NASAR KHADAR
NASAR KHADAR www.advarselspartiet.dk

Kan man gradbøje en ond ideologi?

Det mener muslimen Naser Khader åbenbart.

Han har offentligt erklæret, at enhver muslim naturligvis har Muhammed som forbillede. Muhammed er stifteren af det, som nogle kalder en religion - andre for en totalitær ideologi: islam.

Denne onde og krigspåbydende ideologi har hærget alle steder, hvor den bekriger sig hen, det være sig ved direkte krig såvel som ved befolkningsvandring og børnefødsler. Denne ideologi er Naser Khader tilhænger af.

Han har i hvert tilfælde ikke offentligt erklæret sig som frafalden fra islam. Det gjorde som bekendt Ayann Hirsi Ali, den somalisk-hollandske forfatter og politiker. Hun sagde offentligt klart og tydeligt fra over for den frygtelige ideologi/religion islam. Hun erklærede sig som frafalden, da hun ikke kunne gå ind for ”hele pakken”. Hun kunne ikke have krigsforbryderen Muhammed som forbillede. Som hun har sagt: det er et enten eller!

Men nu fremstår Naser Khader som medstifter af en ny forening mod islamisme. En forening bestående af internationalt berømte islamisme-kritikere, som vil gøre København til ”epicentrum” for kampen mod muslimsk fanatisme.

 Det er således en forening, der ikke vil bekæmpe islam, men kun islamisme. Islamisme = muslimsk fanatisme. Islam = dyrkelse af islam. Hvad er forskellen?

Hvilke dele af Koranen tages der afstand fra? Det må vi forlange tydeligt klarlagt! Er Muhammed en forbilledlig person? Er hans livsførelse forbilledlig?

Tager foreningen offentligt og tydeligt afstand til Muhammed og alle hans gerninger?

Islamisme er vel blot en dyrkelse og udførelse af religionens/ideologiens påbud og anvisninger?

Islam er vel stadig en dyrkelse og udførelse af Koranens påbud og anvisninger?

Foreningen siger ikke noget om, hvad den tager afstand fra. Islamisme,  javel, - men hvad er det, hvis det ikke er selve islam?

Fanatisk islam, hvad er det?

Vi må have ren besked, og så længe, der ikke tages afstand fra islam som sådan, kan man ikke bruge foreningens ord til ret meget andet end blår i øjnene

FRA JYLLANDSPOSTEN

Khader stifter forening mod islamisme

Offentliggjort 02.10.08 kl. 21:01

Folketingspolitikeren Naser Khader (LA) er medstifter af en forening af internationalt berømte islamisme-kritikere, som vil gøre København til epicentrum for kampen mod muslimsk fanatisme.

Det skriver Weekendavisen i morgen.

Foreningen blev stiftet på et fransk vinslot for halvanden måned siden, men navn og medlemsliste holdes foreløbig tæt til kroppen.

- Men jeg kan sige, at det er folk, som kæmper for ytringsfriheden, som har mærket konsekvenserne på egen krop, og som er globalt kendte, siger Naser Khader om sine medstiftere.

Lederen af Liberal Alliance har en ambition om at gøre Danmark til "ytringsfrihedens land" og arbejder derfor på at arrangere en "ytringsfrihedskonference" i København hvert andet år.

- Her skal vi mødes, gøre status over kampen, måle hvor vi er kommet og udfærdige en københavnerdeklaration, siger Naser Khader.

Målet er at inspirere moderate muslimer verden over, lyder det.

Ritzau

LIDT OM ISLAM

ISLAMS RELIGION STÅR OVER ALLE ANDRE RELIGIONER,OG HAR DERFOR FORRANG OVER FOR ALLE ANDRE RELIGIONER. DA ISLAM ER EN LOVRELIGION,SÅ STÅR ISLAMS RELIGIØSE LOVE OVER ALLE ANDRE MENNESKABTE LOVE,OG DET GÆLDER NATURLIGVIS OGSÅ DE LOVE DER VEDTAGES PÅ CHRISTIANSBORG.

ISLAM TILLADER TERRORISME.

ISLAM ACCEPTERER IKKE ADSKILLELSE AF TRO OG LOVGIVNING.

ISLAM HAR ALTID FØRSTERET TIL BØRNEOPDRAGELSE,VED SKILSMISSE MED EN KRISTEN.

DER ER DØDSSTRAF FOR AT FORLADE ISLAM,OG BLIVE ATEIST ELLER TILSLUTTE SIG EN ANDEN RELIGION.

PÅKLÆDNINGSMÆSSIGT KRÆVER ISLAM SINE EGNE NORMER EFTERLEVET,UDEN HENSYN TIL,AT TØRKLÆDET FØRER TIL SKALDEDE KVINDER I MANGE TILFÆLDE,OG OGSÅ I ANDRE HENSE-ENDER HAR EN USUND VIRKNING.

HVORFOR SIGER ISLAM,AT EN BØN I FÆLLESSKAB ER 20 GANGE MERE VÆRD,END EN BØN BEDT I AFSONDRETHED ??? 

VIL ISLAM TILLADE BØRN,AT BLIVE OPDRAGET EFTER DANSKE NORMER,SÅ DE BEDRE KAN TILPASSE SIG DEMOKRATISKE NORMER ??? SE WWW.ISLAM-INFO.DK OM BØRNEOPDRAGELSE

ISLAM ACCEPTERER IKKE,AT KVINDER HAR ET FRIT SEXUELT VALG,ELLER ET FRIT VALG AF EN LIVSLEDSAGER.

ISLAM ACCEPTERER SLAVERI. DET SES FLERE STEDER PÅ JORDKLODEN.

ISLAM BRUGER ÆRESMORD,DØDSDOM,PISKNING OG AFSKÆRING AF LEMMER,SOM EN DEL AF ISLAMS LOVE.

ISLAM TÅLER IKKE KRITISKE SPØRGSMÅL.AT SPØRGE OM NOGET KAN ÆNDRES I KORANENS LOVE,DET ER DER DØDSSTRAF FOR.

ISLAMS RELIGIØSE LOVE STÅR OVER YTRINGSFRIHEDEN,HVILKET BETYDER INGEN UDTALELSER DER KAN FORNÆRME ISLAM.

ISLAM TILLADER MUSLIMSKE MÆND,AT HAVE FLERE KONER.

ER DER FORSKELLIGE SLAGS ISLAM  ???

Hvis der er forskellige slags islam,hvori ligger forskellen så ???
DET KUNNE VÆRE INTERESANT AT FÅ UDDYBET HVOR FORSKELLEN ER MELLEM ISLAM OG ISLAMISME.HVAD ER FORSKELLEN ???

ER ISLAMISTERNE IKKE BARE MUSLIMER,DER GØR HVAD DER STÅR I KORANEN ??? HVIS NASAR KHADER,OG MUSLIMER FOR DEMOKRATI FORLADER ISLAM,KAN DET MEDFØRE DØDS-STRAF,SÅ EN SÅDAN UDMELDING ER IKKE SÆRLIG ATRAKTIV.

DEN ANDEN LØSNING ER,AT OMSKRIVE DEN KORAN,DER UNDERVISES EFTER ,PÅ DET MUSLIMSKE UNIVERSITET I ÆGYPTEN. DET ER NÆPPE MULIGT. EN MULIGHED ER,AT BYGGE ET NYT MUSLIMSK UNIVERSITET I EUROPA,HVOR DER UNDERVISES EFTER EN OMSKREVET KORAN,DER TILLADER,AT ANDRE RELIGIONER ER LIGEVÆRDIGE,SAMT VIL RESPEKTERE DEMOKRATIET,AFSKAFFE FLERKONERI,OG LADE KVINDER SELV PERSONLIGT VÆLGE DERES ÆGTEFÆLLE.

KÆRE LÆSER.TROR DU DEN ???

VIL DU VIDE LIDT MERE OM ISLAM,SÅ BESØG 
WWW.ISLAM-INFO.DK 
WWW.SAPPHO.DK 
WWW.KVINDERFORDANMARK.DK 
WWW.SAID.DK 
WWW.SPYDET.BLOGSPOT.COM 
WWW.SHARIA.DK 
WWW.NOMOS-DK.DK

Naser Khader, der som enhver muslim har profeten Muhammed som forbillede, går imod islamisme.

Islamisme er at forsøge at praktisere islam, at udføre de påbud, som profeten Muhammed modtog som de åbenbaringer, vi alle kan læse i Koranen.

 Kan en muslim være imod Koranens påbud?

 Påbudene i Koranen er så klare og utvetydige, at ingen kan være i tvivl om meningen eller hensigten. Gentagne gange påbydes den troende f.eks. at forfølge, torturere og dræbe alle vantro, så islam kan herske overalt. Det er ikke til at tage fejl af.

 Kan man bebrejde en muslim, at han tager Koranen alvorligt?

Har muslimen Naser Khader noget imod Koranen, siden han er imod de muslimer, som tager Koranens ord for pålydende?

Præcist hvilke påbud til de troende muslimer vil Naser Khader åbent gå imod? Vi har ærlig talt efterhånden krav på at høre, hvilke koranpåbud, han ikke kan acceptere.

At være rettroende muslim, kan vel ikke bebrejdes en muslim?

Naser Khaders mor bærer det religiøse tørklæde, så hun viser med al ønskelig tydelighed, at hun har valgt at følge Koranens påbud om tildækning, så hun kan kendes som ren og derved ikke forulempes. At hun følger de påbud i Koranen om tildækning, viser, at hun tager Koranen alvorligt. Er hun så ikke en islamist? En islamist er jo blot en muslim, som tager Koranens påbud alvorligt.

Islam er naturligvis lig med islamisme. Hvad skulle forskellen være?

Indtil muslimen Naser Khader f.eks. i medierne tydeligt tager klar afstand til islam som sådan, vil han være en af de farligste muslimer.

Han giver nemlig danskerne den opfattelse, at man sagtens kan leve med muslimer, når blot muslimerne ikke er ”islamister”.

Enhver muslim er imidlertid en potentiel trussel. Enhver muslim kan, og bør jo efter Koranens ord at dømme, tage sin religion alvorligt.

At anvende TAQUIA (den ”hellige” løgn) er også at tage Koranen alvorligt. Det er nemlig i Koranen påbudt den troende at forvirre fjenden, så denne ikke aner uråd!

At ikke alle muslimer endnu ikke har udført de koranpåbudte ordrer om at f.eks. udvandre, at torturere os eller slå os ihjel, er bare et held for os ”vantro”.

Derfor er vi nødt til at tage os i agt for alle muslimer! Ingen kan vide sig sikre på en muslim!

Og Naser Khader er så sandelig muslim. BESØG  www.siad.dk og læs om muslimers konkrete handlinger ude i verden. Så forstår du sikkert denne myte.

IKKE ALLE MUSLIMER ER TERRORISTER.
NÆSTEN ALLE TERRORISTER ER MUSLIMER.

Er NASAR KHADAR i virkeligheden en venlig muslim der aldrig kunne finde på,at springe nogen som helst i luften,men netop derfor luller os blåøjede danskere i søvn,således vi tager for afslappet på truslen mod vores kultur og demokrati og civilisation,fra andre mere agressive muslimer ???

BESØG OGSÅ  www.durban2.dk  Vi må her konstatere,at de 57 muslimske lande,der er medlem af OIC ,((( at de kan enes om ))) ,at ytringsfriheden skal bringes under religiøs kontrol i gennem FN. og da islams religion står over alle andre religioner,så betyder det naturligvis,at islam skal kontrolere om dem som bruger YTRINGSFRIHEDEN  fornærmer islam og ALLAH.

Enigheden er stor når det gælder om,at angribe vestens værdier,så kan selv 57 landes muslimske lande enes om kampen mod ytringsfriheden.Det fortæller noget om den trussel vesten er udsat for,her i  virkelighedens verden.GØR NOGET. Besøg www.durban2.dk og udtryk din mening, hvis du vil bevare YTINGSFRIHEDEN ???

Vi blåøjede Danskere kan jo ikke tillade os,at blive fornærmede over at muslimer vil hugge hovedet af os.Vi går jo officielt ind for,at alle religioner er lige.Det står jo i koranen,at muslimer har pligt til at dræbe de vantro.Derfor må vi blåøjede Danskere naturligvis acceptere dette,og stå ved vores ord,og erkende at det er religionsfrihed i Danmark,og lægge hals til. Alle religioner er jo ligeværdige,som de politiske korrekte mener. 

EN LILLE TILFØJELSE. VI BLÅØJDE DANSKERE ER ALDRIG BLEVET SPURGT GENNEM EN   ((( FOLKE-AFSTEMNING )))   OM VI ØNSKEDE DEN SLAGS GÆSTER. DET ER MULIGT,AT DER ER MANGE POLITISK KORREKTE,DER ER PARAT TIL (((  AT LÆGGE HALS TIL ))) MEN PÅ GRUND AF DEN MANGLENDE (((  FOLKEAFSTEMNING  ))) SKAL DE POLITISKE KORREKTE NOK IKKE REGNE MED DEN STORE OPBAKNING I DANMARKS BEFOLKNING TIL FULDBYRDELSEN AF PROJEKT ((( ALLE RELIGIONER ER LIGEVÆRDIGE )))


 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE