SUND EU LOGIK
SUND EU LOGIK www.advarselspartiet.dk

HVAD ER SUND EU-POLITIK  ???

Det er naturligvis at lave en aftale med 10  nordafrikanske lande om fri indvandrig til de 27 EU-LANDE og naturligvis også til Danmark.Derfor kære forældre,begynd allerede nu,at planlægge jeres børns og børnebørns fremtid. EUs DØRMÅTTE - POLITIK, hvor de ligger sig fladt ned for islam,vil naturligvis få konsekvenser for fremtidens generationer.

søndag 2. november 2008

Ole Buchardt Olesen om livet for kristne koptere i Cairo

Fra dagens Jyllandsposten. Et læserbrev af sognepræst Ole Buchardt Olesen.

Skraldefolket
Daglejeren er ikke som hyrden. Hyrden vogter sine får med sit eget liv. Daglejeren er ligeglad med fårene, når det kommer til stykket. Er der problemer, fordufter han hellere og redder sit eget skind. Den gode hyrde kender sine får, og de kender ham. Og ingen skal rive dem ud af hans hånd. Sådan kan vi høre det ovre i kirken i dag.

Se, hvis jeg fortalte Dem, kære læser, at der fandtes mennesker, der levede deres liv som veritable skarnbasser, ådselbiller - ja, hele livet på en losseplads, ville De med garanti sige, at jeg var fuld af løgn. Ikke desto mindre måtte jeg forbløffe Dem ved at fremture: Det er ganske vist. Skraldefolket findes! eller Zabaleen, som det hedder på arabisk. Det er mennesker, der bogstavelig talt, dag ud og dag ind, borer sig gennem tonsvis af skrald, som borebillen gennem sin bark. Og ikke nok med det. Disse skraldemennesker henter hver dag selv alt dette skrald ude fra storbyen hjem til deres eget kvarter. Ja, de tager skraldet med ind i deres huse og op i deres lejligheder. Så sidder de altså der i skidtet og sorterer affald med alle deres børn og endnu flere rotter omkring sig hele den udstrakte dag og aften med.

Det hele foregår i den egyptiske hovedstad, Cairo. Og det er den pure sandhed. Omkring 50.000 kristne - for det er kristne mennesker, vi taler om - lever i skraldebjergene som et helt folk af lazaroner. Ja men, det er da for galt. Det skulle man synes. Men hvis jeg nu betroede Dem endnu en ting, så ville De vistnok tro, jeg ikke blot var gal, men uhelbredelig. Tænk Dem, dette skraldefolk vil det tilsyneladende slet ikke anderledes.

Den fine præsident i storkens land har forsøgt alt for at få den beskidte trafik stoppet. Forsøgt at få stablet et moderne og mere tidssvarende renovationssystem på benene. Men det hjælper ikke. Ingen kan nemlig få muslimer til at gøre den slags arbejde. Det er et urent arbejde efter deres love og regler. Og heri har de naturligvis ret.

Spørger man nu skraldefolket, hvorfor de dog ikke vil holde op med deres skarnbasse-tilværelse, så får man svaret (hvis man lover ikke at sige det alt for højt eller nævne noget om, hvorfra man har disse oplysninger), at de trods stank, uhygiejne, sygdomme og tidlig død langt foretrækker borebilletilværelsen frem for at leve ude i det omgivende muslimsk dominerede samfund.

Hvorfor nu det? Jo, det skal jeg sige Dem: I skraldet er de trods alt i forholdsvis sikkerhed. De kan gå i kvarteret uden at blive overfaldet. Deres piger bliver ikke bortført og voldtaget. De kan holde gudstjeneste i deres skraldekirke eller store hulekirke under jorden uden at blive afbrudt af tilråb, stenkast og ildspåsættelse. Ja, så trygt er der i skraldebyen, at også kristne fra andre egne af Egypten kommer dertil, når de skal have et barn døbt eller et par viet. For som de siger: Hvem skal beskytte os ude i det omkringliggende samfund? Hvilke søstre og brødre går i Hyrdens fodspor og hjælper os? Godt spørgsmål. Så er vi da alle daglejere for vor Herre.

HVAD ER DANMARKS FREMTID ???

Der begynder at tegne sig et mønster for,hvordan islam behandler kristne.Det er nok kun et spørgsmål om tid, hvornår denne GØGE-UNGE-EFFEKT slår igennem,også i Danmark.Da Danmark ikke mere har grænser,og EU - POLITIKERNE bestemmer,hvem de vil lukke ind i Danmark,så er der efter min opfattelse kun en ting at gøre.Der er at melde Danmark ud af EU ,og det kan ikke, GÅ HURTIGT NOK .

Ved næste valg,så skal der efter min opfattelse kun vælges politikere ind i FOLKETINGET,der er under 40 år,således de ældre politikere,der er ansvarlige for denne indvandring bliver sendt på pension.Desuden bør der kun vælges politikere ind i Folketinget,der vil melde Danmark ud af EU.

Danmarks sidste håb,for at bliver HERRE i EGET HUS, det er nok,at www.danskfolkeparti.dk  og  får flertal,efter næste valg.  Med VENLIG hilsen
Poul Leo Nielsen  alias  Saxo-Poul

Kan vi ikke få et hjerneforskeres udtalelser om, hvad der foregår oppe i hovederne på vore EU - POLITIKERE ??? Ekspertudsagn er næsten altid interessante. Er du også nysgerrig ???
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE