WESTERGÅRDS FAN
WESTERGAARDS FAN www.advarselspartiet.dk

hør kurt westergaards kvindelige fan her =

Præsenteret her  21. januar 2010

Farlig romance hitter på YouTube


Nikolinenikki's hyldest til Kurt Westergaard er blevet et hit på nettet
21. januar 2010     Uwe Max Jensen

17-årige Nikoline Astrid Nielsens støttesang til Kurt Westergaard – Farlig romance – er blevet et gigantisk hit på YouTube. I løbet af halvandet døgn er videoen til Farlig romance blevet set 66.171 gange og har høstet 1433 kommentarer. Desuden har flere landsdækkende medier omtalt videoen, og onsdag aften blev Nikoline Astrid Nielsen ringet op af Kurt Westergaard, der takkede hende for sangen.

Nephew, der ligesom Nikoline Astrid Nielsen har rødder i Silkeborg, er Danmarks førende rockorkester. Videoen til gruppens engelsksprogede hit 007 Is Also Gonna
Die er til sammenligning blevet set 401.669 gange og har fået 847 kommentarer i løbet af de otte måneder, videoen har været tilgængelig på YouTube. På den baggrund må det siges at være fuldstændig exceptionelt, at Farlig romance er blevet set over 60.000 gange på halvandet døgn.

Støtte til Nikoline

På nettet og på Facebook har Nikoline Astrid Nielsen fået stor anerkendelse for sit mod og sin offentlige støtte til Kurt Westergaard. Der har imidlertid også været enkelte negative røster blandt de mange, der har kommenteret hendes video. Derfor er videoen nu ledsaget af følgende forklaring:

”Jeg udtrykker ikke fremmedhad, jeg har ingen religion, jeg accepterer alle kulturer - og min sang har intet med muhammed tegningerne og gøre! Det er en støtte til den stakkels mand Kurt W - og en hyldest til ytringsfriheden!”

De negative kommentarer har i øvrigt fået Oliver Hansen fra København til at lave støttegruppen Nikoline Astrid Nielsen Official Support Group. Den har i øjeblikket 910 medlemmer.De kan se Farlig romance ved at klikke på dette
link

Læs også: Nikoline vil kysse og kramme Kurt Westergaard

Besøg også  www.Sappho.dk   og læs mere om Kurt WestergaardKURT WESTERGAARDS FRIHEDSKAMP gælder ikke kun ytringsfriheden, men også  kvinders rettighed til, at bestemme over deres egen seksualitet, som det er skik og brug her i Danmark.

Læs derfor = hvad der står i Koranen om islams syn på kvinder på http://www.islam-info.dk/  under overskriften kvinder.Jeg må beundre en mand som = Kurt Westergaard  = der kort efter at være overfaldet, og forsøgt myrdet af en galning, med en økse, har format til, at tænke på andre end sig selv, ved at støtte jordskælvsofrene på Tahiti.

Det format er vi mange der kan lære noget af. Det er min mening. Jeg håber Kurt Westergaard må leve mange år endnu, fordi ethvert folk, har brug for helte som ham.

M.V.H.  Poul Leo Nielsen  alias  Saxo-Poul

NIKKOLINE er også en modig kunstner med stort FORMAT.

HOLD KÆFT = HVOR ER HUN GOD.     WAUWNIKKOLINE = måske har dette link din interesse =

http://www.amine.dk/   WAUW =  hvor er du god.


 
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE