DIN STØTTE MÅSKE ???
DIN STØTTE MÅSKE ??? www.advarselspartiet.dk

Præsenteret her  9. juni.dk  

DIN STØTTE  -  MÅSKE ???

Hvis du ønsker at støtte ytringsfriheden, og det frie ord, så er det her. www.Sappho.dk forholder sig seriøst til ytringsfriheden og til virkeligheden = både nationalt og internationalt.

FORTIELSENS KUNST =  OG DR

Sandheden er tit ilde hørt, og når det gælder sandheden om islam = så har DR efter min opfattelse dyrket = SELVCENSUR = DR - sender andre - ganske udmærkede udsendelser - men for os hvor = FRIHEDEN = betyder mere end = FLÆSKEPRISER = der er der brug for frivillige = der økonomisk støtter frihedens stemme i det offentlige rum.

MIT FORSLAG

50 kr = om måneden = betalt over - Betalings-service - vil give vedvarende mulighed for, at kunne se og høre frihedens stemme i den offentlige debat. Her kan Danmarks indbyggere stå sammen om noget vigtigt = nemlig at forsvare vores ytringsfrihed. Sandheden er tit ilde hørt, men det er svært at navigere i et samfund, der skuler sandheden og virkeligheden = på grund af partipolitiske formåls-interesser.  Her kan du gøre noget.  Besøg eventuelt =  www.Sappho.dk

FORTIELSENS KUNST

Adgangen til det offentlige rum, styres delvis af = DR = og nogle store landsdækkende aviser = som har en vis evne til, at udelukke visse personer = fra den offentlige debat. Der er visse emner, der ikke bliver belyst i dybden = så som =

RETSAGEN MOD = GEERT WILDERS
RETSAGEN MOD = RADOVAN KARADZIC

Der er så meget vi ikke får at vide. Sappho udvidder vores horisont. Jeg anbefaler støtte til  www.Sappho.dk
Med venlig hilsen  =  Poul Leo Nielsen   alias    Saxo-Poul

Lovende start for Fonden for Kritisk Journalistik


27. februar 2010          Af Sapphos redaktion

Trykkefrihedsselskabets beslutning om at oprette en særlig fond til støtte for den kritiske journalistik må betegnes som et noget risikabelt eksperiment. Ville der overhovedet komme penge i kassen – i en tid, hvor vi hver dag hører om økonomisk krise, stigende arbejdsløshed og behov for nedskæringer?

Ti dage efter, at Fonden så dagens lys, er alle betænkeligheder gjort til skamme, idet donationerne allerede nærmer sig de 15.000 kr.

En velkommen håndsrækning til et tidsskrift, der hele sin eksistens har måttet arbejde med de mest skrabede budgetter.

Redaktionen ser den positive reaktion som en påskønnelse af Sapphos kvalitet. Den kan i øvrigt også aflæses af et hastigt voksende besøgstal på Sappho, som gennem 2009 er mere end fordoblet. Samtidig har vi nu mere end 1600 læsere på det nyhedsbrev, der rundsendes omtrent dagligt. 

Men gavmildheden skyldes utvivlsomt også  utilfredshed med mainstream pressen, hvis dækning af de virkeligt betydningsfulde samfundsproblemer er sporadisk.

Vi kan love, at hver en krone, der kommer ind til Fonden, øjeblikkeligt vil blive omsat i en endnu bedre journalistik.

Derfor har vi brug for, at endnu flere vil betænke Fonden med et beløb, stort eller lille.

Man plejer at sige, at en succes har mange fædre, og med Fonden er der etableret en succes, som alle kan få fadderskab til. Giver man fra 1000 kr. og op efter bliver man medlem af Sapphos Venner.  For denne gruppe afholder vi årligt et lukket møde. Her vil vi byde på en spændende indleder, ligesom du vil få mulighed for at drøfte Sapphos journalistik og fremtidsplaner med den samlede redaktion.

Vær med til at sikre et endnu bedre Sappho.

Indsæt et beløb på kontonummer 4310 4310399981 (Danske Bank). Og glæd dig til nye afsløringer og analyser, som du ikke ser andre steder.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE