EN TÆNKETANK
EN TÆNKETANK www.advarselspartiet.dk

16.09.2008

Cevea: Ny kaffeklub for gamle venstrefløjspolitikere  

 

En ny pamperfinansieret tænketank bestående af for længst forhenværende toppolitikere fra venstrefløjen har netop set dagens lys. Tænketanken hedder Cevea – Centrum Venstre Akademiet – og den er – ikke overraskende – finansieret af de røde fagforeninger: 3F, HK, NNF og Dansk Metal.  

Formålet med Cevea er, at den skal komme med nye idéer til den politiske dagsorden formentligt med den hensigt at tilbageerobre regeringsmagten til venstrefløjen. Når hensigten netop er ”nye” idéer, kan det undre, at man har valgt at sammensætte Cevea af obligatoriske fagforeningsfolk og kulturpersoner og så følgende politikere:

Forhenværende kultur- og forskningsminister og storfrådser af offentlige midler Jytte Hilden, forhenværende formand for det nu nedlagte Centrumdemokraterne Mimi Jakobsen, forhenværende formand for Socialdemokraterne Mogens Lykketoft, forhenværende formand for Socialistisk Folkeparti Holger K. Nielsen og sidst men ikke mindst forhenværende leder af Det Radikale Venstre Marianne Jelved. 

Fælles for disse politikere er betegnelsen ”forhenværende”, og at de allerede har haft alle muligheder for ikke bare at tænke tanker, men de har også haft magten til at gennemføre dem. Hvordan skal de kunne bidrage med noget som helst nyt, som vi ikke allerede har hørt på fra den kant i årevis, og som ikke allerede er afprøvet i praksis? 

Det var netop de selv samme politikere, som var i spidsen af venstrefløjen, da den led et svidende nederlag ved folketingsvalget i 2001, og som den efterfølgende ikke har formået at tilbageerobre. Deres politik havde spillet fallit, og danskerne var trætte af deres magtarrogance og politiske korrekthed. Derfor bliver det tvivlsomt, om tænketanken kan bidrage med noget nyt og epokegørende, som kan få en nævneværdig folkelig opbakning. Efter alt at dømme bliver Cevea i stedet endnu en ligegyldig venstrefløjs kaffeklub, som er finansieret af de LO-baserede fagforeningsmedlemmers kontingentpenge.

----
Ugebrevet er skrevet af landsformand Allan Steen Hansen.

Måske er der nye ideer på vej.Undervurder aldrig en POLITISK modstander

DET MEST SPÆNDENDE VED DENNE TÆNKETANK ER,OM UDGANGSPUNKTET ER ØNSKETÆNKNING,ELLER OM DE NYE
IDEER TAGER UDGANGSPUNKT I VIRKELIGHEDENS VERDEN ???Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE