FLYVENDE TALLERKNER
FLYVENDE TALLERKNER www.advarselspartiet.dk

UFO-er  eller FLYVENDE TALLERKNER.

www.kristeligt-dagblad.dk  

Som det kan læses på KRISTELIGT DAGBLAD SÅ ER DER NU ÅBNET ET ARKIV OM UFO-er i ENGLAND også kaldet FLYVENDE TALLERKNER.

U Uidentificerede
F Flyvende
O Objekter


PILOTER skød efter UFO      ( var overskriften ) 22 - 10 - 08

Hvis fattige tror på ( astrologi og Healing ) og RIGE på egen indre styrke,har vi så grundlaget for en teoretisk konspirations-teori ??? Min opfattelse er et JA.

EN VERDENSREGERING

Hvis nogle meget rige mennesker har den opfattelse,at almindelige mennesker er for dumme til,at skabe en bedre verden,så kunne de jo udarbejde et globalt projekt,der gik ud på,at skabe en bedre verden,hvor de selv var en del af denne verdensregering.

OPGAVEN ELLER UDFORDRINGEN ER

MAGTEN skal først fratages de forskellige lande på Jordkloden,og her ser det ud til.at Demokratiske lande i Europa,er lettest at erobre først. Da de historiske erfaringer viser,at krig ikke er vejen til den uindskrænkede magt i Europa,så det skal det gøres med list.

BILDERBERG-GRUPPEN

BILDERBERG-GRUPPEN består af både RIGE  mennesker og POLITIKERE som mødes en gang om året.Hvad de snakker om,det er der ingen der ved.Besøg eventuelt www.wikipedia.dk og søg på bilderberg-gruppen.Det kunne jo godt være,at de ønskede en bedre verden,formet efter deres ønsker,men hvordan få disse ønsker omsat til praktisk virkelighed ???

ET SAMARBEJDS-PROJEKT  MÅSKE ???

Kan det være muligt,at POLITIKERE i EU,og SAUDI-ARABIEN og USA har lavet en aftale.Det kan forklare BUSH og SAUDI-ARABIENS tætte realationer.
Det kan også forklare,hvorfor EU har indgået en aftale med 10 Nordafrikanske lande,hvor af de ni er muslimske.

HVORDAN REGERES EN VERDEN,MED KUN EEN REGERING ???

Der dur demokratiske love ikke,for de kan flytte sig,hvilket kan give indre ustabilitet i det indre,af dette globale projekt.Derimod,så har det ikke været muligt i over 1000 år,at flytte et komma i sharialovgivningen,og derfor er denne religiøse lovgivning bedre for en Global Verdens-regering.

EU - PROJEKTET

Lad os lege med tanken om,at EU - PROJEKTET er gennemtænkt som et PROJEKT,der skulle samle AL MAGT i EUROPA i denne VERDENSREGERING i første omgang,så har det været lige ved at lykkes,men Irland stemte nej til LISSABONTRAKTATEN. Så hvad nu ??? Der er udtænkte nødplaner.

NØDPLAN  1

Da SAUDI-ARABIEN er med i planen om,AT KUPPE EUs 27 demokratier ovenfra,så har SAUDI-ARABIEN ved at sætte prisen på olie op og ned,kunnet skabe en GLOBAL FINANS-KRISE som kan få IRLAND på andre tanker,og måske presse dem til et økonomisk JA til LISSABONTRAKTATEN ???

NØDPLAN  2

Når en GLOBAL VERDENSREGERING skal skabes,så er det også nødvendigt med et GLOBALT FJENDEBILLEDE.Derfor er der en mulighed for,at når dette ARKIV om UFO-er er blevet åbnet i ENGLAND netop i dag,så er det del af en VEL - OVERVEJET PLAN, der skal skabe et fjendebillede,som giver visse politikere mulighed for,at tale om det fornuftige i,at skabe EN GLOBAL VERDENSREGERING, som alle andre regeringer på denne jordklode SKAL UNDER-ORDNE SIG.

KONSPIRATIONS-SAMMENSVÆRGELSEN

Nu har det muslimske broderskab deres 100 års projekt kørende.Er dette islamiske projekt i samarbejde med Bilderberg-Projektet ??? eller er det et andet sideløbende projekt ???  Hvad har tyrkerne gang i,med en STOR-MOSKE i KØLN ??? Er de med i det muslimske broderskabs-planer,om erobringen af EUROPA. Hvor mange er med i denne konspirations-aftale med at KUPPE EUROPAS DEMOKRATIER OVENFRA ???

FIKTION ELLER VIRKELIGHED

Netop i dag , 22 - 10 - 08 kan jeg se på DRs TEKST-TV,at RUNESTENENE i JELLING slår REVNER. Er det fordi DANMARKS FREMTIDS-SKÆBNE allerede er BESEJLET,og at DANMARKS UNDERGANG er UFRAVIGELIG ??? Som det allerede er REGISTRERET,så er det på samme dag,at der på kristeligt - Dagblad blev offentlig-gjort,en artikel om UFO - er af Ida Knudsen.

Vil du vide mere om UFOer? Så er tusinder af militære optegnelser nu tilgængelige for offentligheden - og kun et museklik væk.

Storbritanniens Nationalarkiv har ladet offentligheden få adgang til dets UFO-arkiver.

Arkivet afslører en række opsigtsvækkende øjenvidneberetninger, blandt andet fra to piloter, der blev beordret til at skulle skyde en UFO ned.

En amerikansk pilot, som arbejdede på en engelsk luftbase under den kolde krig skulle skyde mod en stor UFO, som viste sig på hans radar, viser arkiverne.

Piloten forklarer, at han blev beordret til at affyre en salve efter UFOen, der bevægede sig over Nordsøen. Men i sidste øjeblik skød UFOen angiveligt i et højt tempo, så det ikke var muligt at ramme, og den forsvandt ud af radarbilledet.

Arkivet har været lukket for offentligheden i 17 år
BESØG eventuelt www.kristeligt-dagblad.dk  og læs det hele,og andre spændende artikler.

Betyder denne offentlig-gørelse af ARKIVER i ENGLAND,at spørgsmålet om,at der findes liv ude i verdensrummet,et døds-stød for Danmarks fremtid,som selvstændig NATION med egen GRUNDLOV,at denne fremtid nu er spået DØD.Er det de første spæde tegn på en ny VERDENS-REGERING ??? hvor Danmark kun er et lille ubetydeligt område ???

Hvilke politikere har vi på vores egen Danske POLITISKE STJERNEHIMME, DER EJER EN SELVTILLID DER ER SÅ STOR,AT DE VED,AT DE IKKE KAN LAVE FEJL-TAGELSER ???

DE SELV-RETFÆRDIGE

Du har muligheden for,at lave din egen liste over hvem det kan være ??? Det er muligt,at der findes en ( fælles kaffeklub ) hvor der medlemmer fra forskellige partier ??? Hvad skal udgangspunktet være,for at du kan lave en sådan ( tværpolitisk liste ) over de selvretfærdige politikere  hjemme i din egen stue,sammen med din egen familie ???

UDGANGSPUNKTET

Udgangspunktet for en sådan hjemme-familie-hyggeleg hjemme hos dig,der kunne udgangspunktet jo være bogen
ET DELT FOLK  skrevet af forfatteren MORTEN UHRSKOV JENSEN. Besøg eventuelt www.nomos-dk.dk  og læs lidt om denne bog. Den bog mener jeg,er et godt udgangspunkt for,at finde de ( selvretfærdige ) dem der ved,at de er klogere end alle os andre.

JOURNALIST-STANDEN og KONSPIRATIONS-TEORIER

Kære Journalister det var en af mine konspirations-teorier der naturligvis ikke har noget med virkeligheden at gøre i virkeligheden.Nu er det naturligvis således,at en god KONSPIRATIONS - TEORI Ligesom skal have relationer til VIRKELIGHEDEN således,at muligheden for,at denne KONSPIRATIONS-TEORI teoretisk kunne være en mulighed i virkelighedens verden.Kære JOURNALISTER,Synes i,at det kunne inspirere ANNE VIBEKE HOLST,til,at skrive en ny politisk konspiratorisk roman ???

NIELS KRAUSE KJÆR

Det kunne jo også være,at ANNE VIBEKE HOLST og NIELS KRAUSE KJÆR slog sig sammen om,at skrive en bog om,hvordan en række POLITIKERE og ERHVERVSFOLK konspirede sig frem til,at lede en VERDENS-REGERING som styrede regeringerne i RUSLAND og INDIEN og KINA og USA og BRASILIEN og så videre.Selvfølgelig er ideen også åben for andre forfattere. Hvilken ideologi skal bruges for,at forføre de folk der gennem deres arbejde skal betale ,for deres egen underkastelse ??? Kan FLYVENDE TALLERKNER være en del af,en sådan FOLKE-FORFØRINGS-POLITIK ???

RESEARCH og FICTIONALISME

Der skal jo nok noget af begge dele til,for at to forfattere kan skrive om de komplette komplotter.Det udelukker måske nogle journalister,men de er jo gode til research,mens forfattere er gode til fictionalisme. GOD FORNØJELSE begge TO, og ALLE andre. Der er ikke noget så smukt,som godt samarbejde,når resultatet er tilfreds-stillende.

 
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE