SOV SØDT EUROPA
SOV SØDT EUROPA www.advarselspartiet.dk

SOV SØDT EUROPA

DET ER BEKVEMT FOR DEN INTELLEKTUELLE OG POLITISKE ELITE,AT LUKKE ØJNENE FOR VIRKELIGHEDEN.NÅR ET LILLE LANDS INTELLEKTUELLE SUPER ELITE LUKKER ØJNENE FOR VIRKELIGHEDEN,HVORDAN KAN DER RUSKES OP I DENNE REGERENDE SUPER-ELITE,NÅR DE HAR LUKKET ØJNENE FOR VIRKELIGHEDEN,OG PÅ DENNE MÅDE SAT DERES EGEN INTELLEKTUELLE KAPACITET UD AF FUNKTION OG DERMED UD AF KRAFT I SAMFUNDSDEBATTEN.

ET NYT VÅGN OP KALD ER KOMMET

BOGEN  SOV SØDT EUROPA,SOM ANMELDES AF MIKAEL JALVING
WWW.SAPPHO.DK

ENDNU ER DER KOMMET ET VIDNESBYRD OM,AT EUROPA SNORKSOVER
OG EUROPAS INTELLEKTUELLE ELITE SOVER DERES BEKVEMMELIGS-SØVN,OG UNDVIGER EN DEMOKRATISK DEBAT OM SUBSTANSEN I FORSKELLEN MELLEM ISLAMISK SHARIA-LOVGIVNING OG DEMOKRATISK LOVGIVNING ???

POLITIKERE
DER TILSYNELADENDE ER UINTERESSERET I EN DEBAT OM GRUNDLAGET FOR DERES LEGITIME RET TIL AT LOVGIVE,ER EFTER MIN OPFATTELSE FOR SLØVE TIL,AT FORSVARE DET FOLK DER HAR VALGT DEM. SERFOR ER JERES FREMTID TEMMELIG USIKKER,EFTER MIN BEDØMMELSE.

BEDØMT UDEFRA

DENNE BOG,SKREVET AF
BRUCE BAWER MED FORORD AF HENRYK BRODER BEDØMMER DANMARK OG FLERE LANDE I EUROPA MED FRISKE ØJNE ,NEMLIG SET MED ØJNE DER KOMMER UDEFRA.DET SOM FALDER MIG I ØJNENE,DET ER EUROPAS POLITISKE ELITES MANGLENDE ERKENDELSE AF VIRKELIGHEDEN. DET SAMME GÆLDER DESVÆRRE OGSÅ FOR FLERTALLET AF EUROPAS BEFOLKNING.HVEM BURDE FORTÆLLE BEFOLKNINGERNE OM,AT  DERES DEMOKRATISKE RETTIGHEDER MÅSKE ER STEMT VÆK PÅ FNs DURBAN 2 TOPMØDE i april 2009 ???

BESØG www.durban2.dk  og støt YTRINGSFRIHEDEN MED DIN STEMME.MIN OPFATTELSE ER SÅLEDES.HVIS DU UNDLADER AT STEMME,SÅ STEMMER DU I VIRKELIGHEDEN FOR INDFØRELSE AF SHARIA-LOVGIVNING I DE 27 EU-LANDE. MÅSKE ER DENNE OPFATTELSE OVERDREVET ELLER FORKERT ???  MEN BEDØM DET SELV.

SOV SØDT EUROPA skrevet af BRUCE BAWER med forord af HENRYK BRODER


ER IGEN ET VIDNESBYRD OM,AT VESTENS DEMOKRATIER ER UNDER ANGREB AF STÆRKE KRÆFTER I ISLAM,OG MENS MANGE AF VORE POLITIKER SOVER DERES TORNEROSESØVN,SÅ SYNES JEG,AT VI DANSKERE SKAL GIVE UDTRYK FOR,OM VI I FREMTIDEN ØNSKER SHARIALOVGIVNING ELLER DEMOKRATISK LOVGIVNING FOR VORE BØRNEBØRN. EN KLAR UDMELDING HER,KAN MÅSKE VÆKKE VORE POLITIKERE TIL DÅD ???

DEN SIDSTE KULTUR-RYGER I DANMARK

KIM LARSEN
HAR FÅET LOV TIL,AT RYGE I MUSIKHUSET I ESBJERG TRODS RYGEFORBUD.DIREKTØR TORBEN SELDRUP MENER DET NOK VIL PROVOKERE NOGEN. HVEM KAN DET DOG VÆRE ??? DA MUSIKHUSET FORSAT ER ET RØGFRIT STED,SÅ ER KIM LARSENs TILLADELSE TIL RYGNING EN UNDTAGELSE,SÅ NÅR DANMARK ER BLEVET SÅ POLITISK KORREKT,SÅ ER FREMTIDEN NOK FOR OS ALMINDELIGE DANSKERE. KED DIG IHJEL.

BRUCE BAWERS BOG SOV SØDT EUROPA
ER ANMELDT PÅ   www.Sappho.dk  OG ANMELDELSEN BØR NATURLIGVIS LÆSES AF VORES POLITISKE OG KULTURELLE ELITE. GOD FORNØJELSE. HÅBER I KAN SE SAMMENHÆNGEN MELLEM BRUCE BAUER og kim larsen sådan rent politisk ???


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE