kommer senere

Præsenteret her 11. maj 2013  =  Det kommer senere.

  Illuminati

www.Google.dk     www.wikipedia.net

www.Nationaldemokraten.dk 

 Var det Ejendomshandler ( Jørgen Axelsen ) Skjern = der afgav det sidste Bud på

 HOLGER DANSKE  

EJENDOMSMÆGLER I SKJERN KØBTE HOLGER DANSKE 

ELLER GJORDE HAN ???  

 Kristian Ahle = hvad er kulturplanen ???

 

 

Tørfisk - VLTJ - YouTube

 

At anbringe statuen af = Holger Danske = i en stor hal = og sætte cirka  = 4. til 12 sten = på 2 ton rundt om = Holger Danske = og derefter laver en årlig  konkurrence om = hvilken stenhugger-kunstner = der kan præstere at hugge en vellignende skulptur ud af = Holger Danske = som så senere foræres væk til = Skjerns kommende Venskabsbyer = hvilket kan betyde at = togforbindelserne til Skjern og andre byer må udviddes.

Min fars roemark i Skjern - YouTube 

 

 ► 3:04► 3:04
www.youtube.com/watch?v=w565ZNii6HI
23/01/2010 - Uploadet af MFSundahl
Min fars roemark i Skjern

Kulturformand: Flot gået, Skjern - Kultur - Jyllands-Posten  

jyllands-posten.dk/kultur/ECE5380927/kulturformand-flot-gaet-skjern

 

 Citat

Kulturformand: Flot gået, Skjern

 
Der er glæde i Skjern, efter at Klenodiet ( Holger Danske ) i nat blev købt af en
lokal erhvervsgruppe.
 
"Jeg synes, at det er fantastisk."

 

Sådan lyder meldingen fra formanden for kultur- og fritidsudvalget i

Ringkøbing-Skjern Kommune, Kristian Ahle (V), der glæder sig over, at den tunge

bronze skulptur flytter til byen. Holger Danske blev natten til fredag solgt for

3,2 mio. kr. over auktionssiden Lauritz.com til højest bydende, der blev -

den stadig anonyme gruppe af erhvervsfolk fra Skjern.

CITAT SLUT

Nu må vi danskere jo så håbe = at disse oplysninger kommer = fra en

pålidelig Kilde ???

Nu er det jo heller ikke helt sikkert = at Skjern by og opland kan

løfte en så tung opgave ??? Det siges at ( Holger Danske ) vejer 2 ton

og ikke nok med det = det er = at et = folks kultur = det er =

FOLKETS DAGLIGE VANER

og der knytter sig et helt særligt forventeligt folkeligt adfærdsmønster

til = for at kunne forsvare de idealer = som = Holger Danske = ifølge

( sagnet står for ) og det er måske en opgave = der er større end at

Skjerns befolkning = og  Region Ringkøbings befolkning = kan løfte  ???   

 

Holger Danske - Wikipedia, den frie encyklopædi

 

Holger Danske er en dansk sagnhelt. Beretningerne om hans oprindelse findes i de tidlige europæiske kvad og heltedigte = kendt som chansons de geste. Historisk interesserede personer = kan også få glæde af = at besøge dette link =  

 www.Spydet.Blogspot.com     

 Var det Ejendomshandler ( Jørgen Axelsen ) Skjern = der afgav det sidste Bud på

 HOLGER DANSKE  

 Sagnet siger = når Danmark stander i våde,så vil Holger Danske vågne op til dåd.";

 


 

  Nu dette spørgsmål her i 2013 = Stander Danmark i våde ???

 Hvad er din vurdering  ???


 

 Læs på = Illuminati = hvordan et frimurer-løfte kan lyde = til en hemelig frimurer-orden.

 

1. maj 1776 grundlagde Adam Weishauph  Illuminati broderskabet.

Måske burde =  oplysningstidens =  ideer fra 1600 tallet = hedde = formørkelsestiden ??? 

 


 

 

Hvor mange revolutioner = har der været på jordkloden fra år 1776 til år 2013 ??? Er det mest = kristne = der er døde under disse revolutioner og krige = der er foregået imellem år 1776 og år 2013 ???

 

Jeg kan huske følgende revolutioner = men ikke de nøjagtige årstal.

 

Den amerikanske Revolution         1776 = cirka

 

Den Franske Revolution                1789 =  Cirka

 

Den Spanske Revolution                1825 = cirka

 

Den Polske Revolution                   1831 = cirka

 

Den italienske Revolution              1848  = cirka

 

Den Tyske Revolution                     1848 = Cirka

 

Russiske Revolutioner                     1905 og 1917

 

For mig som Kristen = så kan det være interessant at vide = hvor mange Kristne = der er slået ihjel = ialt = i disse krige ??? Dertil kommer = 

 

1. Verdenskrig

 

Amerikanske borgerkrig - Wikipedia, den frie encyklopædi

 

2. Verdenskrig  = er der et mønster = hvad kæmper soldaterne for ???

 

Hvor mange Kristne er der døde = fra den 1. maj 1776 og frem ???

 

Hvem har iscenesat alle disse krige. Hvilken frihed kæmpes der for ???  


  Walter Veith - (21) A New World Order / Total Onslaught - YouTube

www.youtube.com/watch?v=BomP-eZ5lYM
28/12/2011 - Uploadet af TheClosingOfTime
http://amazingdiscoveries.org/ This DVD explains the emergence of a new world order and its purpose, with ...
 
 

 

ROMAN EMPIRE rules today DVD1 - FULL - jesuits & black pope ...

 

  

 


  

Vil beboerne i Skjern og omegn kæmpe for = at bevare derer daglige vaner = eller skal de udskiftes med andre folkeslags = daglige vaner ???  

 De katolske Præster = Jesuitterne = afgiver dette løfte til Paven.

 

Min søn, du er allerede blevt lært op til at opføre dig som en hykler: At være en katolik blandt katolikker, og være en spion selv blandt dine egne brødre - og ikke tro nogen mennesker, og ikke stole på noget menneske. At være en reformeret blandt de reformerte. At være en hugenott blandt hugenotterne. At være en kalvanist blandt kalvanisterne. Blandt Protestanterne - vær i almindelighed som en af dem! 

Tilegn dig deres tillid  =  Jesuit Eden til Paven.

Tilegn deg deres tillid, og forsøg til og med at tale fra deres talerstoler. Fremhold med din naturs fulde heftighed vor hellige religion og Paven. Forneder deg til og med så lavt som at blive jøder blandt jøderne, således du kan være i stand til at samle al den information som kan være til nytte for din orden, som en trofast Pavens soldat. Du er blevet lært op til lumsk at plante sjalusiens og hadets frø mellem stater som før havde fred, og ophidse dem til bloddåd, idet du involverer dem i krig med hinanden, og skaber revolutioner og civile krige internt i samfund - Provinser og land som var selvstændige og fremgangsrige  - og kultiveret med kunst og videnskab - og glæder sig over fredens velsignelser.

MERE INFILTRATION

Tag parti for forkæmperne i hemmelighed - i samråd med med dine andre jesuit-brødre ... som måske er involveret på den anden side - og som måske går imod den side - som du har forbindelse med - således at Kirken til slut kan blive den vindende part - i forholdene som er lagt til rette i fredens forhandlinger - og målet helliger midlet.

GRUNDSKOLEN ER OVERSTÅET

Du er blevet lært op til din opgave som en spion - og samle al statestik - fakta og imformation som det står i din magt at fremskaffe fra alle kilder. At opnå tillid gennem smiger til i Protestanternes familier og kættere af enhver klasse og karakter - ligesom til handelsmænd - bankmænd - advokater og blandt skoler og universiteter - i Parlamentet og lovgivende forsamlinger, hos myndighederne og statsrådene - og være alle ting for alle mennesker - for Pavens sag - hvis tjener du er indtil døden.

NY-OMVENDT BEGYNDER

Som en nybegynder og nyomvendt har du allerede modtaget al fornøden instruktion, og har gjort tjeneste som en medhjælper, skriftsfar og præst, men du har endnu ikke blevet udstyret med alt det - som er nødvendigt for at være en kommandant for de loyales hær i tjenesten for Paven. Du må tjene den tilstrækkelige tid som et redskab og udøver - gennem de ordrer som bliver givet af dine overordnede - for ingen kan befale - som ikke endnu har indviet sit arbejde med blodet fra en kætter - for hvis der ikke bliver udgydt blod - sker der ingen tilgivelse.  Derfor - for at du kan blive skikket til dit arbejde - og for din frelse skal være sikret, så skal du ud over din tidligere lydighedsed til din orden og troskab til Paven repetere efter mig =

DER SVÆRGES

"Jeg  ------------------, nu i nærvær af den Almægtige Gud, den velsignede jomfru Maria, den velsignede - Ærkeengel Mikael - den velsignede døber - ST. Johannes, den Hellige Far - den Overordnede General af Jesu Samfund, grundlagt af ST Ignatius Loyola - under Paul III´s  pontifikat, som har - Jomfruens morsliv - Guds livmor - og ved Jesu herskerstav, at Hans Hellighet - Paven - er Kristi viseregent - og er det sande og eneste hoved for den Katolske Universielle Kirke og Universielle Kirke over hele jorden, og at han i kraft af bindingen og løsningen givet til = Hans Hellighed af min Frelser - Jesus Kristus - og har magt til at afsætte hedenske Konger Prinser Stater Fællesskab og Regeringer, som alle er ulovlige uden hans hellige godkendelse, og at de trygt kan ødelægges.
 

 

Jeg lover og erklærer videre - at jeg ikke vil have nogen egen mening eller vilje - eller nogen mental reservation overhovedet - selv ikke som et lig eller et kadaver ( perinde ac cadaver ) men uden at nøle adlyde hver eneste ordre jeg vil modtage fra mine overordnede i hæren til Paven og til Jesus Kristus.
At jeg vil gå til hvilken som helst del af verden, uden at beklage mig - og vil være underdanig i alle ting som bliver mig fortalt .... Jeg lover og erklærer videre at jeg vil - når anledningen byder sig - starte og føre ubamhjertig krig - hemmelig eller åbenlyst - mod alle kættere - Protestanter eller liberale - som jeg er anvist at gøre - for at udslette dem fra jordens overflade - og jeg vil ikke skåne hverken - køn -alder eller tilstand. Jeg vil ødelægge - koge - flå - kvæle og begrave levende disse berygtede kættere  - rive op deres maver og livmoderne til deres kvinder og knuse deres afskyelige race.

Når det samme ikke kan blive gjort åbenlyst - vil jeg i hemmelighed bruge giftkoppen - kvælerstrengen - dolkens stål eller blykulen - uden hensyn til ære - rang - værdighed eller autoritet - til den person eller de personer - uafhængig af deres tilstand i livet - enten offentlig eller privat - når jeg - når som helst bliver anvist til at gøre det - af en hvilken som helst agent fra Paven - eller en overordnet af broderskabet af - den hellige tro til Jesu Samfund.

( Findes nedtegnet i kartoteket i Kongressen ( Congressional Record ) USA, 15 FEBRUAR 1913, s. 3215-6 )

(  Også i << The Engineer Corps of Hell >> af  Edwin A. Sherman.  s. 118, 1883, Library of  Congress Catalog Card # 66-43354 ).

 


 

Lad hesten om at tænke = for den har et større hoved.

 

  Den trojanske hest - Wikipedia, den frie encyklopædi

 


 Hvad kommer der så ud af Hestens mund ???

 måske = En ny Verdensorden ???

 Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt

 Hvilken politisk struktur = ønsker en ny = verdensregering = i en  =  New World Order ???

  Kan  det gøres = uden  = du = opdager det  ???

 George Bush - New World Order - YouTube

 

www.youtube.com/watch?v=Rc7i0wCFf8g
25/06/2006 - Uploadet af nwokiller
The evil George H.W. Bush talks yet again of a New World Order.

  Flere videoer for George Bush New World Order . »

 

Kan Jungleloven undgåes ( hvis ) GUDS LOV = DE 10 BUD  = er sat ud af Kraft ???

 

Er menneske-rettighederne i = Cairo-deklarationen = den nye globale lov = der skal gælde = når alle Nationbalstater på jordkloden = og deres Parlamenter er nedlagt ??? 

Menneskerettighederne i Islam, Cairo-deklarationen - Velkommen til ...

 

HVORFOR MÅ MUSLIMER IKKE KENDE = GUDS LOV ???

 

 HVAD ER DIN VURDERING ???  

 SÅLEDES LYDER  (  GUDS LOV )  DEN = DER STÅR I BIBELEN.

 

 Bibelen 2. Mosebog  Kapitel 20  Vers 3. til og med Vers 17.

Gud talte disse ord: Jeg er Herren din Gud, som førte dig ud af Egypten, af trællehuset.

1. Du må ikke have andre Guder end mig.

2. Du må ikke lave noget gudebillede i form af noget som helst oppe i himlen eller nede på jorden eller i vandet under jorden ! Du må ikke tilbede dem og dyrke dem, for jeg, Herren  din Gud, er en nidkær Gud. Jeg straffer fædres skyld på børn, børnebørn og oldebørn af dem der hader mig; ! men dem, der elsker mig og holder mine befalinger, vil jeg vise godhed i tusind slægtled.

3.  Du må ikke bruge Herren din Guds navn til løgn, for Herren vil aldrig lade den ustraffet, der bruger hans navn til løgn.

4. Husk sabbatdagen og hold den hellig. ! I seks dage må du arbejde og gøre alt, hvad du skal; ! men den syvende dag er sabbat for herren din Gud. Du må ikke gøre noget som helst arbejde, hverken du selv eller din søn eller datter, din træl eller trælkvinde eller dine husdyr, og heller ikke den fremmede i dine byer. ! For på seks dage skabte Herren himlen og jorden og havet med alt, hvad de rummer, men på den syvende dag hvilede han. Derfor har Herren velsignet sabbatsdagen og helliger den.

5. Ær din far og mor, for at du må få et langt liv på den jord, Herren din Gud vil give dig.

6. Du må ikke begå drab.

7. Du må ikke bryde et ægteskab.

8. Du må ikke sjæle.

9. Du må ikke vidne falsk mod din næste.

10.  Du må ikke begære din næstes hus. Du må ikke begære din næstes hustru, hans træl eller trælkvinde, hans okse eller æsel eller noget som helst af din næstes ejendom. 

 

 Budbringeren var Moses.

 


 

 

www.islaminfo.dk  et internet-leksikon om Koranens indhold. Læs eventuelt under overskrifterne ( Kvinder ) og ( Taqiya og så videre.

 Hvorfor står ( Guds Lov = DE 10 BUD ) ikke i Koranen ???

 Findes forklaringen på dette Link = 

 The Vatican Created Islam & Alilah is Satan - YouTube 

 

www.youtube.com/watch?v=k27ebXxZteM
12/03/2012 - Uploadet af hummingbird027
http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/04apr/catholicislam.html ...
 
 

  GLOBALE JURIDISKE og RELIGIØSE FIFLERIER 

Hvornår Vatikan-staten foretog ( Juridiske Religiøse Fiflerier) og forandrede ( GUDS LOV = DE 10 BUD) og overførte dem fra Bibelen = til en katekismus = det ved jeg ikke = men i min danske Katekismus fra 1925 = der ser ( GUDS LOV = DE 10 BUD) således ud i en amputeret udgave =

KATEKISMUS = DE 10 BUD

 

1.  Du maa ikke have andre Guder.  

2. Du maa ikke misbruge Herren din Guds Navn.  

3. Kom Hviledagen i Hu, at du holder den Hellig.  

4. Ær din Fader og din moder  

5. Du må ikke slaa ihjel. 

6. Du må ikke bedrive Hor.  

7. Du må ikke sjæle. 

8. Du må ikke sige falsk Vidnesbyrd imod din næste.   

9  Du må ikke begære din næstes hus.  

10. Du må ikke begære din Næstes Hustru, Svend, Pige, Kvæg eller noget, som hører din næste til.

 

Dette er måske gode leveregler = men disse udmærkede leveregler = de er ikke = ( GUDS LOV = DE 10 BUD) og rummer ikke ( GUDS SEGL ) som findes i Bibelens Bud ( nr. 4 ) og Bud nr. 2 i min Katekismus = fortæller heller ikke = at vores Kristne Gud er en nidkær Gud. Bud nr. 2 i min katekismus = giver heller ikke mulighed for at vurdere = om Friheds-gudinden = i New York i USA = er en afgud ved navn Jucifer ???

 

STATUE Of LIBERTY Was BUILT to SECRETLY REPRESENT ...

 

www.youtube.com/watch?v=DrTuT7szqOE
20/12/2010 - Uploadet af ricthuse
STATUE Of LIBERTY Was BUILT to SECRETLY REPRESENT LUCIFER: Featuring MARK DICE. ricthuse·2 ...
 
Der er forskel på = Guds Bud nr. 2 = i en Katekismus =
og på =  Guds Bud nr. 2 =  i Bibelen.
  

Flere videoer for The Statue of Liberty Was Built to Secretly ... »

 

 

Frihedsgudinden - Wikipedia, den frie encyklopædi

 

Fortæller "Frihedsgudinden" i = New York = at så længe Vatikanets to Paver ejer ( Guds Tempelnøgler ) så vil Vatikanstaten have "Frihed" til at slå hvilken som helst = Regent eller Partileder ihjel = der ikke adlyder Pavens ordrer ???  Står Frihedsgudinden ganske enkelt og fortæller = at i = USA = der gælder ( Guds Lov = DE 10 BUDikke.

 

MSNBC: PROLONGED DETENTION - YouTube 

www.youtube.com/watch?v=U2UcSbj9BOo
10/05/2012 - Uploadet af zolitico
MSNBC: PROLONGED DETENTION. ... Rachel Maddow Show - Obama's Prolonged Detentionby Lord ...
 

 

Eric Jon Phelps exposes Jesuit-CIA Alex Jones 8/15/07 C&D1/3 ... 

www.youtube.com/watch?v=oDUMp0OniVI
20/08/2007 - Uploadet af matheis
Historian Eric Jon Phelps exposes CIA-Jesuit dis-info agent Alex Jones ... The great patriot legend ... 

 Flere videoer for ALEX - CIA - JONES. EXPOSED, ERIC ... »

 

 

Initial Membership List of the Knights of Malta

 

Det = som mange lidt større danske skolebørn = er vidende om = det er = at disse mange Frimurer-bevægelser = er kontrolleret af Vatikanets Jesuitter. Det gælder også for frimurer-logen = Knigts of Malte. Her ved danske skolebørn = noget = som deres lærere = ikke ved.


 

  Det som kan interessere en at vide = det er hvordan lyder =

( GUDS LOV = DE 10 BUD )

 i en Russisk Bibel  ???

 Har den Russiske Bibel = også været udsat for

 ( Religiøst Juridisk fifleri) ???


 

 Putin Foils The Jews In Syria - YouTube

 

www.youtube.com/watch?v=yUO-3UeoNpg
30/07/2012 - Uploadet af zionget
http://www.realjewnews.com/ http://brothernathanaelfoundation.org/ http://brovids. com/ 

   Brother Nathanael· 163 videos

 

 Why I Left Judaism - YouTube 

Er de jøder = som broder Nathanael præsenterer = i virkeligheden = Khasarer  ???  

Er det ikke jøder = men Khasarer der regerer i Israel = oprettet 1948 ??? 

 

modern day Jews and ancient Hebrews - YouTube

 

www.youtube.com/watch?v=zWXxV76cn2I
01/09/2009 - Uploadet af pal4Culture
The results of genetic tests, show clearly that most of today's Jews is not the ancient Hebrews ,and can't ...

      Flere videoer for modern day Jews and ancient Hebrews »

 

      European Jews Are Not Semite = Proof - YouTube

 

www.youtube.com/watch?v=T7a9wj3wyJI
31/01/2009 - Uploadet af basketfloating
Something to think about before embarking upon supporting White Israel! White Jews = Anti- Semite? or Anti ...
 
Kan du ikke tåle at høreSandheden = hører du ikke hjemme på denne Planet = sagde denne muslim i dette interview.
 
 KRISTENDOMMEN er forkyndelse af SANDHEDEN

 Derfor = www.Lyttilgud.dk  www.endtime.net  www.Tagryggen.dk

 


 

 Ashkenazi Jews are not Khazars - Jewish DNA - YouTube

 

www.youtube.com/watch?v=tF2mU6LDZ_g
06/09/2010 - Uploadet af Marcelo100ARG
With many crazy Black African Americans claiming they are Jews and the real Jews are some Khazar ...

 


 Jesuit infiltration into the Seventh Day Adventist - YouTube

  

www.youtube.com/watch?v=B6NiSk9lAFE
24/06/2010 - Uploadet af TheTimeoftrouble
The Jesuits have infiltrated our school, governments, and churches changing things to lead everything back ...

 

 Flere videoer for NEW WORLD ORDER.THE DEVIL IN THE ... »

 

 THREE WORLD WARS: THE PIKE PLAN - Blueprint for ... - YouTube

 

www.youtube.com/watch?v=f13x-aJ3vmE
04/08/2010 - Uploadet af watchman4wales
An understanding of the Pike Plan for 3 World Wars... ... THREE WORLD WARS: THE PIKE PLAN - Blueprint ...
  

Flere videoer for THREE WORLD WARS: THE PIKE PLAN ... » 

War on Islam: Albert Pike, General, KKK leader, 33 Degree Mason ... 

www.youtube.com/watch?v=rYXCB4Jw6H4
15/11/2011 - Uploadet af FacelesswithEyesOpen
War On Islam: Uploaded by Oisin29 on Oct 29, 2011 All 3 WARS EXACTLY Predicted In 1871 By Mason ...

  


 Bliver Skjern en håndværkets Kulturby 

DANMARK  ??? 

 

  www.Lyttilgud.dk  www.endtime.net  www.Tagryggen.dk

  Lyt evt. til Klaver-musik = spillet af selveste = Erling = www.Erlingmusic.dk

 


 

 Har formanden for Kultur og fritidsudvalget i = Ringkøbing.Skjern Kommune =

 

Kristian Ahle

 Langtidsplaner om at gøre Skjern By til en håndværkets Kulturby

 ved at bygge en ny levende og arbejdende Kultur og Håndværksby op omkring

 statuen af = Holger Danske  ???


 

 Vil en arbejdende = Håndværkets Kulturby = med Holger Danske som midtpunkt = kunne tiltrække Turister til Skjern ???

 

Hvem kan vide hvad Formanden for Kultur og Fritidudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune   

Kristian Ahle

 har af fremtidsplaner for Skjern by ???

 


 

  

           

 


  www.DR.dk/galtiDanmark      Se evt. =  De 6. film.

 

 Kan = Holger Danske = Placeres = så der kan bygges  en levende håndværkets Kulturby by op = omkring statuen af Holger Danske ???

 Hvad er  Kristian Ahles vurdering ??? 

 Kristian Ahle spiller på mange baner    www.Faster-astrup.dk 

 


 

 Tørfisk - VLTJ - YouTube  

www.youtube.com/watch?v=H_fqrcyG_8s
19/07/2012 - Uploadet af COMPLOTmedia
Klip fra koncert med Tørfisk - VLTJ. Clip from a concert with Tørfisk - VLTJ. www. complot.dk. 
 

Flere videoer for vltj tørfisk »

 


 

 

 Lad hesten om at tænke = for den har et større hoved.

 

 

 Den trojanske hest - Wikipedia, den frie encyklopædi

 

Er denne trojanske hest = fyldt med = Vatikanets Jesuitter = og underviser disse = Katolske Jesuitter = allerede i Danmarks Kirker ???

 lack pope real nwo exposed.wmv - YouTube

 

www.youtube.com/watch?v=c0RLcPgIqFM
25/05/2011 - Uploadet af universe6807
CORPO e MENTE del POTERE. BODY and MIND of POWER. Il predire, il dire ed il fare. Predict, indicate ...
 

 Flere videoer for .black pope real nwo exposed.wmv »

 

Kirkelig højrefløj vender biskopper ryggen | TV2 ØST

 

Kan et = Dansk menighedsråd = forlange = at få udskiftet den katekismus = som bruges ved Konfirmationen i Danmark = og forlange = at det erGUDS LOV = DE 10 BUD ) dem = der står i en ( Kong James Bibel ) også er dem = der skal stå i en Dansk Katekismus ??? Kan et menighedsråd også forlange = at det er Bibelens ( DE 10 BUD ) som danske konfirmander = skal undervises efter ??? Vi må jo nok se i øjnene = at ikke alle Kristne = har råd til en ægte ( Kong James Bibel ) af dem = der  endnu ikke er plastret til med ( hedenske og ukulte symboler)


 

Johannes-evangeliet  =  Kapitel 14. =  Vers 6.

 JESUSHAR SAGT = JEG ER = VEJEN og SANDHEDEN og LIVET ;

 INGEN KOMMER TIL FADEREN UDEN VED MIG.

 

         

DER FINDES OVER 2000 KIRKER I DANMARK 


Besøg eventuelt vores = Kristne Kulturarv = på dette link
 ??? Måske er det værd = at overveje om = slægtsforskning en god  = familie-hobby  ???

 THERE ARE OVER 2000 CHURCHES IN DENMARK

 

Visit possibly our = Christian Heritage = this link??? Perhaps it is worth considering whether genealogy good = family hobby  ??? 

  • Kirker i Danmark - en billeddatabase   Forsøg evt. slægtsforskning her.

  • På dette link - kan du besøge de fleste - af de godt 2000 kirker - vore forfædre har bygget rundt omkring i vort fædreland - måske er du døbt eller konfirmeret i en af disse kirker  ???

     
        

     


 

 Engang for flere tusind år siden = sådan  siger legenden = at Atlantis forsvandt i havet. Kan forskning gennem = DNA bevise = eller modbevise = om alle mennesker oprindeligt er fra Atlantis ??? 

Bliver ( en ny slags ) slægts-forskning gennem = DNA = mulig i Skjern ??? 

Stammer vi alle sammen fra = Atlantis ???  Hvad siger dit = DNA ??? 

King Tut: DNA Results - YouTube

youtube.com17. aug 2012 - 2 min. - Uploadet af folklegend894m
DNA testing has shown that more than half of European men are related to King Tut, while less than 1% of ...

  Overvejer  

Kristian Ahle

at afse plads til = at der kan oprettes en Privat ( DNA ) forsknings-institution = i nærheden af den måske kommende  fungerende ( Kultur og Håndværkerby ) =  hvor der bliver mulighed for = at Private kan få taget en = DNA - prøve = og få et svar i løbet af 7 til 14 dage = således at besøgende turister i Ringkøbing-Skjern Kommune = kan nå at få resultatet af = DNA - Prøven = inden de igen forlader Skjern og Region Ringkøbing  ???

 

Half of European men share King Tut's DNA - YouTube

 

www.youtube.com/watch?v=5Vg2BMkEjR0
04/08/2011 - Uploadet af AryanHeritage
(Reuters) - Up to 70 percent of British men and half of all Western European men are related to the Egyptian ...
 

Flere videoer for Half of European men share King Tut's DNA . »

  

Teddy Edelmann - Himmelhunden - YouTube

www.youtube.com/watch?v=7sWRaTt4ipo
10/03/2010 - Uploadet af PositivFritid
Teddy Edelmann Rasmussen vandt i 1962 Radio Mercurs konkurrence om at blive Nordens Cliff ...
 
Himmelhundenby PositivFritid 92,142 ...
 

 


 

 Besøg evt  www.Vilde-Teorier.dk  og læs i Grundloven.

  

Martin Krasnik mener, at højrefløjens islamdebat er brudt substantielt sammen. Mogens Camre er ikke enig.

Et internet-leksikon med Koranens indhold = www.islaminfo.dk = Taqiya  =

Kan sammenlignes med Bibelens ( De 10 Bud )

Bibelens tredje Bud Lyder således

3.  Du må ikke bruge Herren din Guds navn til løgn, for Herren vil aldrig lade den ustraffet, der bruger hans navn til løgn.

Det tredje bud i min Katekismus fra 1925 lyder således =

3. Kom Hviledagen i Hu, at du holder den Hellig.  

Har en af Vatikanets katolske Jesuitter = haft en finger med i spillet = lidt før denne Katekismus udkom = på dansk = i Danmark ??? Hvilke politikere mangler at læse bogen

KRIGSKUNSTEN  af   SUN TZU

 

The Art of War PART 1 - YouTube

 

www.youtube.com/watch?v=L5jLYgc4nBs
26/05/2009 - Uploadet af TitusLabienus
The Art of War PART 1. TitusLabienus·170 videos. SubscribeSubscribed Unsubscribe 4,798. 330,371. Like ...

 

 

En dansk udgave koster i dag = den 4. maj 2013  = cirka 120 kr = i lommeformat.

Er Politikere ( Frontkæmpere ) eller ( Generaler ) for Danmarks Befolkning ???  

Krigskunsten af Tzu Sun - køb bogen hos SAXO.com  

Der er noget galt i Danmark = men hvem er fjenden ??? Er det vores egen uvidenhed  ???

Hvorfor skrev Karl Marx = det Kommunistiske manifest ??? Hvilken dansk Politiker ved det ???

Ja = hvor kom inspirationen fra ???  Fra ( The Talmud ) eller fra ( Vatikanets Katekismus ) eller ( Koranen ) eller fra ( Bibelen ) eller fra en anden religion ??? 

Kontrolleres en eller flere af dem = af en = satan-Kult = af = Lucifer-tilbedere  ???

 


 

 www.wikipedia.dk  www.Google.dk  www.forfulgt.dk

The Islamic Connection to Rome - YouTube

www.youtube.com/watch?v=aKJSGA4fP3c2. maj 2011 - 96 min. - Uploadet af selious04
________SHRINERS & THE SYMBOL OF ISLAM____________ "Way back when Muslims were first
...

www.Nationaldemokraten.dk

 

Ikke alle mennesker på jordkloden = er = Luther Kristen = lige som mig = og  forsøger at overholde  ( GUDS LOV = DE 10 BUD ) Der findes åbenbart dem = der tilbeder moder jord = og mener moder jord = skal behandles bedre end mennesker. Måske er det sådanne religiøse tilbedere = der har anbragt deres udgave = af = ( DE 10 BUD ) på nogle stentavler i USA  ??? Hvem kan vurdere det ???  

 


 The Vatican creating Islam By Eric Phelps Part 1 - YouTube

 

www.youtube.com/watch?v=oF4tLBvRa7k
10/05/2009 - Uploadet af KevZen2000
Re: The Vatican creating Islam By Eric Phelps Part 1by cozycloser529 views · The Vatican creating Islam By...

Er muslimer Katolikker = eller er = Katolikker muslimer ???

 Vi tager den lige een gang til.

En tidligere Katolsk Nonne = fortæller inside-viden om Muhammed og Islam.

The Vatican Created Islam & Alilah is Satan - YouTube 

 

www.youtube.com/watch?v=k27ebXxZteM
12/03/2012 - Uploadet af hummingbird027
http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/04apr/catholicislam.html ...
 

 Er muslimer Katolikker = eller er = Katolikker muslimer ???

HVAD ER DIN VURDERING  ???

 


 

 Har formanden for Kultur og fritidsudvalget i = Ringkøbing.Skjern Kommune = 

Kristian Ahle

 Langtidsplaner om at gøre Skjern By til en håndværkets Kulturby

 ved at bygge en ny levende og arbejdende Kultur og Håndværksby op omkring

 statuen af = Holger Danske  ???

 

           

 

Kan en sådan håndværksby og kulturby = skaffe turister til Skjern og Region Ringkøbing = hvis det ellers stadig er muligt at finde danskere i den lokale Region Ringkøbing = der har den nødvendige håndværks-viden ??? Det er jo muligt - at arbejdsformidlinger engang i fremtiden = kan sende arbejdsledige til opkvalificering i Skjerns Håndværksby = på de forskellige værksteder ??? Hvor langt er der fra = Skjern = og til = Jellingestenen. Kan turister nå = at besøge begge disse 2 danske = Kultur-klenodier i verdensklasse = inden for 14 dage ???

www.fortidensJelling.dk

 


 

Vatican Assassins - Eric Phelps on the Jesuits - YouTube

www.youtube.com/watch?v=7uU3Ddp6u0o
16/02/2012 - Uploadet af AramDaniel1
I believe the pope of Rome is Antichrist (Daniel 7:7-27,2Thessalonians 2:1-12, 2Peter 2:1-22,1John 2:18-25 ...
 

 
Bør undersøges. Blev al religion i USA fjernet mellem 1941 og 1971 på foranledning af en eller flere fri-murer-organisationer = ( Freemasons ) ???

 


 

 Vatican Assassins =  betyder = Vatikanstatens snigmordere  


 

Walter J Veith - testimony 1 of 9 - YouTube

 Flere videoer for Walter J Veith - testimony 1 of 9 . »

 


 

The Khazar DNA Project - YouTube

www.youtube.com/watch?v=-S7zweg67v4
27/04/2012 - Uploadet af eelhaik
This movie accompanies the project's website available at: http:// khazardnaproject.wordpress.com/. Please ...
 

 

 www.about-truths1.dk

 Opdatering 7. maj 2013

Ekstra Bladet - Holger Danske overgi'r sig ikke

Flyttedag for Holger Danske - Lorry - Nyheder - KULTUR

Nu er Holger Danske vestjyde - Nationalt | www.b.dk - Berlingske

 

 Min fars roemark i Skjern - YouTube  

 ► 3:04► 3:04 

Flere videoer for rock nalle min fars roemark i skjern »


"Hvid flugt” fra engelske byområder.

www.Nationaldemokraten.dk  

Vil det samme ske i  Danmark og hvor vil Danskere flytte hen  ???

 


 

Læs om sharia-lovgivning på dette internet-leksikon

www.islaminfo.dk  

Læs evt også under overskrifterne ( Taqiya ) og ( Kvinder )


 

Tørfisk - VLTJ - YouTube

www.youtube.com/watch?v=H_fqrcyG_8s
19/07/2012 - Uploadet af COMPLOTmedia
Klip fra koncert med Tørfisk - VLTJ. Clip from a concert with Tørfisk - VLTJ. www. complot.dk.

Bjerget I Skoven - YouTube

www.youtube.com/watch?v=kpgNcajb40k
26/07/2010 - Uploadet af CassiopeiaMusicLHS
Elefantens Vuggeviseby CassiopeiaMusicLHS64,166 views; Bjerget i skoven 4: 50. Watch Later ...
 

den blå anemone - YouTube

www.youtube.com/watch?v=c2Hd_aJAGAk
18/12/2009 - Uploadet af k2yasmin
Sangen "Den Blå Anemone" af Kaj Munk. TEKST: Hvad var det dog der skete? Mit vinterfrosne hjertes ...
 
Nogle er stærkere i troen end andre = og nogen er uden tro. Sådan er det bare.
 

Sam Solomon            Medforfatter til denne bog.MOSKEEN       =  ( af Sam Solomon og Elyias Alamaqdisi  )
og dens rolle i samfundet
Udgivet i 2008    Denne udgave findes på Dansk.

Forskningsforlaget Rafael = ISBN 978-87-91107-29-0 

 

JAN & KJELD - Banjo Boy - YouTube

www.youtube.com/watch?v=Tnrbihlbbx0
05/05/2010 - Uploadet af Alleengoedwerk
Movie: Wir wollen niemals auseinandergehen. Director:Harald Reinl. Writers: Carlo Fedier (story) and ...

 

Rekindling the Reformation: The Jesuits and the Counter ... - YouTube

www.youtube.com/watch?v=mzyzhVyGSso
26/11/2011 - Uploadet af TheClosingOfTime
Rekindling the Reformation: The Jesuits and the Counter Reformation PT 1 (8). TheClosingOfTime·413 ...

 

Soldaterkammerater på vagt: Åh Mustafa (engelsk version) - YouTube

 

Mustafa - YouTube

www.youtube.com/watch?v=YCyyPWcnfVQ
23/05/2008 - Uploadet af teefauzwei
You need Adobe Flash Player to watch this video. Download it from Adobe. Mustafa. teefauzwei·8 videos ...
 

Citat

Mediene viktig for fremme av multikultura-lismen 4. juni 2007 

I går møttes rundt 100 redaktører og journalister fra hele verden i Oslo for å delta på en internasjonal konferanse om medier og globalisering. FNs spesialutsending for overvåkning av rasisme og fremmedfrykt, Doudou Diene (bildet), innledet konferansen med å henstille mediene om aktivt å gå inn for å skape et multikulturelt samfunn. Han uttrykte bekymring for at demokratiske prosesser kan føre til at innvandringsrestriktive partier kommer til makten.

Citat slut  Læs resten her =medier og globalisering

 Hvilke aviser læser de i Skjern og omegn  ???  

Barbara Lerner Spectre and jewish implementation of multiracial ...

www.youtube.com/watch?v=k2Vq_e2Z1ug
03/09/2011 - Uploadet af TheVeneth
What a disgusting, ugly little creature. What do you think she means by, "Europe will not survive?" Hideous ...
 

Flere videoer for barbara spectre »

Er der noget der går = for langsomt. Hvorfor skal alle blande deres = DNA ???


  

© Den danske sang er en ung blond pige - DR Pigekoret - YouTube

www.youtube.com/watch?v=okOEbktCGG4
24/11/2011 - Uploadet af mugge62
Den danske sang er en ung blond pige - DR Pigekoret .... flot sang. selvfølgelig kan DR ikke holde ...

 Flere videoer for Den danske sang er en ung blond pige ... »


 © I Danmark er jeg født - Hans Christian Andersen ... - YouTube

www.youtube.com/watch?v=XwhAflXS4-g
22/01/2012 - Uploadet af mugge62
I Danmark er jeg født - Hans Christian Andersen 1850 & Poul ... født - Hans Christian Andersen ...
 

TILLYKKE = DRONNING MARGRETHE


 Vil der komme en dag = hvor = vores danske Regentpar = kan komme til Skjern = og spise Historisk Dansk mad = i mondæne og civiliserede omgivelser = eller = er det allerede muligt  ???

www.historiskmad.dk

eller = er det allerede umuligt ???

 


 

 Det er naturligvis tilladt = at tilbede = Gaja = Gudinden moder jord.

Er det hvad en Pave gør her ???

The Anti-Christ Identified: The Testimony of an Ex-Jesuit Priest ...

www.youtube.com/watch?v=imMUG74KVSM
25/08/2011 - Uploadet af TheMounteBankExposee
The Anti-Christ Identified: The Testimony of an Ex-Jesuit Priest. TheMounteBankExposee·93 videos ...


 

Gaia (gudinde) - Wikipedia, den frie encyklopædi

Gaia er, ifølge græsk mytologi, Jorden. Hun beskrives oftest som "Jordens Gudinde", men i historierne om Titanerne, fremstår hun også som selve Jorden.

  Illuminati

www.Google.dk     www.wikipedia.net

 

Freeman and Texe Marrs Part 1- 3/4 (Occult, Masonry, Britney ...

www.youtube.com/watch?v=h_4aGoHSvPY
10/04/2011 - Uploadet af JediWitness
NWO and Occult researcher Freeman speaks with Texas minister and author Tex Marrs about the occult ...
 

 

  KRISTENDOMMEN er forkyndelse af SANDHEDEN

 Derfor = www.Lyttilgud.dk  www.endtime.net  www.Tagryggen.dk


 www.kulturpartiet.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE