BRIAN MIKKELSEN
BRIAN MIKKELSEN www.advarselspartiet.dk

Åbent brev til justitsminister hr. Brian Mikkelsen

EU og politisk-korrekte EU-borgere går ind for muhammedansk indvandring, moskéer og koranskoler, mens andre med egne danske meninger om EU-politikken forsøger at bryde igennem lydmuren med læserbreve og hjemmesider eller slutter op om politikere og foreninger, der tør lidt mere end de fleste, som f.eks. Den Danske Forening, Dansk Kultur, Trykkefrihedsselskabet, Islamkritisk Netværk o.l.

Vil man også nå Ane i Kæret, som absolut ikke interesserer sig for Christiansborg-politik, går man med i SIAD - Stop Islamiseringen Af Danmark. Her finder man dagligdagens danskere, som harmes over al chikane, overfald, røveri, skyderi etc.
Men medens SIAD i henhold til loven søger om behørig polititilladelse til demonstration, så møder de autonome altid bare bare op på samme sted til moddemonstration uden polititilladelse

Dette godtager ordensmagten. Derved mødes de to fløje ansigt til ansigt, så alt kan ende i ballade med råben og skælden. Eventuelt korporlige overfald, flaske- eller stenkastning, fyrværkeri m.m. fra de autonomes side.

Lovlydige borgere forventer givetvis, at en lovlig anmeldt demonstration skal give talerne mulighed for at komme til orde, sådan som det bør være - og tidligere var – i et demokrati.

Nuvärende forhold minder om Hitlers stormtropper i tyverne. De skulle forstyrre alle møder fra demokratiske gruppers side, så Hitlers naziparti kunne komme frem.

Det kan umuligt være intensionen i grundloven, at den lovlige ytringsfrihed knægtes af autonome ballademagere, og at sådanne konfrontationer så at sige godtages af politiet.
Det svarer jo til, at man på Christiansborg eller i byrådene indførte, at modparten kunne larme så snart nogen tog ordet på talerstolen.

Hvem styrer egentlig de autonome? Hvem står bag? Får de statsstøtte – evt. gennem en statsstøttet NGO? Selv synes de blottet for individuelle tanker.
Ballademagere eller ej, hætteklædte eller ej, lovstridige eller ej - de og deres strategi synes accepteret af retssystemet.

Det er uhørt!

Hvad mener De hr. Justitsminister om disse aktuelle forhold?

Med venlig hilsen

Gertrud (med navn, adr. og tlfnummer)  Besøg   www.spydet.blogspot.com

Hr justitsminister Hr BRIAN MIKKELSEN

Det er jo lettere at bøje sig i støvet for islam,hvis vi DANSKERE har rygrad som en regnorm.Hvad mener du,bør være Danmarks og EUs standpunkt på DURBAN2 - KONFERENCEN i april måned 2009 ??? Hvad mener du Hr Justitsminister ??? Besøg www.durban2.dk

hvad gemmer ordet  PROFESSORVÆLDE ???

Professor* mod konservativ ramadan-modstand, skriver Ritzau og JyllandsPosten
Offentliggjort 02.10.08 kl. 14:58

Den konservative opfattelse, at ramadan hindrer integration, imødegås af professor Jørgen Schøler Nielsen. Han holder på, at Danmark skal anerkende religiøse højtider, så skoler med muslimsk flertal kan lukke eller nogle elever få fri ved afslutningen af ramadan. Han minder om, at danske jøder havde fri fra skole om lørdagen, dengang der var skole om lørdagen, siger professoren. Han tror, at religiøse højtider for mindretal kan bruges til at fremme integration.


Hvorlænge skal vi sludre om og om igen om den integration, som kun de færreste muslimer ønsker. De vil ikke integreres i de vantros lande. Det er imod deres religion. De vil derimod gerne overtage de vantros lande og gøre dem muslimske. Det er en hel anden snak. Og det er jo faktisk ved at ske, bl.a. ved hjælp af Jørgen Schøler Nielsen. Se tidligere tekst her på
bloggen den 13. september.

Professorens argument med de danske jøder duer ikke, eftersom der er fanden til forskel: de danske jøder har været vel integreret i det danske samfund i hvert fald de sidste 180 år og har ikke på nogen måde vist en sådan adfærd og uvenlighed over for danskere og Danmark som det, vi har set blandt muhammedanere. De har - modsat islam - heller ikke på noget tidspunkt givet udtryk for at de vil overtage landet eller styre det eller er i opposition til vort demokrati.

*) NB denne kommentar er Spydpigens:
Hvorfor slås det stort op i overskriften, at en P R O F E S S OR mener dit og dat?
Jo, det kan du læse i den schweiziske husomdelte redegørelse for begrebet ”Psykologisk krigsførelse” (=”Den anden form for Krig” eller ”5. kolonne-virksomhed”). I første kapitel ”Fjenden vil vinde tilhængere” står der:

”Intellektuelle og kunstnere egner sig godt som lokkeduer og blikfang. Der kan ikke laves propaganda med arbejdere. En professor, journalist eller præst er mange arbejdere værd”.
Folk ligger på maven for titler. Men klogskab og kundkab udelukker desværre ikke naivitet!

professor-hygge

Jeg tror de hygger sig,de der professor-typer,og det skal være dem vel undt af mig.Mine spørgsmål til disse professorer er.  Ved de hvem der skriver lærerbøgerne i OICs 57 muslimske medlemslande ??? og på hvilket sprog ??? samt hvad det betyder for udbredelsen for arabisk eller for muslimernes "hovedsprog"Tyrkisk ??? Historisk har lærebøger forandret tankegange i de senere generationer.Har i professorer besøgt www.islam-info.dk for at undersøge hvad disse skrevne ord betyder for kommende generationer ??? HELD og LYKKE med jeres forsatte PROFESSOR-HYGGE. M.V.H   Saxo-Poul

Hr  BRIAN MIKKELSEN - - det rigtige tidspunkt.

TILLYKKE med dit nye JOB. DET BEDSTE JEG KAN GØRE FOR DIG,ER NOK ,AT DU LÆSER HVAD SUN TZU SKRIVER I BOGEN KRIGSKUNSTEN NEDERST PÅ SIDE PÅ SIDE 31. DESUDEN ER DER OVERVEJELSER FRA EN ANDEN STOR STATSMAND,SOM KAN VÆRE VÆRD AT OVERVEJE ???

"Altså, hvis vi ikke vil kæmpe for retten, når vi let kan vinde uden blods-udgydelser; hvis vi ikke vil kæmpe, når vor sejr er sikker og ikke så dyrekøbt -
så kan vi nå til det øjeblik, hvor vi er nødt til at kæmpe med alle odds imod os og kun have en yderst spinkel chance for at overleve.
Men der kan gives et endnu værre tilfælde: At vi er nødt til at kæmpe, når der ingen chance er for at sejre, fordi det er bedre at gå til grunde end at leve som slaver."

Winston Churchill

Tja-eh HVORNÅR ER DET RIGTIGE TIDSPUNKT ???

HVEM VÆLGER DET RIGTIGE TIDSPUNKT,MÅSKE LENE ESPERSEN ???

HR JUSTITSMINISTER  HR  BRIAN MIKKELSEN

KAN MAN FORESTILLE SIG,AT I ET VIDENS-SAMFUND,AT DER HAR PET = POLITIETS EFTERRETNINGSTJENESTE UNDLADT,AT SØGE TILSTRÆKKELIG INFORMATION OM ISLAM,SELV OM DER FINDES TILGÆNGELIG VIDEN OM ( ISLAM ) PÅ DANSK PÅ FØLGENDE INTERNETSIDER.

www.islam-info.dk  læs børneopdragelse,kolonialisme.

www.sappho.dk  læs om demografi og GUNNAR HEINSOHN

www.nomos-dk.dk  læs kronikker

www.siad.dk  overvej hvorfor der er utilfredshed med islam. Hvorfor ???

www.spydet.blogspot.dk 

www.hannedahl.eu

www.uriasposten.net

Hr JUSTITSMINISTER Hr BRIAN MIKKELSEN

BØR ET MULIGT GLOBALT FJENDEBILLEDE IKKE HVILE PÅ ((( KONKRET VIDEN ))) I ET ((( VIDENS - SAMFUND ))) ???

PET-pensionisten og islam

Offentliggjort 05.10.08 kl. 03:00 i Jyllandsposten af

Ralf Pittelkov. BESØG www.jp.dk

Naser Khader har været med til at stifte en international forening, der vil bekæmpe islamismen. Baggrunden er ikke mindst de stadig flere angreb på ytringsfriheden i islams navn.

Foreløbig er der for få oplysninger til en seriøs bedømmelse af initiativet. Men det har allerede udløst en dansk reaktion, som fortjener opmærksomhed. Den kommer fra tidligere chefkriminalinspektør i PET, Hans Jørgen Bonnichsen (Berlingske Tidende 4.10.).

Bonnichsen mener, at den nye forening kun vil skabe frygt. Den undervurderer de moderate muslimers egen evne til at hamle op med islamismen.

Som belæg for de moderate kræfters styrke henviser han til en bog, som er baseret på Gallupundersøgelser blandt verdens muslimer. Bogen drager den beroligende konklusion, at 93 pct. af muslimerne er moderate.

Tilsyneladende ved Bonnichsen ikke, at denne bog er berygtet. I forbindelse med det anerkendte forskningsprojekt Middle East Strategy at Harvard piller islameksperten Hillel Fradkin den i småstykker og konkluderer, at forfatterne og Gallup, der har udgivet bogen, skulle skamme sig.

Påstanden om de 93 pct. moderate er grotesk. Forfatterne har delt muslimer op efter deres holdning til terroraktionen den 11. september 2001. Kun folk, der fuldstændig støtter terrorhandlingen, regnes som radikale. Folk, der delvis støtter den, regnes blandt de moderate!

Oprindelig havde de to forfattere regnet de delvist sympatiserende som radikale. Men det ændrede de så uden nærmere forklaring. Ingen har kunnet gennemskue dette, fordi bogen helt ejendommeligt undlader at gengive konkrete tal, bortset fra den smukke konklusion om de 93 pct. moderate.

Hårdt presset har den ene af forfatterne dog måttet hoste op med, at hvis man tager de delvist sympatiserende med, bliver antallet af radikale dobbelt så stort, altså 14 pct. Dertil kommer de 23 pct., der siger, at terrorangrebet på nogen måde var berettiget. Hvordan kan de kaldes moderate?

Samtidig er holdningen til 11. september jo et ekstremt snævert kriterium for at bedømme, hvem der er moderate. Ifølge forfatterne skal muslimer, der vil indføre sharia-lovgivning, støtter selvmordsbomber i Mellemøsten og bekæmper kvinders ligestilling altså regnes for moderate, hvis bare de lægger afstand til 11. september! Dem er der en hel del af.

Bogen kan også fortælle, at det massive flertal af muslimer går ind for demokrati ? altså lige bortset fra, at demokratiet for mange skal holde sig inden for shariaen, den islamiske lov.

Hvordan kan forskere lave sådan noget makværk? En forklaring kan måske findes ved at se på pengene: Hovedkraften i projektet er John Esposito, som leder et Center for Muslimsk-Kristen Forståelse, der er finansieret af Saudi-Arabien!

Hvorfor ved Bonnichsen ikke disse ting? Det havde ikke krævet andet af ham, end hvad man må forvente af en tidligere PET-mand: kritisk sans. Tallet på 93 pct. moderate skreg så meget til himlen, at han burde føle trang til at undersøge sagen nærmere.

Men Bonnichsen har ikke undersøgt noget som helst. Jeg tvivler på, at selv oplysningen om de saudiarabiske penge bag Esposito ville vække hans kritiske sans til live. Han synes helt indhyllet i sin egen ønsketænkning.

Han mener det utvivlsomt godt. Men han er bundløst naiv og derfor alt for let at manipulere.

Det er skidt for en mand, der giver den som ekspert i de danske medier. Det er endnu værre for en mand, der har beklædt en fremtrædende stilling i PET. Hvis Bonnichsen repræsenterer en tendens blandt nuværende PETansatte, er noget ravende galt.

Hvis Bonnichsen repræsenterer en tendens blandt nuværende PET-ansatte, er noget ravende galt.”

Hr JUSTITSMINISTER Hr BRIAN MIKKELSEN KUNNE DET IKKE VÆRE EN IDE,AT DU SOM ((( ØVERSTE CHEF ))) BAD EFTERRETNINGSTJENESTEN OM ET BREDERE VIDENS-FUNDAMENT OM ISLAM.

SOM VÆLGER OG BORGER I DANMARK,SÅ KUNNE JEG GODT LIDE AT VIDE,HVAD FORSKEL DER ER PÅ ISLAMS RELIGIØSE LOVE OG EN TOTALITÆR IDEOLOGI.  KAN ((( PET ))) FORKLARE DIG,HVILKE FORSKELLE DER ER ???

HAR ((( PET ))) KENDSKAB TIL ((( ISLAMS EROBIRNGS-STRATEGI )))AF VESTEN,SOM KAN LÆSES PÅ DENNE HJEMMESIDE ???

PET KAN OGSÅ SKAFFE SIG VIDEN,VED AT LÆSE BØGER.

MOD MØRKET af HELLE MERETE BLIX

KOSOVO - frontlinien mellem kristendom og islam

MØDOM på MODE fra GYLDENDAL

EN LÆRKE LETTED af ÅSE CLAUSEN BJERG

MASKERET TVANG  af VIBEKE MANNICHE

SOV SØDT EUROPA af BRUCE BAWER

SVERIES TRAGEDIE af G.CASTONIER

I KRIGENS HUS som kan købes hos TRYKKEFRIHESSELSKABET

MUHAMMEDS LIV  fra forlaget RAFAEL

 

Hr JUSTITSMINISTER  Hr BRIAN MIKKELSEN. Jeg er sikker på,at PET kunne finde meget relevant viden om islam,hvis viljen har været der,men hvis personalet har mødt en MUR af ØNSKETÆNKNING og LIGEGYLDIGHED,når de har præsenteret RESULTATERNE af deres FORSKNING,så falder motivationen naturligvis til,at forske i dette emne.

Kan vi vælgere være trygge ved og formode, at den nuværende PET-LEDELSE er åben over for,at erkende VIRKELIGHEDENS KENDSGERNINGER ???

Min vurdering er,at havde USAs ledelse lyttet til deres efterretningsvæsen,så kunne angrebene på WORLD TRADE CENTER  være forhindret.

www.durban2.dk  viser efter min opfattelse,at islams tilhængere først er tilfredse,når de hersker over hele jordkloden ??? Hvad er PETs opfattelse af dette standpunkt,lagt sammen med den øvrige KONKRETE VIDEN som PET har af islam ??? Har de regnet det DEMOGRAFISKE ASPEKT ind i denne trussel-vurdering ???

Hr JUSTITSMINISTER Hr BRIAN MIKKRLSEN

Når vi ligger WWW.DURHAM2.DK  angrebet sammen med islams erobrings-natur,og konstaterer at Saudi-Arabien invisterer hundreder af millioner i islams kultur her i Vesten,så kan jeg da godt forestille mig,at SAUDI-ARABIEN vil bruge en del af deres godt 800 milliarder dollars i olie-fonde til,at købe nogle af EUs nøgleindustrier op,medens der er GLOBAL ØKONOMISK FINANSKRISE.

Hr JUSTITSMINISTER Hr BRIAN MIKKELSEN,har denne VK-REGERING OG MÅSKE ENDNU VIGTIGERE,HAR ((( EU ))) lavet en liste over virksomheder i (( EUROPA )) som ikke er til salg ???  Kan denne globale økonomiske krise,være en del af en ((( ISLAMISK ØKONOMISK EROBRINGS-STRATEGI ))) styret af SAUDI-ARABIEN ??? Med det formål,at overtage og indvadere EUROPA og indføre islams religiøse love i hele EUROPA ???

Allerede i 1973 var SAUDI-ARABIEN opmærksomme på OLIE-PENGENES ((( POLITISKE BETYDNING ))) Nogle husker endnu,da POUL NIELSON viftede med en aftale med SAUDI-ARABIEN.Det har ført til flere mystiske aftaler,hvor DANMARK har forpligtiget sig forsørgelse af fremmede folkeslag.

Hr JUSTITSMINISTER  Hr BRIAN MIKKELSEN ,HVIS DU IKKE ALLEREDE HAR GJORT DET,SÅ KAN DU LÆSE  BOGEN

ET DELT FOLK  skrevet af Geniet Hr MORTEN UHRSKOV JENSEN , og her kan du læse hvordan en POLITISK UDVIKLING, kan udvikle sig i en bestemt retning,når retningen er lagt fra start.Resultatet er et ((( DELT FOLK ))) som kan være et resultat af islams stratetiske EROBRINGS-STRATEGI af EUROPA ??? Vil de 27 EU-LANDE blive opkøbt til SPOTPRIS ???

Når de 57 muslimske lande i OIC ,kan ((( KOORDINERE ))) et angreb på ((( YTRINGS-FRIHEDEN ))) i FN for at bringe ((( YTRINGS-FRIHEDEN ))) under religiøs kontrol af ((( SHARIAEN ))) så beviser det så meget,at disse OVERVEJELSER må ind under PETs vurdering af hvilken trussel  islam er,for bevarelsen af vores ((( DANSKE GRUNDLOV ))) 

PET kan,ligesom resten af DANMARKS BEFOLKNING læse denne internet-side,og ligesom resten af DANMARKS BEFOLKNING selv vurdere om der foreligger en trussel fra islam mod de 27 EU-LANDES forsatte beståen som ((( DEMOKRATISKE LANDE ))) Gør der det ???

OVERVEJELSER

DANMARK HAR INGEN MULIGHED FOR AT FORSVARE SIG SELV,HVIS DE IKKE FATTER TRUSLEN,OG IKKE KAN SE DEN.HVIS DERES SELVTILLID ER SÅ STÆRK,AT DE INTET SER,SÅ KUNNE ((( KULTURMINISTERIET ))) med ((( CARINA CHRISTENSEN ))) I SPIDSEN,FOTOGRAFERE SAMTLIGE KIRKER I DANMARK,OG TAGE ET BILLEDE AF DEM,MED DERES BYGGE-TIDSPUNKT OG DERES HISTORIE.DEREFTER SKAL NOGLE AF DISSE BØGER ,MED BILLEDER AF SAMTLIGE KIRKER I DANMARK,OPBEVARES I AUSTRALIEN og USA og CANADA ,SÅLEDES AT EFTERTIDEN I ANDRE STÆRKER KULTURER OG DEMOKRATIER KAN SE,AT DER VAR KIRKER FØR ISLAM TOG OVER I EUROPA.

KÆRE POLITIKERE, PRØV OG REJS TIL KOSOVO,OG FIND UD AF,HVORDAN MUSLIMER BEHANDLER KIRKER,OG VORES FÆLLES KRISTNE KULTURARV.LAD OS GIVE EFTERTIDEN ET MINDE OM,AT ET FOLK DER IKKE KÆMPER NATURLIGVIS MÅ TABE OVERLEVELSESKAMPEN,MEN KÆRE POLITIKERE, LAD OS EFTERLADE NOGLE MINDER,SÅ NOGLE ENGANG KAN SE,AT ENGANG VAR DER NOGLE KRISTNE DANSKERE I DANMARK,NÅR ALLE ANDRE SPOR ER BORTE,OG DANMARK ER FYLDT MED MOSKEER LIGESOM I DE 57 MUSLIMSKE LANDE,DER ER MEDLEM AF 0IC.

LYKKELIG ER DEN UVIDENDE,DER ER UVIDENDE OM SIN EGEN UVIDENHED.

MANGE JOURNALISTER HAR I ÅREVIS HAFT ET MEGET STORT ØNSKE OM,AT VI DANSKERE SKULLE VÆRE ( MEGET LYKKELIGE.) DET KAN MÅSKE HAVE HAFT DEN UHELDIGE VIRKNING,AT VORE POLITIKERE HAR MANGLET EN ( NØDVENDIG VIDEN ) NÅR VIGTIGE POLITISKE BESLUTNINGER SKULLE TRÆFFES.

KVINDER

Hr JUSTITSMINISTER  Hr BRIAN MIKKELSEN  SÅ VIL JEG  ANBEFALE ((( KVINDER ))) AT BESØGE www.kvinderfordanmark.dk  og derefter besøge www.islam-info.dk og læse om (( BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM )) OG SLUTTELIG VIL JEG ØNSKE DIG ((( HELD og LYKKE ))) i dit fremtidige arbejde som danmarks ((( JUSTITSMINISTER )))  M.V.H.  Saxo-Poul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE