1945 = Anden verdenskrig slut = En hemmelig nazitisk agent i det danske Folketing er ikke blevet afsløret. Hvad gør han, der stadig tror på ideen ???
Han kontakter Hitlers tidligere samarbejdspartnere = muslimske religiøse ledere. og aftaler, at gennemføre et af Hitlers mulige ønsker. Nemlig at udskifte Europas befolkning ved hjælp af krigslist.

1. Punkt = at få kontrol over Justitsministeriet, så al kontrol af islam kunne straffes = eller tilbagevises.
2. Punkt = at få toneangivende folk i Medierne med på ideen.

DEN MULTIKULTURELLE IDE

Hvad er formålet med den multikulturelle ide ???

DET GLOBALE FREDSPROJEKT

Hvis du er multikulturel = så er formålet = at undgå nationale krige = og derfor at skabe = global fred på jorden. Idealister ser kun det globale fredsprojekt = fra en idealistisk indfaldsvinkel.

IKKE ALLE ER FREDSIDEALISTER

For den ( eller de ) nazister der ikke blev opdaget i det Danske Folketing = ser fredsprojektet, som vejen til, at opnå den ( ultimative globale magt ) ved at hægte sig på idealisternes fredsprojekt.

HISTORIEN HAR BEVÆGET SIG

De uopdagede nazister ( hemmelige agenter ) i det danske Folketing = har fået ansat de rigtige folk = på de rigtige poster i Folketinget og administrationen, og får ansat de glødende = fredsidealister = til at forsvare muslimer = som er delvis uvidende om, at de er islams hemmelige militære hær, der siver ind i Danmark og Europa. 

DELE AF DEN DANSKE BEFOLKNING UNDRER SIG

Dele af den danske befolkning undrer sig her i 2010 over = hvad de må finde sig i = fra indvandrere = medens andre synes hjernevasket - så enhver saglig debat = om rimeligheden i disse tilflytteres opførsel = er umulig.Der er sket det, at tidligere nazisters tankegang om global magt, stadig lever i disse mennesker, der nu styrer det danske Folketing = og det globale fredsprojekt = har opbakning fra  =
Tidligere Nazister, der sender deres alierede muslimske hær ind i Danmark.
De radikale idealister = er stadig rødglødende fredsidealister, og det er humanisterne også.

De arbejder så for alliancen mellem = de tidligere Nazister og muslimer, efter det erobrings-system som Muhammed udtænkte i 622 da han Erobrede medina.

Socialister og kommunister har også globale ideologier, og drømme om den globale magt - til gavn for det jævne folk. Disse idealister, har hægtet sig på det radikale "fredsprojekt"


Da de muslimske religiøse lederes allierede her i 2010 beherskerker det juridiske system, så styrer de også det danske politi. Derfor er det ligegyldigt, hvem folket vælger ind i folketinget fra disse partier. De er for idealistiske til bare at overveje muligheden for, at de er medvirkende til, at lukke en hær med en totalitær ideologi ind i Danmark.Der er såmænd mange hæderlige politikere i Danmark, men hvad der ikke er blevet debatteret i det offentlige rum endnu, og det er dette spørgsmål =HITLER SKREV BOGEN = MEIN KAMPF
VAR DET LÆSNING AF KORANEN - DER INSPIREREDE HITLER ???

Var det Koranen, der inspirede Hitler til, at skrive bogen = Mein Kampf ???  Var det derfor han havde samtaler med en = Mufti = fra Jerusalem = for at forstå de forskellige = religiøse skriftsteders militære ordrers = indbyrdes sammenhæng = for at vide hvordan den militære sejr skal hives i land.
 
KONSPIRATIONSTEORI

OPGAVE 3.

FORFATTER = DET VAR PLOTTET = SKRIV SÅ DEN BOG.
ANDRE ER VELKOMMEN TIL FORSØGE ???KONSPIRATIONSTEORI

OPGAVE 4.

Disse konspirations-teorier,  har sandsynligvis ikke noget med virkeligheden at gøre = så derfor skulle det være ganske ufarligt, at skrive en sådan bog  ??? Det kan jo være farligt, hvis der sniger sig lidt virkelighed ind i en konspirationsteori.
Er du nu klar til = at blive forfatter ???  www.Google.dkHej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE