EUs DØRMÅTTE-POLITIK
EUs DØRMÅTTE-POLITIK www.advarselspartiet.dk

EUs DØRMÅTTE-POLITIK

Forsvar YTRINGSFRIHEDEN  Besøg  www.durban2.dk


I DAG,DEN 10 OKT 2008  ER DET MIN OPFATTELSE SOM VÆLGER,AT EU FØRER EN DØRMÅTTE - POLITIK.

FØRST ER GRÆNSERNE I DE 27 LANDE NEDLAGT,OG SÅ LAVER EU EN MIDDELSHAVS-UNION MED 9 NORDAFRIKANSKE MUSLIMSKE LANDE,DER GIVER FRI INDVANDRING FRA 2010.

EFTER MIN OPFATTELSE,SÅ HAR EUs POLITIKERE LIGESOM SAGT,NU HAR VI FJERNET GRÆNSERNE,OG MIDDELHAVS-AFTALEN ER PÅ PLADS,SÅ NU KAN I BARE KOMME,OG BERIGE VORES EU-KULTUR,PÅ SAMME MÅDE SOM I HAR GJORT DET I DE SIDSTE 20 ÅR.

VORE EU-POLITIKERE HAR EFTER MIN OPFATTELSE LAGT SIG FLADT PÅ MAVEN FOR ISLAM.DET ER SOM OM VORE EU-POLITIKERE HAR SAGT,KOM INDENFOR,OG TØR JERES FØDDER AF.DEN DANSKE BEFOLKNING FINDER SIG I ALT.


INSPIRATION

HVOR KAN INSPIRATIONEN TIL EN SÅDAN INDVANDRINGSPOLITIK KOMME FRA ??? MÅSKE FRA NOGLA AF DISSE SURA 9 VERS 3-12-29-55-63-80-90-113 og 123. SOM BL.A SIGER.

FORKYND KVALFULDE STRAFFE FOR DE VANTRO ( IKKE MUSLIMER ) O i TROENDE, BEKÆMP DE VANTRO,SOM BOR I JERES NABOSKAB ; LAD DEM FØLE JERES STRENGHED.

I SKAL BEKÆMPE DE VANTRO FOLK,MEDMINDRE DE BEKENDER SIG TIL ISLAM ( SURA 48 VERS 17 )

TILFÆLDIGT ELLER PLANLAGT ???
EU - PLANER FRA 1995 EFFEKTUERES I 2010
HVAD ER EN POLITISK RÆVEKAGE ???

JEG KAN SOM VÆLGER IKKE BEDØMME DISSE KENDSGERNINGER,OM DE ER TILFÆLDIGE ELLER PLANLAGTE,MEN JEG VED,AT DET ER LETTERE AT BØJE SIG I STØVET,FOR EN TOTALITÆR IDEOLOGI,HVIS MAN HAR RYGRAD SOM EN REGNORM.

BARCELONAERKLÆRINGEN 1995  UDDRAG

EUROMEDITERRANIEN - AFTALEN INGÅET MELLEM

EU  og  MAROKKO,ALGERIET,TUNIS,EGYPTEN,JORDAN,DET PALÆSTINENSISKE SELVSTYRE , LIBANON TYRKIET og et (ikke muslimsk) land (endnu) nemlig ISRAEL.

1 OPRETTELSE AF FRIHANDELSOMRÅDE SAMT FRA 2010 ,START PÅ ØKONOMISK SAMMENSMELTNING

2 VÆSENTLIG FLERE EU-PENGE TIL PARTNERE

3 KULTURELT PARTNERSKAB

DER GARANTERES RESPEKT FOR ISLAM
RESPEKTERER ISLAM DEMOKRATIET ???
RESPEKTERER  EU  DEMOKRATIET ???

JEG HAR SVÆRT VED AT TRO PÅ,AT MUSLIMER I DANMARK,VIL LAVE OM PÅ NEDENSTÅENDE HOLDNINGER.VORE EU-POLITIKERE HAR GARANTERET RESPEKT FOR ISLAM,SÅ DET ER NOK VORES DANSKE GRUNDLOV DER MÅ VIGE,PÅ GRUND AF EUs AFTALE.MEN HER ER NOGLE SPØRGSMÅL,SOM VORE EU-POLITIKERE SKAL LØSE,UDEN AT OVERTRÆDE DANMARKS GRUNDLOV,HVIS DE TROR PÅ DIALOGENS KOMPROMIER.

1  Vil muslimer i Danmark respektere alle religioner som ligeværdige ?
2  Vil muslimer i Danmark afvise terrorisme ?
3  Vil muslimer i Danmark acceptere en komplet adskillelse af religionen fra staten og fællesskabets anliggender ?
4  Vil en muslim gift med en tidligere kristen,opdrage deres børn efter kristne normer ?
5  Vil muslimer i Danmark acceptere ,at muslimer forlader islam,og bliver ateister eller tilslutter sig andre religioner,uden at følge den ordre,som shariaen foreskriver er Allah,s ordre ?
6  Vil muslimer i Danmark forsøge,rent påklædningsmæssigt,at glide ind i det Danske folks sædvaner ?
7  Vil muslimer i Danmark kunne anse religion som et personligt anliggende,og praktisere sin religion i privat afsondrethed ?

8  Vil muslimske familier opdrage deres børn efter Danske normer for,at vise viljen til,at blive integreret i det Danske samfund ?
9  Vil muslimer acceptere,at seksualitet er et frit personligt anliggende,så længe civilsamfundets love overholdes ?
10 Vil muslimer afvise slaveri,som under islam forekommer andre steder på jordkloden ?
11 Vil muslimer afvise,at bruge æresmord,dødsdom,piskning og afskæring af lemmer,som er en del af islams love ?
12 Vil Danmarks muslimer afvise,at efterleve sharia-lovgivningen ?
13 Vil muslimer i Danmark acceptere at muslimer,såvel som ikke muslimer kan kritisere islam ?
14 Vil islam i Danmark respektere Demokratiet som kerneværdien for regeringsførelsen her i Danmark ?
15 Vil muslimer i Danmark acceptere en komplet lighed mellem kvinder og mænd i arbejde, ægteskab, arv, skilsmisse, forældreskab og retlige anliggender ?
16 Vil muslimer anvende Demokratiske metoder til,at udtrykke sin utilfredshed for,at opnå forandringer af samfundet ?
17 Vil muslimer i Danmark acceptere,at ytringsfriheden er en  rettighed, der er beskyttet af Danmarks Grundlov ?
18 Vil muslimer i Danmark anerkende,at lovene i Danmark,har forrang foran islams sharia-love ?
19 Vil muslimer i Danmark acceptere,at basere sit gudsforhold på direkte tilbedelse,uden om imamer,Mullaher og Sheiker ?
20 Hvordan sikrer islams sharia-love kvinders rets-sikkerhed ?

JEG TROR IKKE PÅ DENNE DIALOGENS VEJ,OG DA VORE POLITIKERE I DANMARK OG EU IKKE TILLADER FOLKEAFSTEMNINGER OM FRI INDVANDRING AF MUSLIMER TIL EU-LANDENE OG TIL DANMARK,SÅ ER VORES BEDSTE MULIGHED FOR,AT UDTRYKKE VORES MENING OM FRI INDVANDRING AF MUSLIMER TIL EU OG DANMARK,AT BESØGE www.durban2.dk  OG BEDE VORES UDENRIGSMINISTER HR PER STIG MØLLER OM,MED VORES UNDERSKRIFT,AT BLIVE VÆK FRA DETTE MØDE,HVILKET CANADA ALLEREDE HAR BESLUTTET SIG TIL AT GØRE.

UDPLUK AF FORSLAGET på FNs DURBAN 2 MØDE

DEN STØRSTE UDFORDRING ER NU AT DEFINERE,HVORDAN YTRINGSFRIHEDEN KAN BEGRÆNSES LEGITIMT MED HENBLIK PÅ AT BESKYTTE DENS OFRE.

DET KAN EFTER DE 57 MUSLIMSKE LANDES OPFATTELSE MÅSKE GØRES,VED AT OPRETTE ET VOGTERNES RÅD LIGESOM I IRAN HVOR DETTE VOGTERNES RÅD KONTROLERER ,AT INGEN LOV KAN VEDTAGES,DER ER I STRID MED ISLAMS SHARIALOVE.

MENER VORES UDENRIGSMINISTER HR PER STIG MØLLER AT YTRINGSFRIHEDEN KAN GRADBØJES ??? VIL DET VÆRE VORES DANSKE UDENRIGSMINISTER HR PER STIG MØLLER DER MØDER OP TIL FNs DURBAN 2 MØDE OG UNDERSKRIVER EN DIALOGAFTALE PÅ DANMARKS VEGNE ???

HVIS DET SKER,SÅ ER DET EFTER MIN OPFATTELSE DØRMÅTTE-POLITIK DER VIL NOGET,HVOR EN UDENRIGSMINISTER I ET FRIT DEMOKRATISK LAND LIGGER SIG FLAT NED,FOR EN TOTALITÆR IDEOLOGI. VI MÅ VENTE TIL APRIL 2009 OG SE RESULTATET AF DETTE MØDE I FN. JEG VIL ALLEREDE NU SPØRGE.

HVORNÅR KAN ET FOLK,DER IKKE ER BLEVET SPURGT FØLE SIG FORRÅDT ???
HVORNÅR KAN DE BEFOLKNINGER I DE 27 EU LANDE,DER HELLER IKKE ER BLEVET SPURGT,FØLE SIG FORRÅDT ???

VIL DET VÆRE VORES DANSKE UDENRIGMINISTER HR PER STIG MØLLER DER PÅ DANMARKS VEGNE, VIL KOMME TIL AT SKRIVE UNDER PÅ,AT YTRINGSFRIHEDEN KAN GRADBØJES ???

JEG POUL LEO NIELSEN HÅBER,AT DER ER POLITIKERE INDE PÅ CHRISTIANSBORG,DER VIL SKRIVE EN KRONIK OM FORHOLDET MELLEM  www.durban2.dk   MØDET I FN OG YTRINGSFRIHEDEN OG DANMARKS GRUNDLOV INDEN DANMARKS BEFOLKNING OG EUs BEFOLKNINGER BLIVER PRÆSENTERET FOR UAFVENDELIGE POLITISKE KENDSGERNINGER. 

POLITISK  LEDERSKAB

DER ER FORHÅBENTLIG POLITISKE PARTILEDERE DER KAN SKRIVE EN KRONIK SOM KAN FORKLARE OS MERE ALMINDELIGE DANSKERE,OM VORES YTRINGSFRIHED BLIVER FORHANDLET VÆK,UD AF VORES DANSKE GRUNDLOV.KÆRE POLITISKE PARTILEDERE,HAR I EN POLITISK MENING OM DETTE POLITISKE SPØRGSMÅL ??? OPFORDRING TIL ALLE. BESØG www.durban2.dk og giv din mening til kende,hvis DU vil bevare YTRINGSFRIHEDEN. Med venlig hilsen Saxo-Poul.

30 - 10 - 08  ER JEG VIDENDE OM,AT DER ER MANGE ÆLDRE PÅ OVER 40 ÅR, I VORES FOLKETING, SOM HAR DE RIGTIGE MENINGER. JEG SPØRGER BARE, TAGER DISSE MENINGER UDGANGSPUNKT I VIRKELIGHEDENS VERDEN, ELLER ER DET BARE DE FRIT SVÆVENDE MENINGER,DER STYRER DANMARK ???

HVORDAN BLIVER FREMTIDENS LOVGIVNING I DANMARK OG I EU,NÅR BARCALONA PLANEN FRA 1995 BLIVER EFFEKTUERET I 2010 UNDER NAVNET EUROMEDITERRANIEN.HVORFOR TILLOD EU IKKE EN FOLKEAFSTEMNING I 1995 ???  HVAD KAN  500 MILLIONER MENNESKER  I EU FORVENTE SIG AF FREMTIDEN MED DENNE DE ÅBNE DØRS POLITIK.SKAL VI FORVENTE DET SOM ALLEREDE ER OVERGÅET DE 57 LANDE,SOM NU ER MUSLIMSKE ???


Hvordan skal vi dog nogensinde integrere en sådan kultur ?

Somalisk pøbel venter på at se stening

 

En hujende blodtørstig gruppe muslimer stener en 23 år gammel kvinde. Et barn fra hendes familie, som jo selvfølgelig er selvskrevet til sådan en forestilling, løber på et tidspunkt frem imod den grædende, skrigende og lidende kvinde. Resultatet bliver at barnet også bliver dræbt.

Se sådan er islamisk lov, når de ellers får lov til at praktisere den. Måske er det derfor, at en hel hær beskytter Tyrkerne imod at islam trods alt ikke får samme magt der, men mon dog det er nok i længden?

Hvad sker der den dag, vi skal opleve lignende scenarier i hjertet af Europa? Tja desværre nok ikke om så længe. De dystre tegn står allerede på væggen for dem der gider se. Desværre vælger mange bare helt at lukke øjnene for, at denne tids pest over Europa udvikler sig på samme måde her som alle andre steder islam har slået rod.

Disse historier kender enhver efterhånden til, så undskyldningen med at man ikke vidste hvor farlig islam er, vil aldrig være et brugbart argument, den dag man skal fortælle sine børnebørn hvorfor man tog en fascistisk ideologi som islam, og tillod den at slå rod her. Men mange vil nok prøve at bruge netop det argument.

Det blev også flittigt brugt, sidst vi var besat, og det var stort set samme personkreds, der stod forrest dengang også, nemlig kultureliten og kunstnerkredsene, for vi skal ikke glemme at de længe støttede Hitlers nazi-tyskland, og først stoppede med det, da de så vinden vendte.

Også nu er der folk, der naivt byder islam ind i vores midte uden bare at tænke sig om i 2 minutter.

Dette er hvad de mennesker åbner op for ! www.siad.dk

http://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/article1076155.ece


BESØG OGSÅ   www.islam-info.dk  under KOLONIALISME.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE