SAMARBEJDS-POLITIK
SAMARBEJDSPOLITIK www.advarselspartiet.dk

SAMARBEJDS-POLITIK   24 - 10 - 08

I dag er der lige 2 måneder til jul,hvor vi Danskere vil synge danske julesange,mens vi spadserer rundt om juletræet,mens børnene glæder sig til sine julegaver,og vi voksne glæder os til flæskestegen med den sprøde svær.Vi danskere har fladlands-kultur.Arabere har ørken-kultur.De ved ikke hvad fred er.Se det i øjnene kære Politikere.Det er ikke høfligt,at kræve det umulige af et folk,uden at spørge først.Vi ønsker ikke vores jul afskaffet.Det gør i Politikere åbenbart.

STATSMINISTEREN HAR VÆRET UDE,AT HÅNE SOCIALDEMOKRATIET FOR SAMARBEJDSPOLITIKKEN MED TYSKERNE UNDER ANDEN VERDENSKRIG.

DET DENNE VK REGERING FORETAGER SIG I MED

STATSMINISTER ANDERS FOGH RASMUSSEN  OG 
UDENRIGSMINISTER  PER STIG MØLLER i SPIDSEN.

Det kalder jeg SAMARBEJDS-POLITIK DER VIL NOGET.

Der findes 57 muslimske lande,der på www.durban2.dk konferencen i FN i april 2009 vil stemme for,at YTRINGSFRIHEDEN skal bringes under RELIGIØS KONTROL.Det betyder naturligvis under kontrol af SHARIA-LOVENE.Der kommer måske noget der ligner det,som de har i IRAN,nemlig et VOGTERNES RÅD,der kontrolerer at ingen form for lovgivning er i strid med SHARIA-LOVENE.

KÆRE PARTIFORMAND  KÆRE  LENE ESPERSEN  ,VED DU I GRUNDEN HVAD DIN UNDERORDNEDE PARTIFÆLLE  PER STIG MØLLER har gang i ???

NEVILLE CHAMBERLAIN  og  HISTORIEN viser,at man ikke kan forhandle med TOTALITÆRE REGIMER.

Kære LENE ESPERSEN
tror du den samarbejdsaftale, som vores Udenrigsminister har gang i,og som ikke fremvises for den danske befolkning på ærlig vis,vil føre til noget godt for Danmarks befolkning ??? Hvad er din bedømmelse af denne SAMARBEJDS-AFTALE ??? Tror du,at dine børnebørn vil blive opdraget i et demokratisk Danmark,med denne SAMARBEJDS-AFTALE ??? Måske i et Demokratisk CANADA,men det er jo ikke alle i Danmark,der har råd til at stikke af,fra virkelighedens kommende kendsgerninger.

SPILLER VK - REGERINGEN MED ÅBNE ELLER LUKKEDE KORT ??? SPILLET DREJER SIG IKKE KUN OM DANMARKS FREMTID,MEN OGSÅ OM EUROPA,S FREMTID.

Per Styg Møllers Konference med islam

Per Stig Møllers konference med de islamiske lande nævnes i Kristeligt Dagblad

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/301623:Danmark--Danmark-skal-mindske-
afstand-til-muslimer

Danmark skal mindske afstand til muslimer = Danmark skal acceptere og underkaste sig islam

En international konference i København om uddannelse skal bygge bro mellem
Vesten og den muslimske verden

Udenrigsminister Per Stig Møller (K) er vært for en international konference, der
skal bygge bro til den muslimske verden.

Afstanden mellem den vestlige verden og den muslimske skal mindskes gennem ihærdig propaganda, og det arbejde begynder allerede i skolen. D.v.s. at skolebørnene, som jo endnu ikke har lært menneskers og magthaveres rænkespil, skal lære, hvor dejlig islam er. Man vil naturligvis ikke fortælle om negativerne: diktaturet, pisken, sharialoven, kvindernes liv etc. etc.

Med udenrigsminister Per Stig Møller (K) som vært begynder den internationale
konference, The Copenhagen Conference: "Education for Intercultural Understanding
and Dialogue"(læs: islamic monolog), i dag i København.

Målet med konferencen er blandt andet at fjerne fordomme og visse sandheder om andre kulturer fra lærebøger.

Konferencen skal videreføre det initiativ,der blev lanceret af det danske udenrigsministerium gennem dets Centerfor Kultur og Udvikling på en konference om dialog mellem kulturer og civilisationer i Marokkos hovedstad Rabat i 2005.

I Rabat-konferencens ånd samler konferencen i København eksperter og fagfolk inden
for uddannelse og interkulturel dialog med henblik på videns- og erfaringsudveksling
inden for dette område i tre arbejdsgrupper.

De islamisk beherskede Forenede Nationer og deres organisation for uddannelse, videnskab og kultur (Unesco) og Den islamiske Konferenceorganisation (OIC) er medarrangører af konferencen.

NB Kursivskriften i teksten ovenover er Spydpigens egne indskudte bemærkninger Besøg evt. www.spydet.blogspot.com

DER ER ÅBENBART MANGE,DER ER FORHIPPET PÅ AT BLIVE SET PÅ DE BONEDE GULVE.JEG MENER STADIG IKKE,AT DET ER MULIGT,AT LAVE POLITISKE AFTALER MED TOTALITÆRE REGIMER. VORES UDENRIGSMINISTER  Hr PER STIG MØLLER ,HAR ÅBENBART EN ANDEN OPFATTELSE.

Kære læsere,der ikke kender så meget til islams natur,og islams totalitære religiøse sharia-love,er velkommen til,at besøge   www.sagenskerne.dk og mine andre 5 hjemmesider,som betragter islam fra en politisk indfaldsvinkel. Det kendte INTERNET-LEKSIKON www.islam-info.dk er ret oplysende.Læs foreksempel under overskrifterne KOLONIALISME og KVINDER.

Kære PARTIFORMAND Kære LENE ESPERSEN ,Du kan også inde på www.islam-info.dk ,under børneopdragelse se,hvordan børn bliver opdraget i muslimske familier.Hvis alle muslimske børn i alle de 57 muslimske OIC - LANDE bliver opdraget på samme måde,så kan det måske forklare,sammen med koranskolerne,hvorfor der ustandseligt bliver sprængt bomber af,i de muslimske lande.Jeg håber,at du som mor,og PARTIFORMAND vil tænke lidt over dette,også for Danmarks befolknings fremtids skyld.

KÆRE PARTIFORMAND KÆRE LENE ESPERSEN.
Her er lige 20 spørgsmål,hvor der efter min opfattelse er store forskelle mellem Grund-loven og sharialovene,med sunnaer og haditter.
Hvor finder du fællesnævneren for en dialogaftale her ???

SPØRGSMÅL

1 VIL MUSLIMER I DANMARK RESPEKTERE ALLE RELIGIONER SOM LIGEVÆRDIGE ?
2 VIL MUSLIMER I DANMARK AFVISE TERRORISME ?
3 VIL MUSLIMER I DANMARK ACCEPTERE EN KOMPLET ADSKILLELSE AF RELIGIONEN FRA STATEN OG FÆLLESSKABETS ANLIGGENDER ?
4 VIL EN MUSLIM GIFT MED EN TIDLIGERE KRISTEN,OPDRAGE DERES DERES BØRN EFTER KRISTNE NORMER ?
5.VIL MUSLIMER I DANMARK ACCEPTERE,AT MUSLIMER FORLADER ISLAM,OG BLIVER ATEISTER ELLER TILSLUTTER SIG ANDRE RELIGIONER,UDEN AT FØLGE DEN ORDRE,SOM SHARIAEN FORESKRIVER ALLAHs ORDRE ?

6 VIL MUSLIMER I DANMARK FORSØGE,RENT PÅKLÆDNINGSMÆSSIGT,AT GLIDE IND I DET DANSKE FOLKS SÆDVANER ?
7
 
VIL MUSLIMER I DANMARK KUNNE ANSE RELIGION SOM ET PERSONLIGT ANLIGGENDE,OG PRAKTISERE SIN RELIGION I PRIVAT AFSONDRETHED ?
8 VIL MUSLIMSKE FAMILIER OPDRAGE DERES BØRN EFTER DANSKE NORMER FOR,AT VISE VILJEN TIL,AT BLIVE INTEGRERET I DET DANSKE SAMFUND ?
9 VIL MUSLIMER ACCEPTERE,AT SEKSUALITET ER ET FRIT PERSONLIGT ANLIGGENDE,SÅ LÆNGE CIVILSAMFUNDETS LOVE OVERHOLDES ?
10 VIL MUSLIMER SFVISE SLAVERI,SOM UNDER ISLAM FOREKOMMER ANDRE STEDER PÅ JORDKLODEN ?
11 VIL MUSLIMER AFVISE,AT BRUGE ÆRESMORD,DØDSDOM,PISKNING OG AFSKÆRING AF LEMMER,SOM EN DEL AF ISLAMS LOVE ?
12 VIL DANMARKS MUSLIMER AFVISE,AT EFTERLEVE SHARIA-LOVGIVNINGEN ?
13 VIL MUSLIMER I DANMARK ACCEPTERE AT MUSLIMER,SOM IKKE MUSLIMER KAN KRITISERE ISLAM ?
14 VIL ISLAM I DANMARK RESPEKTERE DEMOKRATIET SOM KERNEVÆRDIEN  FOR REGERINGSFØRELSEN HER I DANMARK ?
15 VIL MUSLIMER I DANMARK ACCEPTERE EN KOMPLET LIGHED MELLEM KVINDER OG MÆND I ARBEJDE, ÆGTESKAB, ARV, SKILSMISSE, FORÆLDRESKAB OG RETLIGE ANLIGGENDER ?
16 VIL MUSLIMER ANVENDE DEMOKRATISKE METODER TIL,AT UDTRYKKE SIN UTILFREDSHED FOR,AT OPNÅ FORANDRINGER AF SAMFUNDET ?
17 VIL MUSLIMER I DANMARK ACCEPTERE,AT YTRINGSFRIHEDEN ER EN RETTIGHED,DER ER BESKYTTET AF DANMARKS GRUNDLOV ?
18 VIL MUSLIMER I DANMARK ANERKENDE,AT LOVENE I DANMARK,HAR FORRANG FORAN ISLAMS SHARIA-LOVE ?
19 VIL MUSLIMER I DANMARK ACCEPTERE,AT BASERE SIT GUDSFORHOLD PÅ DIREKTE TILBEDELSE,UDEN OM IMAMER,MULLAHER OG SHEIKER ?
20 HVORDAN SIKRER ISLAMS SHARIALOVE KVINDERS RETS-SIKKERHED  ???

Kære LENE ESPERSEN, hvad mon der ville ske med det konservative Folkeparti ved næste valg,hvis alle organisationer på højrefløjen,begyndte at printe denne side,og enkelte andre udvalgte  sider ud,og begyndte at dele dem ud i april måned over dele Danmark,lige inden www.durban2.dk aftalen i april måned 2009,for at gøre den danske befolkning opmærksom på,at en KONSERVATIV UDENRIGSMINISTER er den person,der på DANMARKS VEJNE i FN skriver under på,at YTRINGSFRIHEDEN kan GRADBØJES.

Kære LENE ESPERSEN,har du overvejet,at samle samtlige KVINDER i FOLKETINGET,for at drøfte,om det kunne være hensigtsmæssigt med en FOLKEAFSTEMNING FØRST,inden Durban 2 konferencen i april 2009.Som en ganske almindelig dansker,så vil jeg meget gerne spørges,om jeg vil beholde YTRINSFRIHEDEN inden børnenes skolebøger bliver justeret ind efter SHARIA-LOVENE. Hvad vil en sådan lands-uddeling af materiale i april måned mon betyde for de KONSERVATIVE ved det næste valg ???

Besøg evt www.SIAD.dk  og måske www.Sappho.dk  eller måske www.180grader.dk  eller www.Uriasposten.net  eller www.dendanskeforening.dk  eller www.DKsamling.dk   eller www.hannedahl.eu  eller www.kvinderfordanmark.dk eller er du lidt mere tænksom,så besøg www.nomos-dk.dk  og evt antenora

Lad mig lige for en god orden gentage,at alle er velkommen til at printe sider ud fra www.sagenskerne.dk og mine 5 andre hjemmesider til den store omdeling fra den 3 april og frem.Emnet er naturligvis www.durban2.dk men også om børneopdragelse i muslimske hjem,og hvad i ellers synes er relevant i den sammenhæng. GOD KAMP for YTRINGSFRIHEDEN. Hej.

Gør noget for YTRINGSFRIHEDEN. Husk lige at besøge www.durban2.dk

"Altså, hvis vi ikke vil kæmpe for retten, når vi let kan vinde uden blods-udgydelser; hvis vi ikke vil kæmpe, når vor sejr er sikker og ikke så dyrekøbt -
så kan vi nå til det øjeblik, hvor vi er nødt til at kæmpe med alle odds imod os og kun have en yderst spinkel chance for at overleve.
Men der kan gives et endnu værre tilfælde: At vi er nødt til at kæmpe, når der ingen chance er for at sejre, fordi det er bedre at gå til grunde end at leve som slaver."

Winston Churchill

Som det står i ( krigskunsten ) af SUN TZU nederst på side 31,så skal en krigsherre der kender fjenden og SIG SELV, ikke frygte hundrede slag. Hvad kender du LENE ESPERSEN til islam ???  Har du viden nok om islam ??? Er islam ven eller fjende ??? Plejer islam at holde sine aftaler,med sine fjender. Hvorfor har der været over 1000 års krig med islam ???  56 lande mere er blevet islamiske siden år 622.

Kender du de historiske fakta om islam SIDEN 622 ??? Har du læst ( Vejen til Damaskus) af KIM MØLLER fra URIASPOSTEN ??? www.uriasposten.net

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE