LENE ESPERSEN
LENE ESPERSEN www.advarselspartiet.dk

I dag,den 4.oktober 2008 vil jeg hermed ønske dig TILLYKKE med formandsvalget i det konservative folkeparti. TILLYKKE.

SOM POLITISK IAGTTAGER OG VÆLGER,ER JEG SÅ VELORIENTERET AT JEG VED,AT VORES UDENRIGSMINISTER OG DU ER MEDLEM AF SAMME POLITISKE PARTI.

JEG ER OGSÅ BEKENDT MED,AT FN SKAL HOLDE ET DURBAN 2 MØDE,HVOR DET AFGØRES,OM YTRINGSFRIHEDEN SKAL KONTROLERES AF ISLAMS SHARIA-LOVE.

KORT SAGT,VORES YTRINGSFRIHED I DANMARK OG I DE 27 EU-LANDE AFGØRES PÅ DETTE MØDE.ER DET TID TIL,AT DER SÆTTES EN STREG I SANDET,OG DER BANKES I BORDET.SKAL VORES DANSKE UDENRIGSMINISTER HR PER STIG MØLLER FORSÆTTE DIALOGENS EVIGE TILBAGESKRIDT,ELLER MEDDELE HER STÅR DEMOKRATIETS OG YTRINGSFRIHEDENS UIGENNEMTRÆNGELIGE MUR.

KÆRE PARTIFORMAND  KÆRE LENE ESPERSEN

JEG HAR SET DELE AF DIN TALE PÅ TV.DA DU BLEV VALGT TIL PARTIFORMAND. SOM EN DER FRYGTER,AT CHRISTIANSBORG BLIVER UDSKIFTET MED EN STOR-MOSKE I KØLN ,ØNSKER JEG AT NU MÅ VORE POLITIKERE PÅ DURBAN-II MØDET FORSVARE DEMOKRATIET OG YTRINGS-FRIHEDEN.  DET KUNNE JO KRÆVE EN ALVORLIG SNAK MED DIN UDENRIGSMINISTER OM DE KONSERVATIVES FREMTIDIGE POLITIK  ???

VÆLGER I SAMARBEJDS-POLITIK LIGE SOM SOCIALDEMOKRATERNE UNDER ANDEN VERDENSKRIG ??? FREMTIDEN VIL GIVE SVARET I APRIL MÅNED NÆSTE ÅR,NÅR DURBAN-II MØDET LØBER AF STABELEN.KÆRE LENE ESPERSEN, DU VAR BEHAGELIG SKARP I DIN TALE,DA DU BLEV VALGT TIL FORMAND FOR DE KONSERVATIVE. JEG VENTER NU SPÆNDT PÅ,OM DU OGSÅ ER BEHAGELIG SKARP,NÅR DET GÆLDER HANDLING.

ASGER AAMUND   OM   HERRE I EGET HUS.

SOM ERHVERVSMANDEN ASGER AAMUND ER INDE PÅ,SÅ KRÆVER DET,AT VÆRE HERRE I EGET HUS,AT DANMARK OG DE 27 EU-LANDE HAR ØKONOMISK KONTROL MED UDVALGTE INDUSTRIER OG VIRKSOMHEDER OG BRANCHER. DERFOR KÆRE PARTIFORMAND KÆRE ((( LENE ESPERSEN ))) SÅ KUNNE DET JO VÆRE AKTUELT,AT OVERVEJE DET FORSLAG SOM ERHVERVSMANDEN ((( ASGER AAMUND ))) TIDLIGERE HAR FREMKOMMET MED,NEMLIG AT DANMARK OG DE 27-EU-LANDE LAVEDE EN  ((( POSITIVLISTE ))) OVER DE VIRKSOMHEDER I DANMARK OG I DE 27-EU-LANDE OG SOM IKKE KAN OPKØBES AF UDENLANSK KAPITAL OG AF UDENLANDSKE OLIE-FONDE.

WINSTON CHURCHILL  OG  LENE ESPERSEN

STATSMANDEN WINSTON CHURCHILL HAVDE DETTE VALGSPROG ((( STOL ALTID PÅ FOLKET ))) KÆRE  ((( LENE ESPERSEN ))) DIN FORMANDSTALE KUNNE LÆGGE OP TIL,AT DIT PERSONLIGE VALGSPROG KUNNE VÆRE ((( STOL ALTID PÅ VESTENS VÆRDIGRUNDLAG ))) JEG FORMODER,DU ALTID FINDER DET VÆRDI-GRUNDLAG,SOM HAR MOTIVERET DIG TIL,AT KÆMPE FOR AT TJENE DANMARK INDEN FOR GRUNDLOVENS RAMMER. HELD og LYKKE med det.  M.V.H   Saxo-Poul.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE