FREMTIDEN
FREMTIDEN www.advarselspartiet.dk

Hvordan bliver fremtiden her i EUROPA og DANMARK. Har EUs samarbejdspolitik med islam ført til KULTUREL BERIGELSE ??? Hvorfor ønsker vore POLITIKERE,at lukke denne RELIGION ind i EUROPA ??? Hvorfor er det de lokale landes befolkninger,der skal ændre deres vaner og kultur ??? Sådan var islams natur i gamle dage.Hvad består den kommende KULTURELLE BERIGELSE  i  ???

ER DETTE FREMTIDEN ???

1.        Du må ikke passere en muslim højre om, men kun venstre om.

2.        Du kan ikke vidne mod muslimer i retssager.

3.        Du må ikke ride på hest eller kamel, men kun på æsel eller muldyr.

4.        Du skal bære specielt tøj, så du kan identificeres, når du går på gaden.

5.        Du skal bære et mærke på halsen som bevis på, at du har betalt deres skatter (Jizya).

 

6.        Du må ikke eje våben til selvforsvar.

7.        Du må ikke forsvare sig selv, hvis du får tæv af en muslim, men du har lov at prøve at berolige ham.

8.        Offentlige religiøse festligholdelser er ikke tilladt, det er ikke tilladt offentligt at bære kors, og kors på kirker er forbudt.

9.        Deres huse og forretninger må ikke være højere end muslimernes, men skal være lavere.

10.     Det er dig forbudt for dem at prædike deres tro og en anden tro, og det er dig forbudt at røre eller læse Koranen.

11.     Du skal betale årlig jizya (særskat for ikke-muslimer). Disse skatter skal betales i forbindelse med en fest, hvor muslimerne minder dem om, at de er vantro, og muslimerne skal slå dem over nakken som en påmindelse derom.

12.     Du må ikke have højere jobs end muslimer, undtagen hvis man ikke kan finde en muslim til at udfylde jobbet.

13.     Muslimske børn opfordres til at kaste sten på dem, når de går på gaden.

14.     Det er  forbudt at bygge nye kirker eller genopbygge de gamle.

15.     En muslim kan ikke straffes (henrettes) for at dræbe ikke-muslimer.

16.     Hvis nogen af disse love bliver overtrådt, er overtræderne hjemfaldne til slaveri, fængsel, henrettelse, og deres koner vil blive taget som konkubiner og deres børn som slaver.

Pakistan.

1.        I løbet af de sidste få år er der sket en stigning i anti-kristen vold, herunder skæbnesvangre angreb på kirker og andre kristne institutioner. I september 2002 dræbte bevæbnede mænd syv mennesker på en kristen velgørenhedsinstitutions enemærker.

 

2.        I 2004 blev tre børn dræbt og 14 såret i et granatangreb på en kristen kirke i landsbyen Chianwala i Sialkot.

 

3.        I januar 2004 blev et kirkekompleks, der indeholder en kristen skole for piger, bombet.

 

4.        Samme år blev en kristen præst ligeledes dræbt af “ukendte gerningsmænd”, og hans familie bliver stadig udsat for chikane.

 

5.        I maj 2004 blev en kristen præst dræbt efter at have været holdt til fange i fem dage i en islamisk skole, hvor han angiveligt blev tortureret.

 

6.        I de fleste af disse sager, hvis ikke alle, fremstår politibeskyttelsen som ineffektiv, og ingen er til dato blevet dømt for disse forbrydelser. Gerningsmænd til angreb på religiøse minoriteter bliver sjældent retsforfulgt.

 

7.        Kristne piger bliver jævnligt voldtaget, mishandlet og i nogle tilfælde dræbt af muslimer. Skønt anmeldelser bliver registreret af politiet, foretages der intet effektivt over for gerningsmændene.

 

8.        Hundreder af kristne kvinder går fra hus til hus for at rengøre deres græsplæner, toiletter, kvægstalde og bære affald og menneskelige efterladenskaber i kurve på hovederne.

 

Disse kvinder bliver umenneskeligt behandlet, da de anses for at være laveste kaste. De er som slaver for deres muslimske herrer.

 

9.        Disse kvinder og piger bliver ofte kidnappet, voldtaget og tvangskonverteret. Derefter bliver de gift med muslimske mænd. Når som helst kristne forældre eller ægtemænd til disse kvinder nærmer sig muslimerne for at tage deres kvinder tilbage, bliver de overfuset af de muslimske kidnappere og politiautoriteter, der beder dem skrubbe af.

 

10.     Blasfemilovene giver mange muslimer fodfæste til at fremsætte falske beskyldninger mod kristne minoriteter, hvilket ofte bevirker, at disse bliver arresteret og dør, mens de er i politiets varetægt.

 

Indonesien:

 

Der er mange militante grupper som ‘Laskar Jihad’, der straffrit afbrænder kirker og myrder.

 

“TRE KRISTNE INDONESISKE PIGER HALSHUGGET.

 

Lørdag 29. oktober blev en gruppe kristne skolepiger i Indonesien angrebet, angiveligt af islamiske militante. Tre blev halshugget, og en fjerde blev alvorligt såret.

Klokken syv om morgenen var pigerne på vej til deres kristne skole gennem en kakaoplantage et par kilometer fra deres landsby Sayo nær byen Poso i det centrale Sulawesi.

De blev overfaldet af en gruppe mænd, der angreb dem med machetter. En halv time senere blev de tre hovedløse kroppe fundet. Senere på formiddagen blev et hoved fundet uden for en kirke 13 kilometer fra gerningsstedet.”

 

Dette er virkeligheden; dette var nogens datter. Hendes forbrydelse? Hun var en vantro!

   

De lyver: "Det er forkert at dræbe uskyldige."  Løgn

De lyver: "Der er ingen tvang i religion."  Løgn

De lyver: "Islam ærer kvinder."  Løgn

De lyver: "Islam er en fredens religion."  Løgn

 

STOP ISLAMISERINGEN AF EUROPA!

Det skylder du din familie, dine børn og børnebørn - og dit land!


Løgn 1. Islam ærer kvinder.

 

Troen på ‘Purdah’ holder kvinder isoleret og beskyttet mod mænds blikke. Denne tro er altomfattende blandt muslimske mænd, der mener, at hvis kvinder tillades at gå ud, vil det være den totale umoral og katastrofe.

Denne middelalderlige holdning medfører, at kvinder i Pakistan rutinemæssigt tæves, overhældes med syre og myrdes af deres mænd og familier af ingen anden grund, end at de forelsker sig.

Forbløffende nok er de mænd, der begår disse ugerninger, ikke angerfulde men åbenlyst stolte:  “Det er ærefuldt. Der findes ingen større ære end dette nogetsteds.”

 

Denne stærke og sønderlemmende rapport fra BBC (kilden kommer hurtigst muligt -SIAD red.)  undersøger de rædsler, kvinder udsættes for i det 20. århundredes sidste dage. Foruroligende nok er det blevet værre i takt med, at krav om streng sharia-lov vinder politisk opbakning.

 

 

Løgn 2. Der er ingen tvang i religion. Sura 2:256.

 

Tænkende mennesker spørger måske: “Hvis der er så mange problemer i den islamiske verden, hvorfor forbliver så mange så trofaste mod islam?”

Det er sandt, at mange muslimer føler sig trygge inden for deres samfund. Desuden får muslimer konstant at vide af deres omgivelser, at islam er en vidunderlig religion. Men der er en faktor, der ofte overses af vestlige medier. Det er ikke sikkert for muslimer at vende islam ryggen.

For den fanatiske muslim må enhver, der opgiver islam, have gjort det på grund af sindssyge.

Skønt sura 2:256 fastslår, at der “ingen tvang er i religion”, har mange måttet lade livet for at forlade islam, eftersom dette anses for frafald.

 

 

Løgn 3. Islam er en fredens religion.

 

Allahs Apostel sagde: “Jeg er blevet beordret til at bekæmpe mennesker, indtil de siger: ‘Ingen udover Allah har ret til at blive tilbedt ...” (Sahih Bukhari, 1:8:387).

Efter ti år med krig døde Muhammad i 632 e.Kr. Mønstret var blevet etableret, og efter Muhammads død spredtes muslimske hære i alle retninger, herunder Europa.

Historien begynder omkring år 650 med den første, mislykkede belejring af Konstantinopel og fortsætter med invasionen og besættelsen, sommetider i flere hundrede år, af mange europæiske lande.

Italien, Sicilien, Portugal, Frankrig, Spanien, Østrig, Bosnien, Serbien, Kroatien, Ungarn, Rumænien, Wallachien, Albanien, Moldavien, Bulgarien, Grækenland, Armenien, Georgien, Polen, Ukraine samt det østlige og sydlige Rusland var alle sammen slagmarker, hvor islam erobrede eller blev erobret i blodige konflikter, præget af grusomheder, blodtørst og skræmmende tab af menneskeliv over en periode på langt over tusind år.

 

 

Løgn 4. Det er forkert at dræbe uskyldige.

 

Islams hære mener ikke, at en vantro er uskyldig; du og din familie er vantro.

Vores nationer, vores kulturer, alt hos os er imod Allah, så hvordan skulle vi kunne være omfattet af ’uskyldighed’?

Så hvad kan man forvente, når islam hersker i Europa? www.siad.dk

"Altså, hvis vi ikke vil kæmpe for retten, når vi let kan vinde uden blods-udgydelser; hvis vi ikke vil kæmpe, når vor sejr er sikker og ikke så dyrekøbt -
så kan vi nå til det øjeblik, hvor vi er nødt til at kæmpe med alle odds imod os og kun have en yderst spinkel chance for at overleve.
Men der kan gives et endnu værre tilfælde: At vi er nødt til at kæmpe, når der ingen chance er for at sejre, fordi det er bedre at gå til grunde end at leve som slaver."

Winston Churchill

 


 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE