HJEMMEARBEJDE
HJEMMEARBEJDE

HJEMMEARBEJDE TIL DIG.

HAR DISSE OPLYSNINGER NOGET MED VIRKELIGHEDEN AT GØRE ??? Det kan være din hjemmeopgave,at undersøge dette.

Her er listen over de organisationer der udgør den største fare for sikkerheden:

Abu Nidal organization. PLO-afdeling styret af Sabri al-Banna og med mindst 900 liv på samvittigheden. Flere hundrede medlemmer, som har træningslejr i Libanon.

Abu Sayyaf Group. Også kendt som Al Harakat Al Islamiyya, med base i Philippinerne. Mindst 200 medlemmer, som betjener sig af flykapringer, gidseltagning o.l.

Armed Islamic Group. Ogå kendt som Al-Jama´ah al-Islamiyah al Musallah, En gruppe med udspring i Algeriet - med flere tusinde medlemmer. Står bag massehenrettelser af civile.

Aum Shinrikyo. En kultagtig terrororganization, opbygget i Japan af Shoko Asahara, og med mindst 40.000 medlemmer. Stod bag det biologiske angreb på Tokyos undergrundsbane.

Basque Fatherland and Liberty. Også kendt som Euzkadi Ta Askatasuna, Den Baskiske bevægelse med flere hundrede medlemmer. Talrige terrorangreb på civile i Spanien.

Gama´a al-Islamiyya. Ægyptens største militære terrororganisation med flere tusinde medlemmer. Mest berygtet for at have myrdet flere hundrede turister - samt mordforsøg på Hosni Mubarak.

Hamas. Den arabiske terrororganisation, som med selvmordsbomber har bragt død og ødelæggelse på civile i Israel. Mindst 10.000 medlemmer.

Harakat ul-Mujahideen. Baseret i Pakistan og med cirka 20.000 krigere.Står bag myrderier på på Indiske civile - eksempelvis i Kashmir.

Hizbolla. Også kendt som Islamic Jihad, og udsprunget af PLO. Mindst 10.000 mand under våbenn. Selvmordsbomber i Israel, og talrige flykapringer og gidselstagninger.

Japanese Red Army. Japanske kommunister under ledelse af Fusako Shigenobu, grundlagde dennne organisation i 1970, som blandt andet stod bag massakren i Lod Airport i Israel i 1972.

Al Jihad. Kendt som Egyptian Islamic Jihad, 25.000 medlemmer. Myrdede Anwar Sadad i 1981. Talrige terroraktioner i Cairo, Pakistan, England og Sudan.

Kach. En terrororganisation der opererer i Israel, og som angriber Israelsk militær og ejendom.

Kurdistan Workers Party. Marxistisk organisation, grundlagt i 1974, med 15.000 bevæbnede medlemmer. Opererer mest i Tyrkiet, Mellemøsten og i Asien.

Tamil Tigers. Grundlagt i 1976 og har 20.000 medlemmer.Bruger alle terrormidler og kontrollerer en stor del af Ceylon.

Mujahedin-e Khalq Organisation. Flere tusinde medlemmer med base i Iran, mange af dem har asyl i Frankrig.

National Liberation Army. Pro-Cubansk organisation, grundlagt i 1965 og med 5.000 mand under våben. Opererer specielt i Colombia og Venezuela.

Palestine Islamic Jihad. Ukendt styrke. Den største fraktion er baseret i Syrien under regeringens beskyttelse.

Palestine Liberation Front Abu Abbas. Udbryder af PLO i 70´erne. Et par hundrede medlemmer som opererer i Israel. Tidligere baseret i Tunesien, men nu i Irak.

Red Eagles. En marxistisk PLO-gruppe, grundlagt af George Habash, og med ca 800 medlemmer. Opererer i Syrien, Libanon, og Israel. Modtager assistance fra Syrien.

Al-Qa´ida. Osama bin Ladens organisation med mange tusinde medlemmer. Er samtidig paraplyorganisation for seks-syv andre organisationer.

Revolutionary Armed Forces of Colombia. 12.000 medlemmer, som er med til at kontrollere narko-produktion og salg.

Epanastatiki Organosi 17 Noemvri. Græsk terrororganisation med ganske få medlemmer. Opererer på Cypern og i Grækenland.

Revolutionary People´s Liberation Party. Tyrkisk bevægelse, grundlagt af Devrimci Sol, og opererer i Istanbul, Ankara, Izmir og Adana.

Revolutionary People´s Struggle. Græsk terrorbevægelse med ukendt styrke. Siden 1974 har de angrebet civile og militære mål i Grækenland.

Shining Path. Den største terrororganisation i Peru. Ca. 3000 medlemmer, specielt barbariske i deres terror mod civile. Likvideringer, tortur og bomber.

Tupac Amaru Revolutionary Movement. Marxistisk bevægelse i Peru, som er bag flykapringer, gidseltagning og anden terror. Grundlagt i 1983. Et par hundrede medlemmer.

VI MÅ NOK ERKENDE,AT ( DEN FORBYTTEDE BOG )( KORANEN ) VIRKER MEGET INSPIRERENDE PÅ MANGE MUSLIMER.DET KAN JO VÆRE,AT GRUNDEN TIL DETTE LIGGER I OPDRAGELSEN AF BØRN I ISLAM  ??? KUN KVINDER KAN GIVE SVARET PÅ DETTE SPØRGSMÅL.

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE