KLODENS SYGDOM
KLODENS SYGDOM www.advarselspartiet.dk

KLODEN ER SYG. SYGDOMMEN ER OVERBEFOLKNING.

I år 2000 var der 6 milliarder mennesker på vores jordklode,og prognoser siger,at der vil være mindst 8,7 milliarder år 2025.

I dag,den 5 - 11 - 08  kan jeg konstatere at Barack Obama er blevet valgt til præsident. USAs befolkning har valgt på jordklodens vegne.Kan han også løse jordklodens overbefolknings-problemer ??? Vil USAs nye Præsident have kræfter til denne opgave,oven på den globale økonomiske krise ???


Vi var cirka 1,5 milliard mennesker på jordkloden i år 1900.
Vi var cirka  2 milliarder mennesker på jordkloden i år 1930
Vi var cirka 2,5 milliard mennesker  på jordkloden i år 1950
Fra år 1950 til år 2000 blev antallet af mennesker på jorkloden mere end fordoblet.Så nu begynder det,at gå stærkt.

Denne befolkningstilvækst er altså vokset mere i de sidste 60 år,end i de foregående 5 milioner år.Nu går det rigtigt stærkt. Over 90 procent af tilvæksten er sket i ulande.Hvad har denne store menneskelige tilvækst af efterkommere så betydet ???

I virkelighedens verden,hvor livet går sin gang,der vokser befolkningstallet med over 200.000 mennesker hver dag.De mennesker skal jo have lidt at spise hver dag,og lidt tøj på kroppen,og vaskes i ny og næ.Hvad betyder det for jordkloden andre livsformer ???

Menneskets indstilling indtil nu har været,at naturen skal udbyttes,udnyttes og alt hvad der står i vejen skal udryddes.De vestlige politikeres svar på befolknings-forøgelsen her på jordkloden har været VILD VÆKST.Nemlig et vildt overforbrug af jord-klodens ressourcer. Har Connie Hedegaard mon nye planer,der nedsætter forbruget,af jordens ressourcer ???

ISLAMS LØSNINGSMODEL,ER MANGE BØRNEFØDSLER.

islams løsningsmodel på dette problem,er stor forøgelse af børnefødsler.Denne overproduktion af børnefødsler,løser ikke specielt menneskehedens overforbrug af kloden ressourcer,jeg mener tværtimod.Til gengæld myrder de en masse indbyggere i islams nabolande,men ikke nok,til at de kan følge med forøgelsen af 200.000 mennesker om dagen. islams løsning på jordens overbefolkning,virker heller ikke specielt gunstige for klodens ressourcemæssige fremtid.

Nu hvor EU og de 10 arabiske lande,har slået pjalterne sammen i aftalen der blev underskrevet i Frankrig den 13 juli 2008,så har den kommende ELITE i vores Danske samfund,jo lov til at overveje hvad denne samarbejds-kualitation betyder for forbruget af Jordens ressourcer ??? Kære studerende,nu skal i jo nok ikke tænke for dybt over denne problemstilling,for det har vores POLITIKERE sikkert et svar på,som er politisk korrekt.Dette middelhavs-samarbejde rummer både VILD VÆKST og MANGE BØRNEFØFSLER.

TILLYKKE MINE EFTERKOMMERE.

Det vi ser som belønningen til det Danske Folk,fordi det tilpassede deres børnefødsler til ressourse-føde-betingelserne i Danmark og på vores Jordklode,det har været,at nedlægge vore grænser,og derefter lave en politisk aftale,der lukker en befolkning ind,som føder betydeligt flere børn,end os blåøjede Danskere.En fantastisk coctail,når vi ser på klodens ressourser. 

Det er nok heldigt,at USA har fået en ny præsident,som muligvis kan finde nogle løsninger,som kan inspirere vore POLITIKERE her i EU. Nu er det også tilladt for Danske Studerende at overveje denne fremtidens udfordring,og smække nogle konkrete forslag på bordet,eller overveje,at flytte til Canada,hvor der endnu er god plads,til meneske-yngel. Er det måske en overvejelse værd ???

Det er forhåbentligt ikke vores klimaminister CONNIE HEDEGAARD,der skal klare Ressource-overforbruget på jordkloden helt alene,eller hvad ??? Kan vi jordboere her i Europa forvente  lidt opbakning fra Barack Obama ,når det gælder jordklodens overbefolkning ???

Hvad er den mulige løsning på klodens overbefolkning ???

Nysgerrige studerende ( hvis de findes ) kan måske have interesse i at læse bogen ( VI ER FOR MANGE) ISBN 87-90827-42-2  udgivet af forlaget PRUDENTIA som DEBATBOG.Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE