PIA KJÆRSGAARD
PIA KJÆRSGAARD www.advarselspartiet.dk

Kære PIA KJÆRSGAARD.  WWW.DURBAN2.DK
http://www.internationalfreepresssociety.org/  om fri tale og frihed.
Besøg  http://www.kuben.dk/composite-66.htm  hvis du vil flytte fra Nørrebro ?
Besøg www.kulturkloeften.dk og læs om fakta af Nicolai Sennels

www.fortidensJelling.dk     

Besøg eventuelt Morten Messerschmidt,s  EU - Skole
http://www.danskfolkeparti.eu/Eu-Skole.asp   

Besøg  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU og lyt. 

Kære PIA KJÆRSGAARD et SPØRGSMÅL til  dig  og   DANSK FOLKEPARTI i dag den 22 - 10 - 08 

VIL I OVERVEJE I   DANSK FOLKEPARTI   AT FREMSTILLE FØLGENDE LOVFORSLAG I FOLKETINGET ???

JEG ER NATURLIGVIS KLAR OVER,AT DET SKAL GENNEMTÆNKES FØRST I DANSK FOLKEPARTI.

SOM ALLE DANSKERE KAN SE,HVIS DE BESØGER www.durban2.dk så er YTRINGSFRIHEDEN og dermed også GRUNDLOVEN under pres af 57 muslimske lande i FN.

Som ALLE FOLKETIGSMEDLEMMER VED SÅ STÅR DER I KORANEN, AT sharialovgivningen står over alle MENNESKE-SKABTE love.
DET BETYDER NATURLIGVIS,AT
DEN DANSKE GRUNDLOV ER UNDERLAGT ISLAMS SHARIA-LOVE EFTER ISLAMS SELVFORSTÅELSE.


HER I
DANMARK GÆLDER GRUNDLOVEN FORDI 179 FOLKETINGSMEDLEMMER HAR SKREVET UNDER PÅ,AT DE vil OVERHOLDE GRUNDLOVEN OG FORSVARE DEN med deres LIV OM  NØDVENDIGT.


NÆSTEN ENHVER DANSKER KAN SE,AT TO MODSAT-RETTEDE LOV-SYSTEMER IKKE KAN GÆLDE SAMTIDIGT I DET SAMME LAND ??? JEG VED IKKE OM DER FINDES ENKELTE POLITIKERE I FOLKETINGET,DER HAR EN ANDEN OPFATTELSE  ??? VI KAN JO  SPØRGE DEM.


Derfor dette lovforslag.

Alle danskere der overtræder loven i danmark,får som det første spørgsmål ((( ER DU MUSLIM ))) ???

1  HVIS SVARET ER JA,JEG ER MUSLIM så siger RETTEN.

SÅ SKAL DU DØMMES EFTER SHARIA-LOVEN,Men da der ikke findes sharialov i DANMARK,SÅ BLIVER VI NØDT TIL AT UDVISE DIG TIL ET MUSLIMSK LAND,SÅ DU KAN BLIVE DØMT EFTER DEN ISLAMSKE RELIGIØSE LOV.

HVIS EN MUSLIM KOMMER FOR EN DANSK DOMSTOL,OG SIGER JEG ER MUSLIM,SÅ SIGER VEDKOMMENDE SAMTIDIG,AT VEDKOMMENDE IKKE VIL RESPEKTERE DANSKE LOVE, FORDI KORANENS LOVE STÅR OVER GRUNDLOVEN , OG SÅ SKAL VEDKOMMENDES ØNSKE NATURLIGVIS RESPEKTERES OG DERFOR UDVISES FOR BESTANDIG ,TIL ET LAND MED MUSLIMSK RELIGIØS LOV.

KAN DER PÅ DURBAN 2 TOPMØDET I APRIL 2009 LAVES EN UDVEKSLINGSAFTALE, MED DE 57 MUSLIMSKE OIC-LANDE ???

DET UHELDIGE VED EN SÅDAN UDVEKSLINGSAFTALE ER NATURLIGVIS, AT KVINDER DER VOLDTAGES I DANMARK OGSÅ SKAL DØMMES EFTER SHARIA-LOVEN EFTER UDVISNINGEN, OG SÅ BLIVER DE JO TIT HÆNGT ELLER STENET IHJEL,FOR SÅDAN ER ISLAMS SHARIA-LOVE .FOR DE ER JO NATURLIGVIS SELV SKYLD I,AT DE BLEV VOLDTAGET.ENHVER KVINDE DER IKKE BÆRER TÆRKLÆDE ER SELV SKYLD I,AT HUN BLIVER VOLDTAGET EFTER SHARIA-LOVEN.
DET GÆLDER NATURLIGVIS OGSÅ DE KVINDER,DER LIGE NU ER MEDLEM AF FOLKETINGET,MEDMINDRE DE ER HÆVET OVER DEN ISLAMSKE SHARIALOVGIVNING.

HVIS SVARET ER NEJ,SÅ SKAL ANKLAGEDE  DØMMES EFTER DEN DANSKE GRUNDLOV.

DETTE GÆLDER NATURLIGVIS FOR ALLE TROSRETNINGER OGSÅ DEM SOM ER LOV-RELIGIONER.

PERSONLIGT ER JEG IMOD AT INDFØRE EN RELIGIØS LOV,HER I DANMARK,DER KAN FINDE PÅ,AT HÆNGE EN KVINDE,ELLER STENE HENDE IHJEL, FORDI HENDES FORBRYDELSE ER,AT HUN ER BLEVET VOLDTAGET.

DERFOR ØNSKER JEG,AT BEVARE DEN DANSKE GRUNDLOV.

KÆRE DANSKERE KÆRE KVINDER DER SIDDER DERUDE BAG JERES COMPUTER-SKÆRME.MÅSKE KUNNE DET VÆRE EN GOD IDE,AT SAMLES I NOGLE GRUPPER,OG MØDE OP TIL POLITISKE FORENINGER,OG SPØRGE OM JERES POLITIKERE KENDER DE AFGØRENDE FORSKELLE PÅ DANMARKS GRUNDLOV OG ISLAMS SHARIA-LOVS BEHANDLING AF VOLDTAGNE KVINDER I VIRKELIGHEDENS VERDEN ??? Kan Besøges www.islam-info.dk  og www.Sappho.dk

FOR EN KVINDE SOM DIG,DER NU SIDDER BAG EN COMPUTERSKÆRM, DER MÅ DET VÆRE VIGTIGT AT VIDE,HVAD HOLDNING DIN FOLKETINGS-KANDIDAT HAR TIL VOLDTÆGT AF KVINDER,OG TIL GRUNDLOVEN. DERFOR ER DU VELKOMMEN TIL,AT PRINTE DENNE SIDE UD,SÅ DU KAN AFLEVERE DETTE SKRIFTLIGE SPØRGSMÅL,TIL DEN DU OVERVEJER AT STEMME PÅ TIL NÆSTE VALG.

OVEVEJER DANSK FOLKEPARTI
AT STARTE EN DEBAT I FOLKETINGET OM FORSKELLEN PÅ DANSK LOVGIVNING OG ISLAMS RELIGIØSE LOV,NÅR DET GÆLDER STRAFFEN AF VOLDTÆGT. JEG HAR SOM BEKENDT KUN 7 ÅRS SKOLEGANG,SÅ DER ER SÅ MANGE MYTER,MEN EN DEBAT OM DET EMNE,AF DET DANSKE RIGES 179 YPERSTE POLITISKE PERSONLIGHEDER, KAN JO SKAFFE KLARHED FOR MIG OG FOR OS,DER IKKE HAR NOGEN BOGLIG UDDANNELSE,OG DERFOR TILHØRER DEN UVIDENDE HOB,DER ER UVIDENDE OM VORES EGEN UVIDENHED.

DERFOR KUNNE DET FOR MIG OG ANDRE UVIDENDE,VÆRE SKØNT AT FÅ SKABT KLARHED OVER FORSKELLEN I ISLAMS SYN PÅ VOLDTÆGTER OG DEN DANSKE GRUNDLOVS SYNSPUNKTER PÅ VOLDTÆGTER,OG SkAFFE KLARHED,IGENNEM EN DEBAT I FOLKETINGET.JEG HÅBER DERFOR,AT DANSK FOLKEPARTI
VIL OVERVEJE EN SÅDAN DEBAT I FOLKETINGET.

JEG FORMODER,AT ET DEMOKRATISK VALGT FOLKETING ER IMOD TOTALITÆRE REGIMER OG TOLITALITÆR LOVGIVNING.HVIS DET ER RIGTIGT,HVORDAN BEDØMMER I SÅ,OM EN LOVGIVNING ER EN TOTALITÆR LOVGIVNING ??? HVORDAN KAN MAN KENDE FORSKELLEN ???

HVOR MANGE PARTILEDERE MENER AT YTRINGSFRIHEDEN KAN GRADBØJES ??? HVAD MENER VORES UDENRIGSMINISTER HR PER STIG MØLLER. HVAD VIL EN SÅDAN GRADBØJNING BETYDE FOR KVINDER,DER BLIVER VOLDTAGET ???

www.naboerne.blogspot.com

Besøg også islam - LEKSIKONNET  www.islam-info.dk  artikeldatabase.internationale hemmeligheder =  måske ???


http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed- Om-Euromediterranien-Eurabien.php

NÅR SPORENE TYDER PÅ SAMARBEJDE MELLEM =

KORANENS Religiøse IDEOLOGER =
www.islam-info.dk

og

Bilderberg-gruppen =
http://www.bilderberg.org

bilderberggruppen kan Googles
www.Google.dk

Har Hitler og Koranens religiøse ledere før Samarbejdet??? 
I frarådes at besøge =    www.sagenskerne.dk

Arbejdet levner ikke meget tid til Politik.
Derfor kan man godt være lidt orienteret. 
 
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE