CANADA HAR TRUKKET SIG  FRA DELTAGELSE I FNs KOMFERENCE OM RACISME – DURBAN II – i GENEVE  TIL  FORÅRET. ÅRSAGEN ER, AT CANADISKE NGO’er AF JØDISK OPRINDELSE  PÅ FORHÅND  ER BLEVET FORMENT ADGANG TIL KONFERENCEN. AT UDELUKKE JØDER UDE, MENER DEN LIBYSKE ARRANGØR AF KONFERENCEN ÅBENBART IKKE HAR NOGET MED RACISME AT GØRE. 

Næh, at kritisere religion mener en række FN-lande, især af islamistisk observans, er rendyrket racisme, fordi det er krænkende overfor muslimer. Hvordan kritik af en religion kan have noget som helst med menneskelige racer at gøre, har jeg ikke forstået. Og kommer nok aldrig til det.

Men jeg synes, at det er lige så indlysende som et neonrør i et beduintelt, at hvis man ikke må kritisere Koranen, så betyder det, at man må gøre knæfald for alt, hvad der står i den. Og da der i Koranen står nogle særdeles nedgørende ting om jøder og kristne, så må det vel følge deraf, at hvis man ikke må kritisere Koranen, ja så accepterer man, hvad der står i den. Også om jøder og kristne.

Der er nogle, der mener, at det at være jøde er et raceanliggende. At være jøde forestillede nazisterne sig ligefrem var en racebetegnelse. Man behøver derfor ikke den store lommeregner for at regne ud, at et forbud mod at kritisere religion, også vil indebære et forbud mod at kritisere Koranen. Hvilket igen vil indebære en forbud mod at kritisere Koranens opfordringer til at forfølge jøder. Hvilket godt kan læses som en racistisk opfordring. Hvis man altså opfatter jøder ligesom Hitler gjorde det.

Det behøver man ikke. Men at arrangørerne af Durban II tænker racistisk om jøder, fremgår jo sådan set af afvisningen af de canadisk-jødiske NGO’er. Altså kunne man forlenes til at tro, at en islamistisk ukritisk læsning af Koranen faktisk naturnødvendigt indebærer racisme. Og at Durban II’s primære ærinde er at sørge for, at den islamistiske verden uden kritik også i fremtiden kan fortsætte med i praksis at forfølge jøder, fordi det står der i Koranen, at man skal.

Uskønt er det. Canada har sagt fra. Det har andre lande også. Men ikke Danmark. Endnu. Siger udenrigsministeren. Vi står fedter ligeså stilfærdigt i skammekrogen, og skulle jo så nødig vække for megen opmærksomhed. Danmark er nemlig allerede blevet udelukket fra at deltage i planlægningen af Durban II, fordi vi skal straffes for Muhammedtegningerne. Derfor står vi så stille som muligt. Officielt. Internationalt.

Nationalt har Liberal Alliance stillet et forslag om, at der skal dannes et nyt FN, der udelukkende består af demokratiske lande. Så vi sikrer os imod, at de islamistiske medlemslande forsøger at vride Menneskerettighederne af led og giver dem ret til ukritisk på Koranens bud at forfølge mennesker på grund af deres race, køn eller tro. En indlysende god ide. Lige til at hænge op et centralt sted i Udenrigsministeriet. Helst et sted, hvor ministeren færdes dagligt. Og helst så lavt, at den ikke kan undgå ramme ham i solar plexus, når han går forbi

STØT YTRINGS-FRIHEDEN - - besøg  www.durban2.dk